Max Factor make-up in the mix – oogschaduw, eyeliner, mascara en lipstick

IMG_2749Max Factor, je weet wel, de make-up van visagisten. Zo luidt het motto inderdaad, maar dit merk is er zeker niet alleen voor make-up kunstenaars maar voor ons allemaal want het is lekker makkelijk bij praktisch iedere drogist te krijgen. Als ik heel eerlijk ben vond ik Max Factor altijd één van de minst interessante drugstore merken maar dat is het afgelopen jaar zeker veranderd. De Mini Nail Polishes, Facefinity foundation en Colour X-pert eyeliners zijn voor mij persoonlijk echt een paar MF hoogtepunten en daarom is het de hoogste tijd dit merk nog eens wat meer in the spotlights te zetten!

Max Factor Max Effect Trio Over the Ocean Eyeshadow

€ 14,99

Een paletje dat ideaal is voor de aankomende lente: de Max Effect Trio Over the Ocean Eyeshadow. Ik heb het idee dat ik de meeste Max Factor make-upjes ooit weleens in mijn handen heb gehad, maar de oogschaduws heb ik volgens mij nog nooit echt van dichtbij bekeken. Best zonde, want laten we eerlijk wezen: het trio ziet er toch best goed uit!

Er zijn in totaal zes van deze Trio Eyeshadows met allemaal drie kleurtjes waarmee je binnen no time een mooie look tevoorschijn tovert. Deze Over the Ocean zou niet perse mijn eerste keuze zijn, maar misschien wil Max Factor me hiermee een zetje geven eens wat meer met blauw moet doen, who knows….

Ja weet je, dat zou ik op zich best willen doen maar dat gaat ‘m met deze oogschaduws helaas niet worden. Ik verwachtte eigenlijk best wat van de pigmentatie, maar uiteindelijk werd ik daar alleen maar heel sad van. De zilverblauwe kleur links zie je praktisch niet, van de middelste heb ik geloof ik zo’n 15 laagjes op mijn hand geveegd voor ik enigszins resultaat kreeg en de lichtblauwe rechts, die is helemaal om te huilen. Zonde, hè?

Colour X-pert Waterproof Eyeliner Deep Black

€ 9,99

De Max Factor Colour X-Pert eyeliners zijn al eens voorbijgekomen op By Sjanty maar de zwarte verdient wat mij betreft nog wel een keer wat extra aandacht, want deze is echt awesome. Zwarter dan zwart, waterproof als een huis en is ook voor eyelinerrookies als ik supermakkelijk aan te brengen. Jawel, we hebben hier te maken met een dikke, vette aanrader!

False Lash Effect Mascara

€ 16,99

Lange en volle wimpers willen we natuurlijk allemaal, maar om daarvoor nou iedere dag met nepwimpers in de weer te moeten is natuurlijk niet echt een optie. No problemo, Max Factor zegt daarvoor dé oplossing te hebben: de False Lash Effect mascara. De mascara’s van tegenwoordig hebben allemaal een hele waslijst aan beloften, maar die van de False Lash Effect is kort en krachtig: dankzij de combinatie van het vrij forse borsteltje en de zogenaamde Liquid Lash technologie.moet deze mascara de lengte en het volume van je wimpers met gemak verdubbelen zonder al teveel gedoe. Oh yeah, that’s how we like it!

Eerder heb ik de Max Factor False Lash Effect Fusion mascara al geprobeerd en hoewel van die big ass borstels niet perse mijn favoriet zijn vond ik deze toch wel een heel goed resultaat geven. De gewone zwarte False Lash Effect mascara heeft eenzelfde soort borsteltje maar bij deze staan de kammetjes iets verder uit elkaar waardoor iedere wimper een goede laag mascara en daarmee lengte en volume krijgt. Oja, en dat alles ZONDER klontjes, wel zo fijn!

Colour Elixir Lipstick 745 Burnt Caramel

€ 12,49

Tenslotte show ik je vandaag nog een lipstick uit het Elixir assortiment in 745 Burnt Caramel, ook geen kleur de ik zelf snel zou kiezen maar een beetje uit de comfort zone stappen kan soms geen kwaad. Met de Elixir lipsticks belooft Max Factor mooie, zachte, gladde, verzorgde en mooi gekleurde lippen, wat mij als muziek in de oren klinkt.

Toen ik de lipstick uit de huls draaide was ik niet direct hotedebotel van de kleur, maar eenmaal op de lippen bleek het eigenlijk best een heel mooi tintje. Niet superopvallend, maar wel zichtbaar en met een mooie glans en heerlijk zachte finish. Yes, me likes!

Q: Wat is jouw favo Max Factor make-up product?

Comments

 1. Ik vind de mascara wel fijn zelf, de eyeliner ziet er mooi uit maar de rest vind ik niet geweldig. Wel leuk zo’n artikel met meerdere producten van een merk.

 2. Max factor spreekt me niet echt aan, hoor wel positieve dingen over de mascara’s!

 3. Ik ben zelf fan van de Max Factor mascara’s. False lash en masterpiece max zijn farway mijn favoriet. De oogschaduw spreekt me alleen niet aan, jakkes. 🙁

 4. Mooie producten! De mascara ziet er goed uit 🙂

 5. De mascara ziet er erg goed uit! Maar de rest spreekt me niet zo aan… ;s

 6. De lipstick en eyeliner vind ik mooi! De pigmentatie van de oogschaduw vind ik ietwat tegenvallen. Jammer.

 7. Jammer van de oogschaduw. De mascara en de eyeliner lijken me wel heel fijn.

 8. de eyeliner ziet er niet verkeerd uit 😀

 9. Mooie producten, behalve dat oogschaduwtrio dan, wat een bummer haha. Hun mascara’s zijn inderdaad fijn! En die kleur is apart, maar ik vind hem wel mooi. Ik vind het wel een best duur merk…

 10. Erg leuk artikel en ik vind de lipstick echt prachtig! 🙂

 11. Wow, ik ben heel erg benieuwd naar die eyeliner!

 12. Jammer van de oogschaduw! Verder zien de producten er goed uit, al vind ik 17 euro voor een mascara wel heel erg veel.

 13. Ik vind de lipstick heel erg mooi

 14. Jammer van die oogschaduw maar de eyeliner en lipstick lijken me wel fijn! x

 15. Mooie producten op de oogschaduw na dus.

 16. Oef, die lipstick. Dat is echt een kleurtje voor mij! Prachtig. De eyeliner lijkt me ook erg fijn. De False Lash Effect mascara heb ik zelf ook in waterproof, geweldig is ie!

 17. Mooie producten (:

 18. De mascara geeft wel een mooi effect moet ik zeggen

 19. De lipstick ziet er mooi uit en de mascara lijkt me fijn!

 20. Jammer van de oogschaduw, maar de rest is mooi 😀 x

 21. De False Lash Effect mascara is mijn favoriete mascara!

 22. Wauwie… vind het palette wat tegenvallen eigenlijk. Maar de rest!! Ik WIL het haha. 🙂 Vooral de mascara wil ik proberen. 😉

 23. Die mascara werkt bij mij vreselijk maar de andere producten lijken me wel fijn.

 24. Mooie producten, jammer dat de oogschaduw wat tegen valt.
  De eyeliner en mascara zien er wel te goed uit.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.