Miss Sporty Fabulous Nail Patch – 001 Zebra en 004 Sweet Heart

Eerst was daar Nail Rock, toen volgden de Sylvie Nails en nu heeft ook Miss Sporty haar eigen nagelstickers: de Fabulous Nail Patches. Fijn dat de budgetmerken nieuwe producten tegenwoordig steeds sneller overnemen, zo kunnen we voor een leuk prijsje allemaal de blits maken met de laatste trends zoals nagelstickers!

De Miss Sporty Fabulous Nail Patches zijn verkrijgbaar in 4 verschillende varianten: 001 Zebra, 003 Commando, 004 Sweet Heart en 005 Fierce Leopard. In iedere verpakking vind je in totaal 10 stickertjes, dus voor iedere hand 5. Dit vind ik zelf meteen een beetje een nadeel want als je één keer een foutje maakt heb je een ‘probleem’. In een setje Sylvie Nails krijg je bijvoorbeeld maar liefst 24 stickers en heb je daarmee ook meer keuze qua vorm en formaat.

Op de achterkant is aan de hand van vier afbeeldingen te zien hoe je de stickers aanbrengt, maar dit is echt heel simpel. Het enige dat je nodig hebt zijn de stickers, een vijl en een paar minuutjes tijd.

Het aanbrengen van de stickers gaat hartstikke snel en makkelijk, alleen ging het bij mij een beetje mis qua vorm en formaat van de stickers. Ik had namelijk de twee wat bredere al gebruikt voor mijn middel- en ringvinger en toen miste ik er eentje voor mijn wijsvinger. Daar heb ik dus maar een smalle op aangebracht, maar zoals je op de foto’s kunt zien is deze eigenlijk te dun voor de vorm van mijn nagel.

Het uiteindelijke resultaat van beide stickers op mijn nagels vind ik echt hartstikke leuk met het zebra- en hartjesprintje en ook zitten ze er best netjes op. Wel zie je bij de roze met hartjes aan de bovenkant dat je aan de stickers gevijld hebt, dat is bij de zwart-witte een stuk minder het geval.

Naast het minimale aantal stickers heb ik helaas nog een klein nadeel ontdekt aan deze patches en dat is dat ze niet heel makkelijk te verwijderen zijn. Dat wil zeggen: je moet ze er echt afpulken met als resultaat dat ze in 100.000 kleine plakkende stukjes van je nagels komen…

Deze Fabulous Nail Patches hebben dus 2 kleine nadelen, maar als je daar het kleine prijsje van € 2,99 per setje tegenover zet kan ik me daar nog wel overheen zetten.

De Miss Sporty Fabulous Nail Patches zijn voor € 2,99 per stuk verkrijgbaar bij Etos en DA.

Q: Wat denk je van deze Fabulous Nail Patches? Heb je zelf al dergelijke nagelstickers geprobeerd? 

Comments

 1. Aah jakkes, dat afpulken is geen gezicht. Maar oké, ze zijn wel budget en dat is wel een voordeel.

 2. Ik heb dit soort stickers nog nooit geprobeerd. De zebra print vind ik wel erg leuk! Maar ik ga me er toch niet aan wagen, het is denk ik teveel gepriegel voor mij!

 3. Een paar dagen geleden stond ik met andere in mijn hand. Ik weet het merk niet meer! Ik heb ze toch maar niet genomen. Ik vind het wel een ontzettend leuk systeem.

 4. Op zich zijn ze wel leuk en lekker goedkoop, maar niet handig dat ze zo slecht te verwijderen zijn!

 5. Dit sla ik over ^^

 6. Wel zonde van dat verwijderen, maar die dingen zijn leuk!

 7. Ze lijken me erg leuk!
  Liefs

 8. Leuk dit soort dingen! Ik ben toch meer fan van echte nagellak 🙂

 9. leuk, maar ik vind echte nagellak toch wel makkelijker , haha

 10. Het ziet er wel leuk en handig uit. Maar of die van Miss Sporty het beste zijn?! Hmm, denk het niet.

 11. Dat verwijderen lijkt me echt niets haha 😛
  Maar ze zien er wel leuk uit!

 12. Ik heb ook best brede nagels, dus denk dat het ook niet goed op mijn nagels past..

 13. ik vind ze best leuk, maar die stickers zijn toch niet echt iets voor mij..

 14. Ik vind de printjes niet zo leuk…

 15. Ik heb er gisteren mee in mijn handen gestaan, maar toch maar niet gekocht.

 16. Ik vind deze twee printjes niet zo geweldig. Maar als ze verder goed zat zijn voor die prijs is dat inderdaad wel tof.

 17. Echt super leuke designs!

 18. Wel mooie kleurtjes maar ze lijken me toch best onhandig 🙂

 19. Ik heb ze nog niet geprobeerd. Ik ben een kluns met lakken, dus misschien toch eens doen! En dat het 10 dagen blijft zitten klinkt ook ideaal. Ik zag overigens dat je op eBay keus hebt uit honderden printjes! Dan betaal je 99 (dollar)cent inclusief verzenden voor een setje.

 20. De zebraprint vind ik erg tof. Wat jammer dat ze niet met nagellakremover (bijvoorbeeld) eraf te halen zijn.

 21. goedkoop , maar het heeft ook wel z’n minpuntjes maar voor eens een dagje uit is dit wel heel handig ! & je hebt er een nieuwe volger bij!

  Liefs

 22. Het zijn 10 stuks, heb je dan 10 verschillende maten of 2 x 5 maten?Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.