Queensday Nails!

Over 10 dagen is het alweer Koninginnedag en dan moet je als echte beautyqueen natuurlijk wel helemaal in stijl naar Amsterdam, Utrecht of waar je dan ook gaat feesten. Daarom vandaag op By Sjanty echte Queensday Nails, om alvast in de stemming te komen en misschien wat inspiratie op te doen!

Ik maakt de deze Queensday Nails met natuurlijk rode, witte, blauwe en oranje nagellak en gebruikte daarvoor de volgende:

Rimmel Lycra Pro 323 Riviera Red en Rimmel Nail Tip Whitener….….. en Catrice 400 Blue Cara Ciao en 020 Man, GO Tango.

De 400 Blue Cara Ciao is nieuw in het Catrice assortiment en is een prachtig helder blauw lakje dat prima dekt. De 020 Man, GO Tango is sinds vorig jaar al in de Catrice collectie en bij uitstek geschikt om je nagels mee te kleuren bij ‘Oranje’ gelegenheden.

De Rimmel Lycra Pro nagellak heeft een heel fijn breed kwastje waarmee je bijna in één keer je hele nagel met de lak bedekt. De Nail Tip Whitener is natuurlijk bedoeld voor het maken van het witte randje bij een french manicure en is mede door het kleine schuin afgesneden kwastje niet heel ideaal om je gehele nagel mee te lakken, maar bij gebrek aan gewone witte nagellak gebruikte ik deze maar even.

Deze vrolijke nagellook is heel simpel te maken, behalve op de Nederlandse vlag zul je misschien een beetje (geduld) moeten oefenen.
Natuurlijk kun je de vlag ook op je pink maken en je duim in het oranje steken, net wat jij wilt!

Ga jij op Koninginnedag voor rood-wit-blauwe en/of oranje nagels en make-up of niet?

Comments

 1. Ik heb nu ff voor een voorbeeld voor een vriendin heb ik alle nagels oranje behalve de wijsvinger want die is rood-wit-blauw.

 2. Ziet er leuk uit! Ik heb vandaag ook maar oranje nagellak gekocht voor de 30e 🙂

 3. Ziet er leuk uit! Ik heb vandaag ook maar oranje nagellak gekocht voor de 30e 🙂

 4. Woohoo .. nog maar een ‘paar’ dagen en het feest gaat weer los ! 🙂 … jullie hebben er al zin in, zie ik 😉

 5. Wat leuk. Dat heb ik vorig jaar ook gedaan met het WK.

 6. leuk gedaan!

 7. Fleur♥ zegt:

  Leuk bedacht! Als ik je een tip mag geven, lak je nagelriemen niet mee. Hierdoor drogen ze (sneller) uit. Begin een klein stukje vanaf je nagelriem met lakken.

 8. @Fleur
  Dank voor de tip! 🙂

 9. haha leuk!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.