Nieuwe NYC Lipstains – 503 Unstoppable Red en 504 Orange On The Go

De nieuwe Applelicious Glossy lippenbalsems vind ik al een ontzettend leuke toevoeging aan het assortiment lipproducten van NYC, maar dat zijn niet de enige nieuwe items die het merk deze maand introduceert. Je kent vast wel de Smooch Proof Lipstains die NYC al enige tijd in haar assortiment heeft en daar komen nu nog eens twee leuke nieuwe zomerse kleurtjes bij!

Ik heb een aantal verschillende lipstains van onder andere NYC en Catrice in mijn stash liggen, maar eigenlijk gebruik ik ze (te) weinig. Ik ga toch liever voor een lipstick, ik vind dat toch wat fijner aanvoelen op mijn lippen en van mij hoeft een kleur niet perse de hele dag op mijn lippen te blijven zitten. Toch begint het bij het zien van de twee nieuwe kleurtjes 503 Unstoppable Red en 504 Orange On The Go wel wat te kriebelen, die zien er goed uit!

NYC heeft al een aantal roodgetinte lipstains in haar assortiment, maar een mooie, klassieke rode kleur is altijd welkom. De 503 Orange On The Go lijkt aan de kleur van de verpakking te zien een peachy tintje te hebben en je weet inmiddels denk ik wel: daar ben ik dol op!

Een voordeel van deze lipstains is, dat ze behalve lang blijven zitten, ook makkelijk in kleur op te bouwen zijn. Wil je de kleur niet al te knallend en opvallend breng je er één dun laagje van aan, wil je je lippen juist graag wat meer laten opvallen kun je er meerdere over elkaar doen. De stains zijn vrij waterig en zacht van structuur en voelen gelukkig niet prikkend, trekkend of vervelend aan. Doordat de stain vrij waterig is, is de rode kleur wel een beetje lastig netjes binnen de lijntjes van je lippen te krijgen, daar moet je echt even rustig de tijd voor nemen.

De kleur van de 504 Orange On The Go blijkt in werkelijkheid toch niet helemaal peachy maar meer oranjebruin te zijn, wat toch iets minder mijn ding is. Ook op mijn lippen vind ik de kleur niet heel geweldig en bovendien heeft het ook best wat laagjes nodig gehad om goed te dekken. De 503 Unstoppable Red daarentegen is echt een prachtige kleur met het kersenrood en ondanks dat het een stain is geeft het je lippen ook nog een licht glansje.

Een klein nadeel van deze rode vond ik toch wel dat ik ‘m met geen mogelijkheid meer van mijn lippen kreeg en naderhand de hele dag met een rode gloed op mijn lippen heb gelopen. Natuurlijk niet heel verwonderlijk met een product als lipstain, maar mijn lippen werden niet heel blij van al dat geboen en geschrob…

De nieuwe NYC lipstains zijn voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met een NYC schap.

Q: Wat vind je van deze 2 nieuwe kleurtjes? Gebruik je zelf graag lipstain?

Comments

 1. Ziet er goed uit!

 2. Die rode ziet er leuk uit. Maar persoonlijk hou k niet van zulle ‘stift’ omdat het vaak te droog is voor mijn lippen

 3. Unstoppable Red is mooi! Wel vervelend dat je het niet makkelijk van je lippen krijgt, als je dan een keer uitschiet met die rode.. ohoh

 4. de rode vind ik heel mooi 🙂

 5. Ik vind de rode ook erg mooi!:D

 6. Ik heb zelf nog nooit een lipstain gebruikt, maar ik vind deze rode erg mooi. De oranje niet, die is inderdaad wat bruinig…

 7. Ik vind het wel mooie kleuren, maar de NYC lipstains werken gewoon niet goed voor mij. Bij mensen blijft het heel lang zitten, maar bij mij is het na een half uur al weg, haha.

 8. ik vind beide kleuren wel mooi 😀

 9. Die oranje vind ik ook niet zo mooi op je lippen, maar die rode is wel echt heel mooi!

 10. Ik vind de rode kleur wel erg mooi! Jammer inderdaad dat ze met geen mogelijkheid van je lippen te krijgen zijn, dat vind ik zelf ook een nadeel. Ze drogen m’n lippen ook altijd erg uit.

 11. Die rode vind ik mooi!

 12. Ik vind de rode mooi!

 13. Ooh wat mooi 🙂 x

 14. Wow wat een pigmentatie. Heel mooi, had ik niet verwacht! 🙂

 15. Ik heb altijd hetzelfde probleem met die lipstains, ze gaan er echt onmogelijk af! Dit is natuurlijk super als je de hele dag (als voorbeeld) rode lippen wil. Maar ’s avonds krijg ik ’t er bijna niet af. Jammer dat die oranje/bruin achtige toch niet zo peachy is. Goede review!

 16. Vooral die onderste vind ik mooi! Die andere vind ik wat te rozerood

 17. Ik vind die lipstains helemaal niet fijn. Ze smeren nooit mooi egaal (tenzij je een hele lichte kleur neemt) en de ‘mooiste’ laag vervaagt snel terwijl dus echt alleen de stain overblijft en vaak niet meer mooi is.
  Zonde!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.