Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Mascara en Eye Liner

Oh yeah, pump up the volume! Als we Miss Sporty mogen geloven gaan we dat ook zeker doen, met de nieuwe Pump Up Booster Waterproof Mascara en Eye Liner om precies te zijn. Een vrolijk kobaltblauwgekleurd duo dat dus moet zorgen voor volume én een gezondheidsboost. Huh, wat? Dat lees je na de klik!

We hoeven er denk ik niet over te discussiëren: lange en volle wimpers willen wij vrouwen allemaal. Omdat we daar helaas niet allemaal standaard mee geboren worden heeft Miss Sporty een mascara ontwikkeld met een zogenaamd wondercomplex dat moet zorgen voor extra sterke en verzorgde wimpers.

De wonderingrediënten? Het hydraterende Hydrokeratine dat je wimpers sterker moet maken en vitamine A en E dat ze voedt en de groei stimuleert. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nooit heel erg onder de indruk ben van dit soort ‘wonderingrediënten’, maar ik geef het, zoals alle producten, uiteraard een eerlijke kans.

Een goede mascara zorgt voor lange en volle wimpers en volgens Miss Sporty is dat precies wat de Pump Up Booster doet. Volgens het persbericht heeft de mascara een stevig borsteltje en een formule die verrijkt is met collageen en je wimpers tot 12 keer meer volume geeft en met zo’n 70% lift.

De wat forsere mascaraborstels zien er op één of andere manier altijd wel heel veelbelovend uit, maar mijn ervaring is dat ze 9 van de 10 keer helaas toch niet helemaal het gewenste resultaat geven. Ook dit Pump Up borsteltje vind ik voor het mooie net wat te kolossaal en helaas maakt de mascara mijn wimpers zwaar, ‘nattig’ en kleverig.

Ik sneed het euvel waterproof make-up verwijderen van de week al even aan en mijn ogen werden ook nu niet heel blij van het verwijderen van deze waterproof mascara. Nee, de Pump Up Booster is voor mij alles bij elkaar geen musthave, helaas.

Dan de Pump Up Booster Waterproof Eye Liner, die net als de mascara ook tegen een druppeltje water moet kunnen en dezelfde kobaltblauwe/koperoranje kleurencombi heeft.

De eyeliner ziet er op het eerste oog goed uit; het heeft een fijn vilten puntje dat stevig maar ook nog iets flexibel is. Een nadeel waar ik meteen mee te maken kreeg is dat ik helemaal onder de spetters eyeliner zat toen ik het kwastje met een iets te ongecontroleerde beweging uit de huls haalde, om dit te voorkomen moet je ‘m voorzichtig en recht omhoog eruit halen.

Swatches-Waterproof-Eye-LinerZoals je ziet geeft de eyeliner een intens zwarte kleur die mooi opdroogt. Het ‘waterproof’ gedeelte moest natuurlijk even getest worden en het resultaat, mwoh, ik ben nog niet helemaal onder de indruk. Op zich blijft het grootste gedeelte van het lijntje wel zitten na een plons water en wat vegen, maar zoals je ziet laat er ook wel wat zwart los en ontstaan er allemaal kleine korreltjes. Ik moet concluderen dat ik net als van de mascara ook van deze eyeliner niet erg onder de indruk ben, jammer maar helaas.

De Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Mascara is voor € 3,99 en de Eye Liner voor € 3,49 verkrijgbaar bij onder andere DA en Etos.

Q: Heb jij deze mascara en/of eyeliner al geprobeerd? 

Comments

 1. Jammer! Ik had bij anderen wel gelezen dat ze enthousiast waren over de eyeliner, dus het leek me wel wat.. Maar zo waterproof is ‘ie dus niet.

 2. Jammer! Leuk dat je zelf getest hebt of de eyeliner waterproof is!

 3. Wat jammer! Ik hoopte op een fijne budget waterproof eyeliner..

 4. Jammer dat de eyeliner niet helemaal waterproof is, maar verder ziet hij er wel goed uit!

 5. Die eyeliner leek me wel fijn

 6. Wat ontzettend jammer, want op het eerste gezicht dat de eyeliner er wel veel belovend uit 🙁

 7. Ik vind de eyeliner erg fijn, maakt me niet veel uit dat hij niet volledig waterproof is 🙂

 8. Ik ken deze nog niet!

 9. wat jammer zeg!
  Ik vind de eyeliner best fijn, alleen heb ik hem niet getest op waterproef!

 10. Ik heb hier al veel positiefs over gelezen, jammer dat je er niet zo enthousiast over bent! Ik twijfel ook een beetje over de producten, heb er nog geen.

 11. http://Ellen zegt

  Ik heb die eyeliner ook en ik ben er zooo blij mee! Dit is de fijnste eyeliner die ik ooit heb gekocht. Brengt super makkelijk en snel aan en blijft echt goed zitten.

 12. Jammer joh!

 13. Wat stom! Ik vind het er nog best mooi uitzien!!

 14. Nee ik heb ze niet uitgeprobeerd en als ik het zo zie loop ik er ook niet echt warm voor. Jammer, maar helaas. xxx

 15. Ik vind de eyeliner wel heel erg fijn en een regenbui en wat traanogen overleefd de eyeliner wel bij mij. Ik vind hem wel erg fijn!

 16. Jammer maar niet een product waar ik voor naar de winkel ren inderdaad!

 17. Jammer dat de producten niet goed zijn. Maar wel heel fijn om te weten, want dan weet ik het tenminste. xx

 18. Als je gewoon niet gaat huilen, kan die eyeliner best hoor denk ik. 🙂

 19. Supergoeie review! Ik ben sowieso al geen fan van de kwaliteit van MS maar fijn dat iemand anders dat nog even kan bevestigen hahaSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.