Mascara challenge

Hoe kun je nou beter het verschil tussen mascara’s zien dan door ze stuk voor stuk uit te proberen en de resultaten naast elkaar te leggen? Aan de hand van foto’s hebben we dit gedaan bij verschillende merken in verschillende prijscategorieën. 

mascara1

Dat niet alle mascara’s hetzelfde zijn en dat goedkoop niet altijd duurkoop is, hebben we al vaak genoeg aan de lijve mogen ondervinden. Toch blijft het leuk, en leerzaam hoe je wimpers reageren op een mascaraborsteltje vol met zwarte vloeistof. Door de resultaten met elkaar te vergelijken kun je precies zien welke mascara welk resultaat teweeg brengt en welke je de mooiste vindt.

mascarachallenge2
De mascaraloze wimpers.

mascarachallenge3
Yves Rocher Mascara Ultra-Volume Sexy Pulp doet wat ‘ie belooft: hij scheidt de wimpers en kleurt ze wimper voor wimper. Verkrijgbaar voor €17,90 bij Yves Rocher verkooppunten.

mascarachallenge4
Yves Rocher Mascara Volume Elixer geeft de wimpers volume en het verzorgt ze. De mascara is verrijkt met hibiscuspeptides die de wimper herstellen en versterken. Verkrijgbaar voor €22,90 bij Yves Rocher verkooppunten.

mascarachallenge7
Yves Rocher Mascara Volume Vertige belooft de wimpers te krullen. De wimpers plakken zo te zien wel een beetje aan elkaar. Verkrijgbaar voor €19,90 bij Yves Rocher verkooppunten.

mascarachallenge5
IsaDora Flasing Volume Instant Effect Mascara. Dit is onze persoonlijke favoriet uit dit rijtje. Wimpers worden er echt mega vol van, maar zonder dat de mascara klontert. Binnenkort is hij bij de wat kleinere V&D vestigingen verkrijgbaar. Voor welke prijs dat is, is ons nog niet meegegeven, maar wat we wel weten is dat hij in het luxere segment valt.
mascarachallenge8
Deborah Lash Creator Volume & Curl Mascara is een mooie elegante mascara die de wimpers netjes separeert. Voor €11,25 is hij onder andere online te bestellen.
mascarachallenge6

 

Maybelline The Colossal Go Extreme! Leather Black is een vervolg op The Colossal Go Extreme! De mascara is ontworpen om wimpers een intens zwarte kleur te geven met een matte, leer-achtige finish. Bij verschillende drogisterijen is hij verkrijgbaar voor €15,49.

Q: Welk soort mascara gebruik jij het liefste?

Comments

  1. Die van yves rocher vindt ik een mooi resultaat hebben!
    Het seperate je wimpers zo mooi 😉

  2. De drie van Yves Rocher vind ik errug mooi!

  3. Ik gebruik het liefst de mascara’s van Maybelline!

  4. Ik gebruik altijd Sexy Pulp van Yves Rocher! Heb er trouwens nog nooit 17,90 voor betaald, YR heeft altijd wel een actie 🙂

  5. Wat een leuk overzicht!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.