Categorieën
Beauty

Mijn MAC wishlist

Zoals je waarschijnlijk wel weet is MAC sinds vorige week ook eindelijk via internet te verkrijgen en wel via de website van De Bijenkorf. Jeeeeeeej! Zowel online als vorige week bij de  MAC Pro Store in Amsterdam heb ik weer zoveel mooie MAC spulletjes gezien dat ik deze nu maar eens in een wishlist onder elkaar heb gezet!


1. Mini Gloss Kit Dazzlesphere! Pink Ornament – € 33,00
Toen ik vorige week in de MAC Pro Store in Amsterdam was heb ik deze Mini Gloss Kitjes zien staan en wauw, wat zijn ze pretty. Alleen al de verpakking in de vorm van een soort kerstbal is superleuk om neer te zetten en de drie roze Pink Ornament glossjes lijken me ook errug mooi. Maarja, die € 33,00 hè…
2. Pink Swoon blush – € 19,50
Ik ben nog altijd op zoek naar een mooie roze blush en deze Pink Swoon lijkt de kleur te hebben die ik wil. Natuurlijk zeggen foto’s met swacthes niet alles en moet ik ‘m eerst in mijn handen hebben gehad om te zien of het echt de kleur voor mij is.
3. Chatterbox lipstick – € 18,00
Ik ben nu echt al dagen in de Bijenkorf online shop aan het kijken naar een roze lipstick en lijk maar niet te kunnen kiezen tussen deze Chatterbox, Pink Nouveau en de Lady Gaga Viva Glam lipstick. Het zijn alledrie vrij knallend roze lipsticks, maar met een toch heel verschillend effect.
4. Studio Sculpt concealer – € 16,50
Ondanks dat de Benefit Erase Paste concealer zijn werk prima doet op oneffenheden en rode plekjes, heb ik het idee dat de donkere kringen onder mijn ogen toch nog wat beter verdoezeld zouden kunnen worden. Nu lees ik overal goede verhalen over de Studio Sculpt concealer en wil deze daarom heel graag aanschaffen. Voor het kiezen van de juiste kleur denk ik dat toch beter naar de winkel kan gaan voor een goed adives in plaats van te gokken en online te bestellen.
5. Pink Nouveau lipstick – € 18,00
Voorzover ik op afbeeldingen kan zien is Pink Nouveau een hele mooie semi-matte roze lipstick met een heel intense kleur. Me wants!
6. Dazzleglass Baby Sparks – € 19,50
Het is dat ik de prijs van € 19,50 voor een lipgloss nogal idioot veel vind, anders had ik allang een paar van die prachtige Dazzleglass glosses in mijn bezit gehad. Baby Sparks lijkt me een hele mooie, lichtroze subtiele gloss met heel veel prachtige glittertjes.
7. Dazzleglass Sugarrimmed – € 19,50
Sugarrimmed komt op mij over als een mooi transparant glossje met ontelbaar veel kleine glittertjes, die denk ik heel mooi zal staan bij wat meer heftige ooglooks en over mijn Lip Erase.
8. Lady Gaga Viva Glam lipstick – € 17,50
Ik denk dat deze al op mijn wishlist staat vanaf het moment dat-ie verscheen, ik vind dit zo’n prachtige, intens roze kleur, wauw!

Nu wil ik graag jullie hulp inroepen bij de keuze van een roze MAC lipstick, welke zou jij me aanraden?
Chatterbox, Pink Nouveau, de
Lady Gaga Viva Glam of misschien een heel andere?

Q: Wat prijkt er op dit moment allemaal op jouw MAC wishlist?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

20 reacties op “Mijn MAC wishlist”

Wat grappig, ik heb zo’n beetje dezelfde wishlist van MAC, haha. Vooral Mini Gloss Kit Dazzlesphere! Pink Ornament wil ik echt heeeeel graag, daar heb ik nu al een paar keer naar gekeken op de online shop. Chatterbox heb ik al en dat is echt een geweldige lipstick!

Ohh ik wil de viva glam gaga ook al zoo lang maar hij is al een tijd niet meer te verkrijgen toch? Behalve in een set met de beige lipstick. Op de site van de Bijenkorf zie ik die eerste viva glam gaga lipstick ook niet staan? Of zie ik hem over het hoofd, zo ja dan MOET ik hem ook bestellen haha!

Ik vind Saint Germain echt geweldig van MAC, is een erg heftige roze/paarse kleur, ik vind hem erg mooi!

Eigenlijk wilde ik dit artikel niet bekijken omdat ik weet dat ik hier hebberig van word, haha.. maar ik heb gefaild. Ik vind MAC een tè leuk merk om zomaar te skippen. Mooie wensen heb je! De Viva La Glam lipstick staat ook nog op mijn verlanglijstje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.