ICI Paris XL Only You herfstlakjes

Als ik in mijn nagellakstash zit te graaien wil het nog wel eens voorkomen dat ik een lakje van Catrice aan zie voor een Only You exemplaar van ICI Paris XL en andersom. Qua flesje lijken deze namelijk heel veel op elkaar, maar hebben allebei toch wel heel verschillende kleurtjes. Speciaal voor dit najaar heeft Only You een herfstcollectie met 5 mooie kleurtjes samengesteld en ik verklap alvast dat het één van de mooiste lakjes zijn die ik tot nu toe gezien heb deze herfst!

De Only You collectie bestaat op dit moment uit 30 kleurtjes en ook de 5 herfstlakjes 186 Femme Fatale, 208 Bloody Valentine, 228 High Heels, 409 Stormy Monday en 462 Crazy Brownie maken hier deel van uit. 

Naast het flesje is ook het kwastje van de Only You lakjes te vergelijken met die van Catrice, ze zijn namelijk ook lekker breed en lakken heel prettig. Nog een voordeel van de Only You lakjes is dat ze lekker snel droog zijn én geen tolueen, formaldehyde, DBP  en kamfer bevatten.

186 Femme Fatale is de eerste en meteen ook het minst bijzondere lakje, maar daarom zeker niet minder mooi. Een vrouw kan niet genoeg van zulke klassiek rode lakjes in haar stash hebben, die doen het gewoon altijd goed. Doordat 186 Femme Fatale een jelly finish heeft heb ik ‘m voor een volledige dekking wel 3 laagjes moeten geven.

Als je zegt herfst zeg je 208 Bloody Valentine (twee laagjes), ik vind deze zó prachtig! Als je naar het flesje kijkt lijkt de kleur koperbruin maar op de nagels blijkt-ie toch meer bordeaurood uit te pakken, wat mij betreft een zeer aangename verrassing!

Een lakje met weinig poespas maar zeker niet saai, deze roodpaarse 228 High Heels. Het heeft een beetje eenzelfde soort jelly structuur als de 186 Femme Fatale, maar dekt wel iets beter.

Naar deze 409 Stormy Monday kan ik ook úren kijken, wat een beauty. De paarsgrijze kleur met allemaal blauwe, roze en paarse shimmertjes erin verwerkt, ik vind het een pláátje. De dekking ervan viel me gek genoeg alleen wel een klein beetje tegen, ik heb deze ook wel 3 laagjes moeten geven.

Natuurlijk hoort er in een herfstcollectie ook een mooi bruin lakje en dat is in dit geval de 462 Crazy Brownie. En niet zomaar een creamy bruin lakje, nee hij is een beetje metallic bruin met rode en bruine shimmertjes, heel mooi.

De Only You herfstlakjes zijn voor € 5,59 per stuk (voor klantenkaarthouders € 5,03) verkrijgbaar bij ICI Paris XL en via de website van ICI Paris XL.

Q: Wat vind je van deze 5 herfstlakjes van Only You? Heb jij deze nagellak zelf ook al wel eens gebruikt of nog niet?

Comments

 1. Oh wauw, ik vind ze allemaal erg mooi! Ik heb het merk eerlijk gezegd nog nooit gezien, maar de lakjes zien er goed en fijn uit hoor. 😀 Oh, ik ga misschien binnenkort eens kijken.. ze zijn pretty!

 2. Ik vind ze mooi! Alleen een beetje jammer van de dekking. De kleur van 409 Stormy Monday kwam me een beetje bekend voor, had je niet pas ook al een lakje van Essence oid die ook grijs met een paarse gloed was?

  • Volgens mij van Catrice, London’s Weather Forecast? Daar moest ik tenminste meteen aan denken toen ik ‘m zag.

   Ik vind Bloody Valentine echt supermooi! Misschien dat ik die nog wel ga halen, moet morgen toch nog naar die winkel.

 3. Crazy Brownie is pretteh, door die glitters komt ie erg mooi uit!

 4. Daar gaan we binnenkort even naar kijken!

 5. wat een mooie kleuren 😀

 6. Wat zijn 228 High Heels. en die laatste nagellak toch prachtige kleuren!
  Liefs

 7. Heel erg mooi!, vooral stormy monday

 8. ooh ze zijn erg mooi. ik ben fan van deze lakjes!

 9. Stormy Monday is mooi zeg! En die onderste vind ik wel wat weg hebben van Browno Mars van Catrice!

 10. Wauw mooie kleurtjes zeg, 208 Bloody Valentine springt er inderdaad direct uit! Prachtige kleur als ik hem tegen kom neem ik hem zeker mee. En de potjes lijken echt precies op Catrice.

 11. Stormy Monday lijkt me mooi ondanks de matige dekking. Doet me erg denken aan een LE van Essence lang geleden 😛

 12. ik heb bloody valentine al, maar stormy monday wil ik ook wel !

 13. Bloody Valentine is echt prachtig! <3

 14. Wat een prachtige kleuren! Echt najaarskleuren, like!!

 15. Mooie lakjes! Vooral Bloody Valentine 🙂

 16. High Heels is mooi! Ben nog steeds niet bij deze lakjes gaan kijken, het wordt eens tijd.

 17. Wat een mooie herfstlakjes! Vooral High Heels en Bloody Valentine vind ik erg mooi. Ik heb nog nooit lakjes gebruikt van Only You, maar ben nu wel heel benieuwd ernaar geworden.

 18. woah! bloody valentine is mooi 😀

 19. hele mooie kleuren!

 20. Wauww die tweede is echt ontzettend mooi!

 21. Bloody Valentine is mooi!

  Liefs

 22. Dat laatste kleurtje is mooi 🙂 x

 23. Woeh die bloody valentine ziet er echt heerlijk uit!

 24. Ooh wat mooi! Bloody Valentine roept mijn naam, Love!

 25. Mooie kleuren!

 26. Stormy Monday!! Helemaal mn kleur… it’s screams my name 😀Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.