Rimmel Extra WOW Lash Building mascara

Rimmel is haar assortiment lekker aan het updaten en komt dit najaar met nieuwe lipsticks, nagellakjes, oogschaduws en ook mascara’s. Ik vind de mascara’s van Rimmel over het algemeen erg fijn en dus ben ik ook erg benieuwd naar de nieuwste aanwinst: de Extra WOW Lash Building mascara. De naam klinkt in ieder geval veelbelovend!

Natuurlijk komt bij iedere nieuwe mascara een belofte en die van deze Extra WOW Lash mascara luidt dat je zonder geklonter  optimaal gescheiden wimpers met 12 keer meer volume krijgt. Naast deze Extra WOW Lash mascara is er nog een nieuwe mascara: de Extra Super Lash, waarvan ook nog een review zal volgen. Met de huls van de nieuwe WOW mascara die voorzien is van een kleurrijke Britse vlag laat Rimmel duidelijk zien waar het vandaan komt: Londen!

Het borsteltje van deze WOW mascara is vrij lang met kammetjes die vrij ver uit elkaar staan en loopt van iets breder naar smal.

Vooraf had ik best hoge verwachtingen van deze mascara, het borsteltje ziet er goed uit en zou inderdaad best eens voor mooie, volle lange en gesepareerde wimpers kunnen zorgen. Natuurlijk zegt de buitenkant van zo’n borsteltje nog helemaal niets, dus het is de hoogste tijd voor dé test! Ik bleek het niet helemaal verkeerd te hebben ingeschat, want de mascara brengt inderdaad heel prettig en zonder klontjes aan. Mijn wimpers krijgen op een subtiele manier meer lengte, een mooie krul en zijn goed gesepereerd. See for yourself!

Alles bij elkaar genomen ben ik echt heel tevreden over deze nieuwe mascara die ik mijn wimpers inderdaad best een subtiel wow effect vindt geven. Ik denk dat ik hiermee een goede vervanger voor mijn fijne Benefit They’re Real mascara heb gevonden, die bijna op is. Ook vind ik de prijs van € 9,99 best redelijk, helemaal in vergelijking met de bijna 15 euro die Maybelline voor haar mascara’s vraagt.

Pluspunten
Huls mascara ziet er leuk uit
Mascara zorgt voor mooie volle, lange en gesepareerde wimpers
Redelijke prijs

Minpunten
Ehh…. Geen!


De Rimmel Extra WOW Lash Building mascara is voor € 9,99 (nu tijdelijk voor € 7,99!) verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.

Q: Wat vind jij over het algemeen van de mascara’s van Rimmel?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

Comments

 1. Ik zelf ben over het algemeen ook zeker wel tevreden over de mascara’s van Rimmel en ook deze ziet er weer perfect uit! Ik vind je wimpers zo prachtig vol, met een mooie natuurlijke krul!

 2. Die ziet er goed uit! Hij maakt je wimpers inderdaad erg lang en de prijs is ook fijn. Ik vind de verpakking alleen niet zo mooi, maar dat maakt op zich niet zoveel uit natuurlijk.

 3. Dat ziet er mooi uit! Ik vind de mascaras van RImmel helaas vaak wat tegenvallen op mijn eigen wimpers, op de een of andere manier :(..

 4. Ziet er echt super uit! Mooi prijsje ook!

 5. Ziet er goed uit!

 6. Ik was hier al erg benieuwd naar, bedankt!

 7. Wow wat een mascara 🙂

 8. Ziet er wel fijn uit 😀 Vind alleen de verpakking niet zo.. 😛

 9. Ziet er goed uit! Liep vanmiddag in het Kruidvat en zag hem hangen voor iets van 7 of 8 euro. Heb hem toen niet meegenomen, maar twijfel nu wel heel erg!

 10. Ziet er goed uit bij jou, maar ik denk dat het voor mij toch een beetje te weinig volume is..

 11. Dat ziet er inderdaad goed uit! 😀

 12. Ik heb nog geen ervaring met Rimmel mascara’s, maar mijn Maybelline mascara is aan vervanging toe, denk dat ik deze ga halen! Fijn prijsje voor een fijn resultaat. 😉Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.