Categorieën
Beauty Make-up

Max Factor Liquid Effect Pencils – Silver Spark, Violet Voltage en Lilac Flame

Al jarenlang pak ik eigenlijk automatisch naar zwarte oogpotloden en de laatste tijd in het bijzonder het Max Factor Liquid Effect Pencil in Black Fire. Een lekker romig potlood met een mooie diepzwarte kleur die de hele dag goed blijft zitten, dus wat wil je nog meer. Soms is het goed ook eens verder te kijken dan iets wat je altijd maar uit gewoonte gebruikt en ik heb dan ook aangenaam kennisgemaakt met 3 andere Max Factor Liquid Effect Pencil kleurtjes!

In totaal zijn er 5 kleurtjes met de namen: Black Fire, Silver Spark, Violet Voltage en Lilac Flame en Brown Blaze. Silver Spark is aan de buitenkant te zien donkergrijs/zilver en Violet Voltage en Lilac Flame zijn beide paarskleurig.

Zoals ik in de review van de Black Fire al zei zijn de Liquid Effect Pencils enorm fijn doordat ze heel zacht en romig zijn en een goed gepigmenteerde en intense kleur afgeven. Wanneer je het potlood eenmaal op of onder je ogen hebt aangebracht droogt het lijntje binnen no time op en blijft de hele dag op z’n plek.  Een nadeel van dit snelle opdrogen is dat je wel snel moet zijn als je het lijntje wat wilt vervagen, anders gaat het geen kant meer op.

Misschien kiezen jullie net als ik ook bijna altijd voor een zwart of bruin oogpotlood, maar nu ik deze potloodjes zie vind ik dit soort kleurtjes toch ook wel erg mooi. Het zijn niet heel standaard kleurtjes, maar juist daarom vind ik ze op mijn ogen wel een heel bijzonder effect geven.

Op de swatch geeft de Silver Spark geeft een vrij donkergrijze kleur met een metallic finish, de Lilac Flame is metallic donkerpaars en de Violet Voltage mat violetpaars. Om de lijntjes wat minder hard te maken kun je ze met het smudgegummetje aan de achterkant van het potlood wat vervagen, al ging dat niet heel makkelijk meer aangezien de lijntjes al snel opgedroogd waren en ik flink wat kracht moest zetten waardoor de lijntjes wat korrelig werden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het smudeggummetje dan ook niet vaak gebruik.

Ik was best wel aangenaam verrast toen ik van alle kleurtjes een lijntje op mijn oog aanbracht, dat gaf toch best wel een heel mooi en wat minder hard effect dan het standaard zwart.

Ik vind vooral de eerste en laatste mooi, de Violet Voltage is bij mijn oogkleur een beetje flets. Qua gebruik zijn de potloodjes heel fijn: ze zijn lekker zacht en romig, geven goed kleur af en blijven lang zitten.

Pluspunten
Mooie, intense kleuren
Potloodjes zijn lekker zacht en romig
Blijven de hele dag zitten

Minpunten
De prijs van € 10,90
Een gezet lijntje droogt heel snel op waardoor smudgen lastig wordt

De Max Factor Liquid Effect Pencils zijn voor € 10,90 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als Kruidvat, Etos en DA.

Q: Grijp jij ook meestal naar een zwart of bruin oogpotlood of gebruik je ook wel eens andere kleurtjes?

8 reacties op “Max Factor Liquid Effect Pencils – Silver Spark, Violet Voltage en Lilac Flame”

Vind ze echt heel mooi staan bij jou. Volg je nog niet zo heel lang maar ( zo als je zelf al zij ) ik heb je nog nooit met iets anders gezien dan zwart.
Echt iets wat je vaker moet doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.