A new week, a new nail colour

Goodmorning lovely ladies, er is weer een nieuwe, frisse week aangebroken! Een nieuwe week met hopelijk geen regen, wind, code oranje en wolken maar vรฉรฉl zon, vrolijkheid en leuke dingen, please! Nu hebben we het weer natuurlijk niet helemaal in de hand maar laten we ons zonnige en zomerse humeur daar vooral niet door laten verpesten, girls! Een nieuwe week betekent voor mij vaak een nieuw kleurtje op mijn nagels en zo aan het begin van alweer de laatste week van juni had ik wel zin in eindelijk een beetje summer on my nails!

Het 206 East Village lakje waar ik deze week mee begin komt uit het In A New York Color Minute assortiment van NYC en maakt ook deel uit van de Colour Rush zomercollectie die je nu bij het Kruidvat vindt.ย 

Colour Rush bevat in totaal zes lakjes waar deze 206 East Village toch wel een beetje uitspringt vanwege de niet creamy, maar metallic finish. Zelf vind ik de In A New York Color Minutes prima lakjes met mooie kleuren, een over het algemeen goede dekking en fijn is dat ze ‘in a new york minute‘ droog zijn!

206 East Village is een heel mooi intens blauw lakje dat me altijd een beetje doet denken aan zo’n paradijsachtige helderblauwe zee op een onbewoond eiland (*droomt weg….*) Vanwege de metallic finish geeft het lakje in het eindresultaat wel een beetje strepen, maar ik heb het erger gezien. De dekking viel me wel een klein beetje tegen, drie laagjes had dit kleurtje echt wel nodig.

Het NYC In A New York Color Minute 206 East Village lakje is voor โ‚ฌ 2,29 verkrijgbaar bij deze Kruidvat filialen.

Q: Wat vind jij van dit lakje? En wat draag jij op deze laatste maandag van juni op je nagels?

Comments

 1. mooi lakje ๐Ÿ™‚

 2. Oeh, mooi lakje! Lekker blauw, doet mij ook denken aan de mooie heldere buitenlucht. Ah, het voelt echt fijn om te bedenken dat het zomer is. Maar de regen die is vaker te zien dan de zon. =( Het enige nadeel van het lakje vind ik die metallic kant eraan, die vind ik niet echt mooi. Maar dat is puur mijn smaak hรจ.

 3. Leuk lakje, maar hij dekt niet heel erg goed volgens mij!

 4. Wat een mooi lakje!

 5. Mooi lakje!

 6. Wel een gaaf kleurtje!

 7. niet zo mijn smaak maar wel een gaaf kleurtje.

 8. Ik heb deze kleur ook, vind de kleur op zich wel mooi maar hij denk echt niet goed, zelfs na 3 lagen vind ik ge dekking niet voldoende, jammer!

 9. marielle zegt

  ik heb dit lakje ook en hij droogt voor geen meter ! ik lak dun, maar dan nog waardeloos !! en de dekking is ook slecht.

 10. Leuk kleurtje hoor!

 11. Ik heb dit lakje ook!! Ga ik snel op doen:)

 12. Ik heb er nog mee in mijn handen gestaan vorige week, want bij Trekpleister hadden ze 1 + 1 gratis op alle nagellak… Maar gelukkig via iPhone even review en swatch gecheckt en gauw teruggezet. Ik vind 1 keer lakken al een crime! Laat staan 3 keer! De kleur is wel mooi, alleen dat metalic is niet helemaal mijn ding.

 13. Marielle zegt

  Blijft jouw nagellak een volle week zitten?! Wat voor wondermiddel gebruikt jij dan haha. Bij mij is het na 1 dag al gechipt en beschadigd.. ๐Ÿ™

  • Oh nee, mijn nagellak blijft ook echt geen volle week zitten haha, maar ik laat een kleurtje ook eigenlijk nooit een week zitten. Wissel graag af ๐Ÿ˜‰

 14. yasmine zegt

  ik heb m nu ook op, maar dan over een lichtblauwe nagellak (alleen op de puntjes van mn nagels) zodat het een beetje vervaagt naar donker haha

 15. Ik vind dit een hele mooie kleur, maar ik ga hem niet kopen omdat ik al een keurtje heb wat hier erg op lijkt. Ik ga denk ik wel naar de andere lakken van deze collectie kijken ๐Ÿ™‚

 16. Mooi kleurtje <3

 17. Jammer van de dekking ๐Ÿ™ Mooi kleurtje xx

 18. Dit kleurtje heb ik ook en de dekking valt inderdaad tegen. 3 laagjes heb je dan ook inderdaad nodig en dan is het wel een hele mooie kleur.

 19. Hmmm niet my cup of tea ๐Ÿ˜‰ Ik houd wel van blauw met die metallic finish is het mij iets too much.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.