Categorieën
Beauty Nagels

NYC (New York Color) Expert Last Nail Polish

Een tijdje geleden liet ik jullie al twee van de NYC ‘In A New York Minute’ lakjes zien, maar naast deze hebben ze ook nog de Expert Last Nail Polish. Het bijzondere aan de ‘In A New York Minute’ was dat deze belooft binnen een minuut droog te zijn en deze Expert Last zou zoals de naam al een beetje verklapt tot een week moeten blijven zitten. Zou dat echt zo zijn..?

De Expert Last Nail Polish bestaat volgens NYC uit een speciale samenstelling die je nagels tot 50% sterker en harder maakt en een glimmende en hoogglanzende finish geeft die tot wel 7 dagen houdt. Zo zou het ijzer- en calciumcomplex in het lakje voor de versteviging van je nagels zorgen en de aanwezige provitamine B5 hydrateert en verzorgt ze. Ook zijn de lakjes voorzien van UV-filters die kleurvervaging moeten voorkomen.

NYC heeft haar producten altijd in veel verschillende kleuren en dat is ook bij deze nagellak niet anders. Je hebt maar liefst keuze uit 20 kleurtjes: 109 Permanent Pink, 111 Perpetual Peony, 112 Timeless Tangerine, 119 City Blackout, 131 Chelsea Cherry, 150 Platinum Card, 155 Gramercy Glitz, 180 Cotton Candy, 185 Make Me Blush, 195 Faithful Fuchsia, 200 Rosy Knows, 205 Boundless Berry, 210 Mother of Pearl St., 220 Caramel Toffee, 225 Water Taxi Peach, 230 I ♥ NY, 235 Fine Red Wine, 240 Velvet Rope, 245 Midtown Mink en 250 Midnight Amethyst.

Van al deze kleurtjes testte ik de 109 Permanent Pink en de 155 Gramercy Glitz.

Deze Expert Last nagellakjes zien er met de aflopende vorm en ronde brede dop anders en daarmee ook wat leuker uit dan de ‘ In A New York Minute’  lakjes, die een wat meer standaard uiterlijk hebben.
Deze Expert Last flesjes ogen lekker modern en fris en hebben ook frissere en hippere kleurtjes in het assortiment.

Zoals natuurlijk elk merk over haar nagellak zegt moeten ook deze heel gemakkelijk zijn aan te brengen door het platte Perfect Precision-kwastje. Het kwastje ziet er aan de buitenkant verder niet heel bijzonder uit en is met het lange en smalle postuur vrij standaard.

Afgezien van het feit dat het kwastje niet heel speciaal is en ook niet echt anders of beter lakt dan een gemiddeld lakje is er verder ook niet echt iet op aan te merken. De lak zelf is van een prima dikte en is met één laagje al behoorlijk dekkend. Nu is de 155 Gramercy Glitz natuurlijk een vrij transparant lakje en krijg je deze ook met twee of meer laagjes niet heel dekkend, maar dat ligt verder niet aan de lak.

Het linker lakje draagt de naam Permanent Pink, maar wanneer je hem aanbrengt geeft het een kleurtje dat een mix tussen donkerroze en rood is. Het is niet helemaal roze en niet helemaal rood, het zit er een beetje tussenin. De 155 Gramercy Glitz is op je nagels mooi transparant met kleine glittertjes en ondanks de glitz is het een niet heel opvallend, maar mooi subtiel lakje.

Dan rest natuurlijk nog het antwoord op de vraag of de lakjes een week blijven zitten. Daar kan ik heel kort over zijn: nee. Nu geloof ik daar bij voorbaat al niet zo in en inderdaad begint ook deze net als de meeste lakjes na een dag of 2 à 3 hier en daar te chippen en met 6 dagen is er niet heel veel meer van over. Nu vind ik dat op zich niet zo’n ramp, want meestal draag ik de lakjes toch niet langer dan een paar dagen. Afgezien van het feit dat de belofte dat deze Expert Lash het een week op je nagels zou uithouden dus niet helemaal opgaat is het verder een prima lakje dat in vele leuke kleurtjes verkrijgbaar is.

By Sjanty vindt dit product:

De NYC Expert Last lakjes zijn voor 2,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

10 reacties op “NYC (New York Color) Expert Last Nail Polish”

de roze is wel erg mooi,ik heb alleen 1 nagellak van deze merk en ben tot nu toe wel tevreden ook al moet je twee keer lakken ,ik ga vandaag stad dus ik weet nu al ik moet langs de kruidvat.

Hey Sjanty!
Ik heb er 1 die hierboven niet vermeld staat; 257 lavender cupcake. Echt een super leuk kleurtje, maar hij is erg stroperig! Zonde!

Wie weet hoe ik aan NYC nagellak 220 kan komen ? Caramel Toffee kleur ?
Ik heb haar tegengekomen …. VEEL TE LAAT … daarom vrees ik dat ik er niet meer aan kan komen.
Een andere merk met zo n kleur kom ik niet tegen

Wie weet raad ?

HEEL GRAAG hoor ik een reactie terug,
Daar kijk ik naar uit.

Zou ZOOO graag aan deze nagellak kunnen komen

Groetjes van
M. R.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.