4 Miss Sporty Clubbing (herfst)lakjes

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kan bijna niet meer kiezen met welk prachtig herfstig lakje ik mijn nagels nu weer eens zal gaan lakken, er zijn er zóveel! En nu ga ik het mezelf en jou nóg moeilijker (lees: onmogelijk) maken met nog eens vier prachtige (najaars)lakjes uit het Miss Sporty Clubbing assortiment!

Aan Miss Sporty nagellak hing voor mij lange op één of andere manier toch altijd nog een beetje een brugklas feeling, maar langzaamaan begint dat steeds meer weg te ebben. Vooral de Clubbing lakjes vind ik stiekem toch wel heel erg leuk en dat geldt ook zeker voor de 313, 320, 328 en 346 die met z’n vieren in een display in het Miss Sporty schap opgesteld stonden en ik zelf tot ‘herfst’lakjes gebombardeerd heb.

Nou ja, de blauwe en groene zijn misschien een beetje een randgevalletje en niet helemáál herfst maar tegenwoordig komt het allemaal niet zo precies meer, toch?

Over 313 is geen twijfel mogelijk, deze schrééuwt herfst! Op dit moment ben ik helemaal crazy van dit soort vampy donkerpaarse kleurtjes en ook deze heeft mijn hart gestolen, ik blijf staren naar die oogverblindende licht- en donkerpaarse glittertjes!

Hmm, 320 zou ook heel goed een zomerlakje kunnen zijn, maar aangezien we ons nog in zomerse temperaturen bevinden moet ’t kunnen, vind je niet? De kleur ervan is echt lekker in your face knallend blauw, maar is er ook eentje die wel drie laagjes nodig heeft.

Ook 328 is een prachtige herfstkleur, maar ik ben er nog steeds niet helemaal uit of ‘ie nu eerder blauw of paars te noemen is…. Anyway, deze blauwpaarse schoonheid is heel mooi creamy, vol en glanzend van structuur en dekt uitstekend.

Geweldig, deze 346! Dit zonnige licht metallic turquoise kleurtje met shimmertjes brengt het gevoel van blote voeten in het warme zand, haren in de wind achterop de scooter en koude ankjes op het terras in de zon weer helemaal terug en oh yeah, that makes me happy!

De Miss Sporty Clubbing lakjes zijn voor € 1,99 per stuk verkrijgbaar bij DA en Etos. 

Comments

 1. O wauw die eerste en laatste zijn geweldig! Ik ben een grote fan van de lakjes van miss sporty en ze hebben na catrice een 2de plaats in mijn stash, maar hee er is altijd plek voor nog meer mooie kleurtjes.

 2. 313 en 346 gaan bij mij wel het winkelwagentje in hoor! Wat zijn die pretty, oooh. <3 Vooral 313 vind ik mooi, helemaal mijn ding. Beetje mysterieus kleurtje. 😀

 3. Die donker paarse is mooi! I’m in love… 🙂

 4. 328, compleet mijn ding. Love it!

 5. Aah die blauwe! Super leuk. Ik houd wel van vrolijke kleurtjes 😀

 6. drie van de vier heb ik ook in mijn stash! Miss sporty lakjes vind ik echt super fijne lakjes (:

 7. Dit vind ik echt een leuk artikel want ik houdt namelijk van mooie blauwe kleurtjes! Ik vind ze alle vier hartstikke mooi <3

 8. Wat een mooie kleurtjes, nagellak heb ik nog nooit gekocht van Miss sporty, gewoon omdat het mij niet trekt. Misschien moet ik het toch maar eens proberen!

 9. Je bent getaged voor de I Love Fall Tag! x

 10. Inderdaad 318 schreeuwt herfst uit, wat een pracht van en kleur zeg.

 11. mooie lakjes 😀

 12. Ik vind 328 en 346 echt super mooi! Ik denk dat ik die wel graag wil hebben. 🙂

 13. Ik vind de kleuren van de Miss Sporty Clubbing Colours allemaal wel heel erg mooi. Van deze lakjes vind ik vooral 313 en 346 erg mooi. Ik heb alleen best vaak het probleem dat sommige kleuren van Miss Sporty al heel snel stroperig worden en dat vind ik altijd zo jammer.

 14. 313 is zeker mooi!

 15. Wat een leuke lakjes! De kleuren zijn erg leuk, en voor de prijs hoef je het ook niet te laten!

 16. Wauw, wat een prachtige lakjes! ik heb nooit een Miss Sporty lakje gekocht omdat ik het heeel erg goedkoop vind ogen en ik maar aannam dat de kwaliteit verschrikkelijk zou zijn, en ik zag ook nooit verrassend leuke kleurtjes, maar nu ik deze heb gezien denk ik dat ik er toch maar een paar ga proberen!

 17. Ik vind die eerste kleur heel mooi!

 18. 313 is prachtig, met stipt op nummer een de mooiste van de vier!

 19. wauw, ik vind ze allemaal heel mooi!

 20. 313 is echt prachtig 😀

 21. Wow! wat prachtige nagellak en budget ook nog 😀 x

 22. Die eerste en die laatste vind ik echt heel erg leuk!

 23. Ik hou niet zo van blauwe lakjes.
  Ik heb ook geen idee waarom..Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.