Categorieën
Beauty Make-up

Maybelline Colorsensational The Shine lipstick – 140 Juicy Bubblegum

Maybelline is lekker tegendraads en komt ondanks de matte lipstick trend van dit najaar met de nieuwe, glanzende Coloursensational The Shine lipsticks. Waar glanzende lippen vaak van een lipgloss afkomstig zijn zouden deze lipsticks volgens Maybelline hetzelfde glanzende effect moeten geven met als voordeel dat je geen plakkerige lippen en een veel intensere kleur krijgt.

De nieuwe Coloursensational The Shine lipstick is er in 4 knallende kleurtjes: 140 Juicy Bubblegum, 380 Sweet Bordeaux, 445 Mango Diamonds en 550 Cherry Candy.

 

De lipsticks hebben een transparant roze huls met een holografisch effect, waardoor deze met verschillend lichtinval steeds andere kleurtjes geeft. Op zich een leuk detail, maar ik vind het de lipsticks niet perse een luxe uitstraling geven en dat terwijl ze toch bijna 11 euro kosten.

Juicy Bubblegum is zoals de naam al doet vermoeden een mooi roze kleurtje. Toch is het niet echt knallend bubblegum, maar neigt het wat meer naar donkerroze.

De lipstick heeft een fijne vorm die makkelijk en precies aanbrengt.

Fijn aan deze lipstick is dat er honingnectar en verschillende oliën in is verwerkt waardoor je lippen lekker zacht en gehydrateerd blijven. Dit is ook zeker wat ik op mijn lippen ervaar, de lipstick voelt echt heerlijk zacht en alles behalve plakkerig aan.

De kleur is niet meteen booming, daarvoor heb ik wel 2 á 3 laagjes aan moeten brengen. Ik moet zeggen dat de lipstick het best een tijdje uithoudt op mijn lippen, zelfs na wat eten en drinken is hij nog steeds zichtbaar.

Pluspunten
Mooie intense kleur(en)
Doet lippen zacht en gehydrateerd aanvoelen
Verkrijgbaar bij de drogist
Blijft best goed zitten

Minpunten
De prijs van € 10,49
Wat goedkoop ogende verpakking

De Maybelline Colorsensational The Shine lipsticks zijn nu voor € 10,49 verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat, Etos en DA.

 Q: Wat vind jij van deze lipsticks en de kleur Juicy Bubblegum?

7 reacties op “Maybelline Colorsensational The Shine lipstick – 140 Juicy Bubblegum”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.