Categorieën
Beauty Make-up

Look met Sleek Bad Girl palette

Het Sleek Bad Girl palette heb ik alweer een hele tijd in mijn bezit, maar had er nog nooit een look mee gemaakt. Daar leent een palette als dit zich natuurlijk wel bij uitstek voor, dus ik ging ermee aan de slag!

Het Sleek Bad Girl palette bevat voornamelijk donkere oogschaduws, op de witte en cremè-achtige highlighter kleurtjes na.

Aangezien ik zelf graag donkere kleurtjes voor ooglooks gebruik is dit een ideaal palette waarmee je veel kanten op kunt. De kleurtjes die ik voor mijn Bad Girl look gebruikt heb zijn de paarse Twilight, de grijszwarte Underground, de cremè-achtige Gullible en de witte Innocence.

Ik ben begonnen met het aanbrengen van de paarse Twilight tot ongeveer de helft van mijn ooglid. Daarna heb ik op de andere helft de donkergrijze Underground aangebracht en de kleurtjes vervolgens wat in elkaar en omhoog geblend. In mijn binnenste ooghoeken heb ik daarna nog een klein beetje van de Gullible aangebracht. Op mijn wenkbrauwbot zie je de mooie Innocence.

Daarna heb ik een beetje van de Underground gemixt met Noir onder mijn ooglid aangebracht en dit vervolgens met een oogpotlood wat gefixeerd. Ook heb ik heel dun lijntje op mijn bovenste wimperlijn en wat op mijn onderste waterlijn aangebracht.

Daarna heb ik op mijn bovenste wimpers wat van de Atomic Volume mascara van Sephora (volgt nog een review van!) en op mijn onderste wimpers een beetje van de Evolution to Revolution mascara (Look 1) van Catrice aangebracht.

Het Bad Girl palette is ontzettend leuk om wat meer heftigere looks mee te maken, ik vind vooral de paarse Twilight echt een prachtig intense kleur met een mooie metallic-achtige glans. Wel erg jammer is dat de oogschaduws ontzettend kruimelig en poederig zijn en dan ook behoorlijk wat fall-out geven waardoor de helft van mijn gezicht op een gegeven moment onder de paarse en grijze vegen zat.

Q: Wat vind jij van het Sleek Bad Girl palette en de look?

18 reacties op “Look met Sleek Bad Girl palette”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.