Categorieën
Beauty Make-up

Make Up For Ever – Aqua Eyes eyeliner potlood

De zoektocht naar het perfecte, longlasting zwarte oogpotlood blijft voortduren en ondanks het feit dat de Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer en het Max Factor Liquid Effect Pencil in de buurt komen werd ik door positieve reviews op diverse blogs over het Make Up For Ever ‘Aqua Eyes’ eyeliner potlood las werd ik wel erg benieuwd!

Het merk Make Up For Ever is verkrijgbaar bij Sephora en is in 1984 gecreeërd door de Franse make-up artist Dany Sanz. Het duurde niet lang voordat andere bekende make-up artists, modellen en filmsterren over de collectie van dit merk hoorden en fan werden van de bijzondere kleuren en formules.

Het voluit genaamde Aqua Eyes Waterproof Eyeliner Pencil is een awardwinnend, waterproof, smudge-proof oogpotlood dat de hele dag belooft te blijven zitten en zijn intense kleur blijft behouden. Het potlood is zo geformuleerd dat hij moeiteloos aan te brengen is en de meest extreme omstandigheden zou moeten overleven, zonder af te geven. Ik ging voor de zwarte 0L.

Zoals je op onderstaande foto kunt zien heeft het potlood een vrij stompe punt.

Het Aqua Eyes potlood is lekker zacht en romig en geeft direct een intens zwarte kleur af. Ik had een lijntje van het potlood op mijn ooglid aangebracht en wilde dit vervolgens met een smudgekwastje wat uitvegen, maar het potlood bleek niet meer van z’n plek te krijgen. Ik was stomverbaasd en had dit had ik nog niet eerder meegemaakt, zelfs met make-up remover had ik moeite het teveel aan zwart te verwijderen. Als je je lijntje dus wat wil vervagen moet je dit direct na aanbrengst doen, anders ben je te laat! Ook nadat ik het potloodje in de winkel had geswatched bleef het streepje de hele dag op mijn hand zitten, zelfs na een aantal keer handen wassen!

De prijs van maar liefst € 17,30 voor een oogpotlood is wat mij in eerste instantie nogal heeft tegengehouden, maar ik was er zo benieuwd naar dat ik ‘m uiteindelijk toch heb aangeschaft. Ik had het geluk dat Sephora deze weken stapelkorting op make-up heeft (1 product= 20% korting en 2 of meer producten= 30% korting) waardoor ik 20% korting kreeg en het potlood voor € 13,80 heb meegenomen. Toch is het potloodje het geld best waard, want hij blijft inderdaad echt de hele dag zitten, blijft intens zwart en is zeker waterproof. Een klein bijkomend nadeel van dat erg waterproof zijn is dat het potlood wel wat lastig te verwijderen is, maar ja elk voordeel heb z’n nadeel!

Het Make Up For Ever ‘Aqua Eyes’ eyeliner potlood is voor € 17,30 verkrijgbaar bij Sephora.

6 reacties op “Make Up For Ever – Aqua Eyes eyeliner potlood”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.