NYC In A New York Color Minute nagellakjes najaar 2012

Aan het weer te zien begint de herfst zich langzaam aan te kondigen en kunnen de laarzen, handschoenen, vesten en lange broeken de kast weer uit. Bij het kiezen van een hippe najaarsoutfit kun je ook meteen je make-upjes met wat meer donkere en warme kleuren uit je stash vissen en natuurlijk moet je ook vooral je nagels niet vergeten. Gelukkig hoef je niet heel lang na te denken voor welk lakje je gaat, want NYC komt deze maand met een setje superleuke kleurtjes die helemaal najaarsproof zijn!

De nieuwe lakjes maken deel uit van het In A New York Color Minute assortiment en moeten net als alle andere kleurtjes binnen 60 seconden droog zijn. Verder zijn ze voorzien van een UV-filter dat moet voorkomen dat de kleurtjes snel vervagen en een combinatie van calcium, magnesium en ijzer dat sterke nagels belooft.

De najaarscollectie bestaat uit de vier nieuwe kleurtjes: 001 Revolving Red, 002 Full Metal Jacket, 003 Prey of Grey, 004 Wild With Passion en de Rock Muse Smoky Top Coat 001 Rock Muse.

Ik maakte onlangs een artikel over de burgundy trend van dit najaar en daar past dit 001 Revolving Red lakje uitstekend bij. Het heeft een prachtige, luxe bordeauxrode kleur met een mooie creamy glans en dekt in twee laagjes.

002 Full Metal Jacket is weer even heel iets anders dan het lakje hierboven met de behoorlijk aanwezige glitterige metallic glans waardoor het lakje zich ook vrij lastig op foto laat vastleggen. Het heeft een mooi lichtgouden kleurtje dat me nou niet direct het meest aan herfst, maar eigenlijk meer aan de gezellige kerstdagen doet denken. Ook voor dit lakje zijn twee laagjes voldoende.

003 Prey of Grey is een creamy lakje met een mooi grijs kleurtje dat erg geschikt is om te dragen rond deze tijd van het jaar. Het heeft een fijne, romige substantie waardoor het goed dekt en heeft een mooie glanzende finish.

004 Wild With Passion vind ik nou echt een ultiem lakje voor het najaar met de mooie, warme paarse kleur. De structuur van dit lakje is wel wat anders dan de andere 3, het is namelijk vrij jelly en blijft met twee laagjes nog een beetje sheer waardoor het voor het mooie nog een laagje extra nodig heeft.

Dan als laatste de 001 Rock Muse Smoky Top Coat, die je leuk over รฉรฉn van de andere bovenstaande kleurtjes (of over ieder ander lakje) kunt dragen. De topcoat heeft een vrij transparant zwart basiskleurtje met allemaal zilveren flakie-achtige glittertjes dat je nagels een mooi smokey effect geeft.

De NYC In A New York Color Minute najaarskleurtjes zijn voor โ‚ฌ 2,29 per stuk verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met een NYC schap.

Q: Wat vind je van de najaarskleurtjes van de NYC In A New York Color Minute lakjes?

Comments

 1. Ik vind het laatste lakje erg tof!
  Voor prey of grey ga ik zeker even kijken van de week!

 2. Ik vind ze op zich wel leuk, maar niet echt bijzonder. Ik denk niet dat ik ze ga kopen eerlijk gezegd. Leuk om te zien en te dragen, maar nee… zulk soort lakjes geven me geen warm gevoel. ๐Ÿ™

 3. Ik denk dat ik revolving red ga kopen ๐Ÿ™‚

 4. Mooie kleurtjes ๐Ÿ™‚

 5. Ik vind ze ook niet echt super. Niet mijn kleuren. Maar dat ze een UV-filter hebben en die combinatie van calcium, magnesium en ijzer voor sterke nagels, dat wist ik nog niet, grappig om te weten. Of het echt werkt weet ik niet, maar ja. En een kleur is nog nooit vervaagd geloof ik, op mijn nagels!

 6. leuke kleurtjes, ik kijk nog wel of ik ze ga kopen. p.s. je blog is erg leuk!

 7. Dat gouden lakje vind ik echt prachtig!
  Liefs

 8. Full metal jacket en revolving red vind ik geweldig! Hรจ get.. nog meer nagellak ๐Ÿ™‚

 9. I agree, Wild With Passion is inderdaad een perfect herfstkleurtje, love it!

 10. Ah wauw er zitten echt hele leuke lakjes tussen! ๐Ÿ˜€

 11. Ik ben benieuwd hoe de smokey top coat over een feller kleurtje is! Eigenlijk is dat de enige lak die me echt aanspreekt!

 12. Rock Muse Smoky Top Coat heb ik gisten ook gekocht ๐Ÿ™‚

 13. Er zitten zeker mooie kleuren tussen ๐Ÿ™‚

 14. Echte herfsttinten vind ik dit, donker, smokey achtig!
  Die topcoat vind ik ook supertof, als je die over zwarte lak heen doet heb je net OPI Metallic 4 Life!

 15. Wat een mooie kleurtjes! Denk dat ik binnenkort toch maar weer eens even bij de Kruidvat moet gaan snuffelen voor de NYC lakjes.

 16. Best leuke kleurtjes ๐Ÿ˜€ x

 17. Wauw die rode is prachtig! <3Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.