Max Factor Clump Defy Volumising mascara

Oeh, wat zijn er de laatste tijd lekker veel nieuwe mascara‘s om te reviewen! Zeker Max Factor blijft met nieuwe varianten komen en als je By Sjanty op de voet volgt zal het je niet zijn ontgaan dat de Wild Mega Volume mascara goed in de smaak is gevallen. Zal dit ook gelden voor de wat meer kolossale Clump Defy? We shall see!

Eerst maar even wat info en feitjes over deze nieuwe Clump Defy: het belooft een mascara te zijn die je wimpers van wortel tot punt een lekkere dosis volume geeft ZONDER klontjes, ongeacht het aantal laagjes dat je aanbrengt. Wauw, dat zou wel heel fijn zijn, want als ik érgens een hekel aan heb is het dikke aan elkaar geplakte wimpers. Ugh!

Het borsteltje van de mascara ziet er prima uit: het is niet onwijs groot, heeft een klein knikje en de gelijke en vrij kleine afstand tussen de kammetjes moet de kans op klontjes minimaal maken. Daarnaast blijkt het borsteltje ook te zijn voorzien van de zogenaamde Clump Defy formule met wax en klei die als het ware een flexibel laagje op je wimpers legt waardoor je de mascara in laagjes kunt opbouwen en ook later op de dag nog bij kunt werken.

Nou, kijk het resultaat eens, ik ben er best enthousiast over! De mascara zorgt voor mooie intens zwarte, volle, lange klontvrije wimpers en brengt heel makkelijk en snel aan. Ja hoor, Max Factor heeft gewoon nóg een hele fijne mascara geproduceerd!

De Max Factor Clump Defy Volumising mascara is voor € 14,99 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Q: Wat vind je van het resultaat van deze mascara?

Comments

 1. Al veel Goeds over gelezen! Deze lijkt me zeker het proberen waard 🙂

 2. Deze lijkt mij ook erg fijn!

 3. Deze heb ik ook gezien, maar nooit zo’n Max Faxtor fan geweest. Misschien toch maar eens de gok wagen. xxx

 4. Ik vind het op jouw wimpers altijd wat lastig te zien aangezien die van mij echt heel anders zijn, maar deze ziet er wel goed uit! Net iets beter gesepareerd dan die Wild volgens mij.

 5. Dat ziet er perfect en goed uit!

  😉

 6. Mooi resultaat!

 7. Ziet er best mooi uit! ♡

 8. Ziet er goed uit!

 9. Mooi resultaat, lijkt me een fijne mascara. Ook het borsteltje bevalt me wel. 🙂

 10. Wauw, ziet er super mooi uit!

 11. Ziet er mooi uit, vind de max factor mascara’s over het algemeen wel heel fijn, alleen jammer dat ze steeds duurder lijken te worden!

 12. Wauw, je hebt mij ook enthousiast gemaakt! Ik heb al erg veel over deze mascara gehoord en hij klinkt als de perfecte mascara voor mij!

 13. Lijkt me echt fijn als ik al die recensies lees!

 14. Ik denk dat ik deze morgen in mijn winkelmandje ga leggen 😉

 15. Wauw ziet er goed uit, geeft zeker een mooi effect!

 16. Deze ziet er echt super goed uit!

 17. Mooi effect!

 18. Max Factor mascara’s vind ik vaak wel goed, met een uitzondering hier en daar. Deze lijkt me daarom ook wel weer erg fijn. Toch moet ik zeggen dat ik ze stiekem best wel duur vind (geworden) hoor. 15 euro voor een drogisterijmascara vind ik gewoon echt best wel veel. Gelukkig hebben we het Kruidvat nog met regelmatig een actie hier en daar 🙂

 19. Ziet er goed ui!

 20. Ik ben deze toevallig ook net zelf aan het testen en ik vind hem tot nog toe errrg fijn! <3 Niet heel erg volumizing, maar mijn wimpers separeren doet hij ongetwijfeld goed! Mooi effect geeft hij ook op jouw wimpers! MaxFactor blijft toch een van de koplopers op het gebied van mascara's hé?Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.