Nagels met Essence ‘Vintage District’ nail art decoration kit 02 Designer for a day

Een etuitje vol glinsterende en blinkende glittertjes, steentjes en lovertjes voor op de nagels, hoe heb ik daar in godsnaam eerst gewoon voorbij kunnen lopen zonder deze in mijn winkelmandje te gooien! Stiekem weet ik wel wat me eerst tegenhield: de vraag hoe ik dit als überkluns in godsnaam enigszins normaal op mijn nagels zou gaan krijgen. Gistermiddag ben ik vol goede moed aan de slag gegaan en ik moet zeggen: het is best leuk geworden!

Op de achterkant van het setje is te lezen dat je met een (Essence) basecoat, sealing topcoat en nagellijm aan de gang moet, maar ik heb simpelweg een transparante lak van Miss Sporty gebruikt.

Allereerst heb ik een kleine hoeveelheid van de steentjes die ik zou gaan gebruiken op een stukje aluminiumfolie gestrooid en vervolgens op de te versieren nagel een laagje transparante lak aangebracht. Meteen daarna (snel, vóór de lak is opgedroogd!) heb ik eerst wat van de steentjes rechtstreeks uit het zakje op mijn nagel gestrooid en er daarna nog wat losse van de aluminiumfolie opgedrukt.

Kijk hoe leuk het er uiteindelijk uitziet! De leukste vind ik zelf de kleine oudroze rondjes en de holografische gouden steentjes op mijn wijs- en middelvinger, die waren ook redelijk makkelijk en snel aan te brengen. Het meest lastige waren zonder twijfel de blauwe lovertjes, vooral omdat ze vrij groot zijn en daardoor niet heel goed (plat) blijven zitten.

Of het in het dagelijks leven nou ook echt handig is rond te lopen met zulke nagels, nee, want ik had ze krap een half uur op en toen had ik in huis overal al een spoor van glitters en steentjes achtergelaten maar hey, het ziet er wel heel leuk uit!

De Essence Vintage District nail art decoration kitjes zijn nog tot en met eind maart voor € 2,59 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van dit nail art decoration setje? Heb je er zelf ook al eentje gescoord of is het niets voor jou?

Comments

 1. Heel mooi, maar niks voor mij denk ik. Twijfelgevalletje.

 2. Ik gebruik eigenlijk slechts enkel versierinkjes per nagel. Is iets gebruiksvriendelijker en eleganter 🙂

 3. ik vind het wel een leuk setje maar zou er minder van op een nagel aanbrengen :3

 4. Het is wel leuk maar ik vind het een beetje te grote lovertjes zeg maar

 5. Leuk setje! maar denk niet dat ik het ga kopen..

 6. Het is mij iets teveel van het goeie 😉

 7. Het ziet er leuk uit, alleen iets too much glitter voor mij haha.

 8. Cute! Inderdaad de roze vind ik ook het leukst

 9. Ik vind ’t wel leuk, gewoon voor op één nagel ofzo. Er is toch ook nog een andere variant van? Die vond ik ook wel leuk.

 10. Je bent wel heel enthousiast te werk gegaan, ik zou nooit zoveel erop doen. Maar gewoon kleine details.

 11. Ik vind nail-art altijd zoooo mooi! Maar het is niets voor mijzelf. Ik heb daar het geduld niet voor, haha.

 12. Ik hou van deze kitjes! Zelf heb ik er helaas nog geen, maar na een aantal mooie reviews gezien te hebben ben ik om. Gelukkig is Friday Shopday haha

 13. Leuk kitje, ik zou het alleen niet zo gebruiken. Ik zou persoonlijk er gewoon een paar op een nagel doen oid op een leuk kleurtje

 14. heel leuk zo een setje!

 15. Het ziet er inderdaad leuk uit, maar het lijkt me niet echt heel handig.

 16. oehh pretty!

 17. Cute! ’t Lijkt me alleen erg moeilijk om ze op je nagels te plakken…

 18. Ziet er zo leuk uit! 🙂 x

 19. Awesome! Ziet er heel leuk uit! Ik zou zelf wat minder per nagel doen, maar voor die prijs kan je ’t echt niet laten 😀

 20. Ik heb deze setjes maar geskipt, ik heb zelf al een boel nail art spullen die ik zelden gebruik

 21. Persoonlijk vind ik dit een beetje te veel van het goeie. Leuk voor meisjes van 11, niet voor mij haha.

 22. Stephanie zegt

  ik heb ze allebei maar ik gebruik er niet zovel van op mn negels. Met een dotting tool zet ik per nagel een aantal blinkertjes 😉

 23. Wat leuk! Ik vind je ringvinger wel bijzonder! x

 24. Ik vind de glitters heel erg leuk maar meer als decoratie en niet voor op m’n hele nagel haha. Ik had er wel wat meer van verwacht…twijfelgevalletje.

 25. Wat gaaf!
  Het ziet er echt feestelijk uit.

 26. Yeah, die heb ik eergisteren gekocht! 😀 Leuk om de foto’s te zien, ik ben benieuwd hoe ze staan bij mij.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.