Categorieën
Beauty Nagels

Nieuw Catrice lakje: Khaki Perry

Een nieuw lakje dat sinds kort in de Catrice nagellak collectie is te vinden is Khaki Perry. Dit lakje maakt overigens ook deel uit van de Modern Muse limited edition collectie, die nog tot en met eind september in de winkels ligt. Ik heb dit bijzondere lakje voor je geswacthed!

Khaki Perry heeft nummer 680 en de kleur is te omschrijven als metallic groen met een goudachtig accent erin. Een niet heel standaard kleurtje in ieder geval!

Khaki Perry is na het eerste laagje nog vrij sheer en ik heb er daarom ook 3 aangebracht, om de kleur echt helemaal goed dekkend te krijgen. Wat me bij dit lakje opvalt is dat hij nogal streperig lakt, maar dat kan ook aan mij liggen.

Zoals je ziet zie je vooral een metallic groene kleur op mijn nagels, maar als ik ze op een andere manier in het licht houdt komt er ook wat goud tevoorschijn. In het flesje zie ik ook wel wat shimmertjes, maar op mijn nagels blijven die een beetje achter.
Khaki Perry is lakje met een heel bijzonder kleurtje die je niet zo gauw tegenkomt. Een beetje nadelig aan dit lakje is dus dat hij nogal streperig lakt en pas met minimaal 3 laagjes echt dekkend is.

Het Catrice Khaki Perry lakje is voor 2,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van dit lakje?

13 reacties op “Nieuw Catrice lakje: Khaki Perry”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.