Categorieën
Beauty Haar

Gastreview Orofluido Promo Pack – door Velaija

Door Velaija – Een poosje geleden zag ik dat Chantal een aantal testpersonen zocht voor verschillende haarproducten! Zoals veel dames op zoek zijn naar ‘de beste mascara’, zo ben ik altijd op zoek naar de beste haarverzorging! Mijn haar is niet gemakkelijk, is vooral beschadigd en is ook droog. Het Orofluido setje sprong me dus meteen in het oog, en wat was ik blij toen ik een mailtje kreeg van Chantal dat ik deze mocht testen!

Misschien is het fijn als ik eerst wat meer vertel over mijn haargeschiedenis. Vroeger had ik altijd een volle haardos: ik had ontzettend veel haar en eigenlijk iedereen in mijn omgeving was daar jaloers op. Tegenwoordig is daar niet veel meer van over dan weinig, fijn haar. Ik denk dat dat komt doordat ik zwem (1, maar vaak ook twee keer per week). Chloor is natuurlijk niet goed voor je haar, maar het is ook moeilijk om je haar te beschermen of om het te vermijden aangezien ik een teamsport in het water beoefen die me toch dicht bij het hart ligt. Verder föhn, steil of krul ik mijn haar bijna nooit om verdere schade zoveel mogelijk te kunnen beperken en ik gebruik ontzettend graag olie, serum en haarmaskers!

In de set die ik mocht testen zat de Orofluido Shampoo en de Orofluido Beauty Elixir. De shampoo belooft een milde reiniging waardoor het haar luchtig en glanzend blijft, en het Beauty Elixir bevat oliën die het haar omhullen. Let’s put them to the test!

Orofluido Shampoo

Het eerste wat me opviel aan deze shampoo was de prachtige fles waarin de shampoo zat! De fles heeft een goudbronze kleur met een zwarte klik-dop. Op de fles staat de naam van het merk en daaronder is “shampoo” te zien! Simpel, maar wel erg mooi!

Toen ik de fles de eerste keer openklikte moest ik even goed ruiken waar de shampoo precies naar rook: het is een warme, zoetige geur.  Omdat ik de geur niet zo goed kon plaatsen heb ik even opgezocht waar  hij naar ruikt, en dat blijkt amber en vanille te zijn! That’s how I like my shampoo!

De shampoo is doorzichtig oranje van kleur en je hebt maar een klein beetje nodig om je haar lekker schoon te wassen! Nadat ik mijn haar heb gewassen met de shampoo, zou ik eigenlijk alleen het Beauty Elixir nog hoeven te gebruiken volgens de verpakking, maar dat was bij mij niet zo geslaagd. Ik heb dat één keer geprobeerd, maar toen merkte ik al gauw dat mijn haar ontzettend droog en pluizig was. Sindsdien gebruik ik na deze shampoo een voedende conditioner en mijn haar doet ’t weer prima!

Orofluido Beauty Elixir

In tegenstelling tot de plastic fles van de shampoo, is de flacon van het Beauty Elixir gemaakt van glas. En oh, wat staat dít mooi op mijn toilettafel! De fles is vrij zwaar en heeft een schroefdop, en de substantie in de fles heeft een oranje kleur waardoor deze flacon weer perfect matcht bij de shampoo.

Ook het Beauty Elixir rook ontzettend lekker! Toen ik deze opendraaide, deed de geur me vooral denken aan mijn Moroccanoil haarserum, wederom door de amber en vanille, maar nu ook door de kleur en de substantie! Ik weet niet welke van de twee geuren ik lekkerder vind, want ze liggen ontzettend dicht bij elkaar!

Het Beauty Elixir kun je zowel op droog als op vochtig haar gebruiken: ik gebruik het na het douchen standaard op mijn handdoekdroge haar (vrij royaal)en nadat mijn haar is opgedroogd gebruik ik nog een paar druppels! Ik merk dat mijn haarpunten daardoor veel zachter zijn geworden, en ik heb het idee dat ik hiermee mijn punten ook beter bescherm tegen de kou en het slechte weer. Ik merk dat ik deze tijd van het jaar, mijn haar de olie echt als het ware ‘opzuigt’, dus ik neem aan dat ’t de olie hard nodig heeft!

Ik ben dus ontzettend blij met mijn haarproducten van  Orofluido en ik ben van plan ze nog lang met veel plezier te gebruiken! Misschien koop ik over een poosje, als mijn huidige conditioner op is, nog eens de conditioner van dit merk om te zien of die combinatie wel goed werkt!

Het Orofluido Promo Pack is voor € 18,90 onder andere verkrijgbaar via deze website. Overigens zijn de shampoo en Beauty Elixer bij deze website ook apart verkrijgbaar

Superbedankt voor je mooie en uitgebreide review, Velaija! 

11 reacties op “Gastreview Orofluido Promo Pack – door Velaija”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.