Categorieën
Beauty Make-up

Ooglook met Catrice & Essence palettes

De afgelopen week ben ik weer eens lekker met verschillende oogschaduws gaan spelen en ben ik een beetje van mijn signature look afgestapt. Een look die ik zelf wel mooi vind en de laatste dagen graag draag is er één die ik met het Essence Sun Club Glamour to go oogschaduwpalette en een kleur uit een Catrice paletje maak.

Uit het Essence Glamour Sun Club Glamour to go02 Long Beach oogschaduwpalette gebruikte ik de 2 aangegeven kleurtjes:

Uit het Catrice Absolute Eye Colour – 030 OMG I Want That! paletje gebruikte ik de mooie shimmery zwarte oogschaduw:

Om te beginnen heb ik oogschaduwkleur 1 op ongeveer een derde van mijn ooglid aangebracht, deze kleur licht mijn ogen mooi op en zorgt voor een wat meer open blik. Daarna heb ik mijn kwast in kleur 2 gedipt en heb ik deze deppend op het middelste gedeelte van mijn oog aangebracht. Vervolgens heb ik het Catrice paletje erbij gepakt en de zwarte oogschaduw in het buitenste gedeelte van mijn ooglid aangebracht. Met de #225 Zoeva blendingkwast heb ik de kleurtjes wat meer in elkaar over laten lopen en in mijn crease geblend. Met een Rimmel Exaggerate oogpotlood heb ik een lijntje op mijn bovenste wimperlijn, onder mijn oog en op mijn waterlijn aangebracht.

Als mascara heb ik de They’re Real van Benefit gebruikt, hier volgt binnenkort een review van!
Op mijn wenkbrauwbot heb ik de Catrice Absolute Eye Colour Mono 090 Bring Me Frosted Cake gebruikt. Mijn wenkbrauwen heb ik ingekleurd en bijgetekend met de nieuwe Catrice Eye Brow Stylist 030 Brow-n-eyed Peas.

Mijn lippen heb ik een beetje neutraal gehouden met de e.l.f. (Eyes Lips Face) 6715 Natural Nymph lipstick en daaroverheen wat van de Bourjois Effet 3D Les Nudes – 33 Brun poétic lipgloss.

Hieronder nog een fullface foto van de gehele look.

Q: Wat vind jij van deze look? Welke oogschaduw draag je op dit moment zelf graag?

16 reacties op “Ooglook met Catrice & Essence palettes”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.