Categorieën
Beauty Make-up

Look met Catrice Big City Life Berlin palette

Gisteren liet ik jullie kennismaken met de Catrice Big City Life palettes en vroeg ik met welk van deze jullie het liefst een look zouden zien. Ik merkte dat vooral Sydney en Berlin erg favoriet zijn en dus maakte ik als eerste een look met het Berlin palette!

Het Berlin palette heeft zes prachtige warme oogschaduws die allemaal een mooie, glanzende finish hebben en bij sommige zijn ook wat subtiele shimmertjes te ontdekken. Aangezien ik veelvuldig het verzoek kreeg een warme look te maken heb ik de bovenste twee grijstinten Tiergarten en Brandenburger Tor even gelaten voor wat ze zijn en heb ik alleen de drie bruinachtige kleurtjes Am Alex, Berlin Wall, Ku’Damm en de lichte Checkpoint Charlie gebruikt.

Ik ben begonnen met een beetje van de Checkpoint Charlie in mijn binnenste ooghoeken aan te brengen. Vervolgens heb ik de Berlin Wall op het middelste gedeelte van mijn ooglid aangebracht en wat van de Ku’Damm in mijn buitenste ooghoek. De donkerste bruin, AM Alex, heb ik iets over de Ku’Damm in mijn buitenste V-hoek en in mijn crease aangebracht en dit daarna met een zachte blendingkwast omhoog geblend. Daarna heb ik het mini kohlpotloodje erbij gepakt en van smal naar iets breder langs mijn wimperlijn en op mijn bovenste en onderste waterlijn een lijntje aangebracht.

Ik vind de oogschaduws echt heel prettig werken; ze hebben allemaal een indrukwekkende hoeveelheid pigment, geven minimale fall-out en zijn makkelijk te blenden.

Ook met het potloodje is prima te werken; het heeft een lekkere scherpe punt waarmee je strakke lijntjes kunt zetten, is mooi intens zwart en blijft ook nog redelijk lang zitten op mijn waterlijn. Ik heb de look afgemaakt met op mijn bovenste wimpers de Benefit They’re Real mascara en op mijn onderste wimpers de Catrice Evolution to Revolution mascara en wat van de Essence 22 Blackbuster highlight oogschaduw op mijn wenkbrauwbot.

Daarna heb ik een combinatie van de Siegessäule en Unter Den Linden blushes op mijn wangen aangebracht, die beiden een mooie hoeveelheid kleur afgeven.

Tot nu toe ben ik erg onder de indruk van de palettes en ook het maken van een look ermee is me goed bevallen. Ik hoop de komende dagen met ieder van de palettes een look te maken en deze op By Sjanty te plaatsen, dus kom zeker nog even terug!

Q: Heb jij de Catrice Big City Life palettes al gebruikt?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

22 reacties op “Look met Catrice Big City Life Berlin palette”

Mooie ooglook! 🙂 Dankje! 😉
Ik hoop zaterdag ofzo 2 palettes te kunnen scoren. Met school heb ik helaas geen tijd om vroeger naar het kruidvat te gaan! Je hebt me alleszins al overtuigd om deze palette te kopen! 🙂

Super leuk gedaan… en een warme look ( voel me zeer aan gesproken ha ha ) Ga ddl als de kruitvat open is meteen 2 palette in slaan,.Heb sinds vandaag een Ipad dus is wel makkelijk een look na te maken met zo klein ding op je schoot.

Ben vanmorgen naar de kruidvat geweest, had geluk want pakte bij 1 palette bij na mis. Had de laatste 🙂 en ze hadden niks op vooraad. Trekpleister had ze helemaal niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.