NYC HD Color Quattro Eye Shadows – 793 Fashion Bootcamp en 817 South Street Seaport

Dat is bij mij nou altijd de ‘ellende’ hè, als ik van een fijn product één kleurtje heb wil ik er al-tijd meer. Misschien is het een soort van oer-hamsterinstinct of gewoon pure hebberigheid, I don’t know, maar dit fenomeen loopt mij en mijn portemonnee al wel jaren lastig te vallen. Dus, toen ik de NYC HD Quattro Eye Shadows 797 Gothic Harlem en 821 NY Tribute eenmaal in mijn bezit had, ja toen wilde ik de anderen ook. Althans, de 793 Fashion Bootcamp en 817 South Street Seaport, die ik meteen als een speer voor jullie geswatched heb!

Het menselijk oog, en zeker mijn oog, moet zo af en toe eens goed gestreeld worden en ja, ik vind dat de HD Color Quattro’s er best mogen zijn. Helemaal als ze in het Kruidvat onder het felle licht volop liggen te shinen en mooi liggen te zijn, hoe kun je ze dan weerstaan…. Nou, ik in ieder geval niet!

Tijdens het Coty event was ik meteen al verslingerd aan de kleurcombinatie van de 794 Fashion Bootcamp, die leek me wel wat. Maarrr, laat ik de 817 South Street Seaport ook vooral niet vergeten, want van paletjes met zulke mooie natuurlijke bruin/roze kleurtjes heeft een vrouw er natuurlijk nooit genoeg.

De 793 Fashion Bootcamp heeft een donkergrijze, peachy, mosgroene en off-white oogschaduw, die allemaal een lichte zijdeachtige glans over zich hebben. Het kleurtje dat net even extra in het oog springt is de bovenste, die is versierd met allemaal goudkleurige shimmertjes.

In de 817 South Street Seaport zie je van boven naar beneden een donkerbruin, lichtbruin, oudroze en wit kleurtje. Dit is wat mij betreft echt een ideaal paletje om in je everydaybakje te hebben liggen en verschillende mooie, subtiele looks mee te maken.

Nou, het is volgens mij wel duidelijk dat ik erg enthousiast ben over de HD Color palettes, maar zoals ook in de eerdere reviews al wel een beetje naar voren kwam is dat ik toch een beetje een haat/liefde verhouding met de structuur van de oogschaduws heb. Ze zijn op zich prima gepigmenteerd (je moet ze wel een beetje in kleur opbouwen), maar hebben nogal de neiging tot korrelen en brokkelen en ahhhhh, daar ben ik toch altijd een beetje allergisch voor…..

Je ziet het, na een beetje blazen en vegen blijven er uiteindelijk een paar supermooie kleurtjes over, die samen voor prachtige looks zorgen. Het enige waar je bij deze oogschaduws rekening mee moet houden is dat je ze een beetje laagje voor laagje moet opbouwen en je je kwast goed aftikt voor je ze op je ogen aanbrengt, that’s all!

De NYC HD Color Quattro Eye Shadows zijn voor € 3,99 verkrijgbaar bij Kruidvat filialen met een NYC schap.

Q: Wat vind jij zo op het eerste gezicht van deze 2 HD Color Quattro’s van NYC? Heb je ze zelf misschien ook al geprobeerd?

Comments

 1. Oh wauw, Fashion bootcamp is prachtig, mooie finishes 😀

 2. Super mooie palette zijn dit, i likje. Wil ze echt nog eens aanschaffen !,, x

 3. Ik vind fashion bootcamp echt heel mooi. En de perfecte kleuren voor de herfst^^
  xx

 4. south street seaport ziet er mooi uit 🙂

 5. Oew mooie kleuren!! 🙂 leuk voor de herfst!

 6. wauw hele mooie kleuren – jammer dat ze zo korrelig zijn!

 7. Ik vind ze allebei echt heel erg mooi! Daar zou ik wel een paar mooie loods mee kunnen bedenken 🙂

 8. Die bruine variant echt heel mooi

 9. Wat een toffe palettes, mooie swatches!

 10. Wat zijn ze beide gepigmenteerd zeg! Ik vind het erg mooie kleuren, en vooral ook erg apart.. Weer eens wat anders!

 11. Prachtige kleuren! Echt helemaal mijn ding 😀

 12. wauw ziet er prachtig uit ! ;D

 13. Aah mooie kleurtjes en pigment <3

 14. Mooie kleurtjes, ik denk dat ik er één van ga kopen 🙂 x

 15. Ik vind ze allebei mooi, maar South Street Seaport zou ik het meest gebruiken. Daar zitten echt hele mooie warme ‘elke dag’ kleurtjes in!

 16. street seaport vind ik echt super mooi! x

 17. wauw wat een pigmentatie! Mooie kleurtjes ook

 18. South Street Seaport is moooi! Fijne pigmentatie ook, had ik eigenlijk niet verwacht!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.