Categorieën
Beauty

The big mascara battle – mijn persoonlijke top 5!

Als je alle mascara’s die ik in mijn leven gebruikt heb achter elkaar zou leggen zou de rij met gemak een paar kilometer lang zijn, het zijn er namelijk heel wat. Het begon met een simpele zwarte Miss Helen van Hema en daarna volgde de rode Volume van Rimmel en nog vele merken en varianten. In de badkamer in huize Loenen zijn inmiddels al heel wat mascara’s de battle met elkaar aangegaan en de 5 die het allerbeste uit de verf zijn gekomen worden vandaag gehuldigd!

1. Pupa Vamp!

€ 16,95

Voor sommigen van jullie waarschijnlijk geen héél grote verrassing: mijn onbetwiste nummer 1 mascara is en blijft de Vamp! van Pupa. Gelukkig heb ik na het verslinden van het eerste exemplaar nog niet meteen afscheid van deze superfijne mascara hoeven nemen want ik heb er nog een stuk of wat op voorraad liggen, hoera! Toch ga ik ook af en toe een klein beetje vreemd omdat ik ook andere mascara’s een kans wil en moet geven, maar denk ik in mijn achterhoofd altijd aan mijn geliefde Vamp!…..

2. Barry M Black 3-in-1 mascara

€ 6,99 (buy me!)

Deze mascara ken ik pas een kleine week, maar heb ik al helemaal in mijn hart gesloten. Het lijkt misschien geen heel spectaculaire mascara, maar voor mijn wimpers is ‘ie dat toch wel degelijk! De 3-in-1 mascara belooft volume, lengte en een mooie krul en dit alles zónder te klonten en wat mij betreft is het: check, check, check, check. En de prijs? € 6,99, lekker budget dus!

3. Rimmel Scandalayes Show Off

€ 11,99

Bij mascara’s met hele dikke borstels krijg ik altijd meteen een beetje de kriebels, maar de gezusters Scandaleyes hebben me voor een heel groot deel van mijn dikke-borstel-vrees af kunnen helpen. De Show Off ligt waarschijnlijk nog heel vers in het geheugen, want deze heb je afgelopen week voorbij zien komen op By Sjanty en is één van de meest recente ontdekkingen uit deze top 5.

Het fijne aan de Scandaleyes Show Off vind ik dat het mijn wimpers duidelijk meer lengte en volume geeft zonder ze heel erg te verzwaren én separeert ze ook nog eens mooi. Ik zou zeggen: wat wil een vrouw nog meer!

4. Hema Volume mascara

€ 5,00

Ekster dat ik ben was ik direct helemaal verblind door de gouden huls van deze mascara en nam ik de rest eigenlijk maar voor lief. Hoe leuk is het dan dat ‘ie behalve een lust voor het oog ook nog eens een lust óp het oog blijkt te zijn! De gouden volume mascara geeft volume én lengte en dat zonder daarvoor met een kilo of 5 mascara op je wimpers rond te moeten lopen. Nou, voor slechts 5 eurootjes is dat best een goede deal te noemen!

5. Maybelline The Colossal Cat Eyes

€ 14,99

Ik weet nog dat ik bij de eerste kennismaking dacht: what the fudge is dit nou weer voor idioot borsteltje, maar hij blijkt te werken als een tierelier. Dankzij het kniekje erin pakt het elk wimperhaartje, hoe klein ook, en omdat hij vrij smal en dun is gaan er niet heel snel grote klonten mascara aan hangen. Topper!

Q: Wat is jouw persoonlijke mascara top 5?

35 reacties op “The big mascara battle – mijn persoonlijke top 5!”

Ik heb de Pupa Vamp! mascara ook, en hij geeft echt een heel mooi effect. Ik heb hem alleen nooit op omdat hij afgeeft onder mijn ogen, wat ik niet echt fijn vind.

Mijn persoonlijke top 5 luidt als volgt: Covergirl Lashblast, Maybelline Falsies (original), Lancôme Hypnôse Doll Eyes, Yves Rocher Sexy Pulp Volume Mascara en Helena Rubinstein Lash queen feline extravaganza .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.