Categorieën
Beauty Make-up

Lime Crime Candyfuture lipsticks

Soms denk je dat je als make-up liefhebster inmiddels zo’n beetje alle cosmeticamerken wel kent, maar bij het horen en zien van het merk Lime Crime ging me toch niet direct een belletje rinkelen. Toen ik echter de sprookjesachtige verpakkingen en mooie producten zag dacht ik: hoe kan het dat ik dit geweldige merk nog niet eerder heb gezien?!

Het merk Lime Crime is in 2008 opgericht door de excentrieke New Yorkse make-up artist Doe Deere. Doe kon binnen geen enkel merk mooie felle en sprookjesachtige make-up naar haar smaak vinden en startte daarom haar eigen sprookje in de vorm van Lime Crime. Doe is een enorme dierenliefhebster en daarom is de make-up van Lime Crime vanzelfsprekend geheel proefdiervrij. Lime Crime is enorm populair in Amerika en is al diverse malen te gezien geweest in magazines als Elle, (Teen) Vogue en ook diverse celebs als bijvoorbeeld Kate Perry zijn helemaal gek van dit merk.
Lime Crime heeft op dit moment twee producten in haar assortiment, dat zijn de Magic Dust minerale oogschaduws en de Candyfuture lipsticks.

Toen ik de verpakking van de Lime Crime lipsticks zag was ik op slag betoverd, wauw! De doosjes zien er helemaal sprookjesachtig uit met de mooie paarse kleur, de glimmende zilveren eenhoorns met sterretjes en in eveneens mooie glimmende zilveren letters het merk Lime Crime en de productnaam Candyfuture lipstick.

De Candyfuture lipsticks zijn er in 13 verschillende knalkleuren die stuk voor stuk enorm gepigmenteerd, opvallend en dekkend zijn. Kleuren als oranje, paars, lichtblauw, limegroen, geel, je kunt het zo gek niet bedenken of Lime Crime heeft het. De lipsticks beloven een zachte creamy formule te hebben die je lippen niet uitdrogen. Op de zijkant van de doosjes staan uitgebreid alle ingrediënten van de lipsticks vermeld.

Aan de bovenkant van de doosjes (waar je ze opent) zijn ook eenhoorns aangebracht, op het ene doosje in het glimmend zilver en op de andere in het wit met de merknaam Lime Crime eronder.

Aan de andere kant van het doosje vind je de naam van de lipstick, in dit geval de nude Cocquette en de snoeproze Great Pink Planet.

Wanneer je de doosjes opent zie je bij de ene een groene binnenkant en bij de ander een witte. Leuk dat de doosjes afzonderlijk van elkaar ook nog wat verschillend van uiterlijk zijn, bij Lime Crime wordt echt werk van de verpakkingen gemaakt!

Bi het zien van de al prachtige doosjes verwacht je natuurlijk ook heel wat van het uiterlijk van de lipstick zelf en ja, ook die is beeldig. Qua vorm van de lipstick moest ik meteen aan die van M.A.C. denken met de ronde bovenkant, maar dan zien deze er toch wel een tikkeltje mooier uit. Op de voorkant zie je weer een zilveren holografische eenhoorn en aan de andere kant het merk Lime Crime met allemaal sterretjes eromheen. Dit is met recht sprookjesachtig te noemen, wauw.

Behalve dat de lipsticks prachtig zijn om naar te kijken zou je bijna vergeten dat deze natuurlijk ook bedoeld zijn om te gebruiken. Wanneer je ze omhoog draait zie je dat de lipsticks een vrij aparte vorm van top hebben, vrij langwerpig en dun.

Vanaf de buitenkant kun je eigenlijk al zien dat de lipsticks heel creamy en zacht zijn en dat vind ik altijd heel prettig. Ik vond het echt bijna zonde om ze te gaan swatchen, maar toen ik dat deed was ik naast de verpakking ook meteen enthousiast over de lipstick zelf. Zijdezacht, enorm gepigmenteerd, licht glanzend en gewoonweg prachtig!

Vooral die snoeproze kleur, wauw! De smalle top van de lipstick brengt na een eerste lichte twijfel eigenlijk prima aan en voorziet je lippen met een paar keer smeren al meteen van een enorme hoeveelheid kleur. Je lippen voelen daarna zijdezacht aan en ook blijven de lipsticks echt geruime tijd goed zitten.

Je hebt misschien al in de gaten dat ik echt razend enthousiast over deze lipsticks ben: de verpakking, kleur, pigmentatie, hoe ze aanvoelen op je lippen, echt niets op aan te merken. Voor velen zal de prijs van € 14,95 even slikken zijn, maar aan de andere kant krijg je daar wel een vrij exclusief product en een prachtige eyecatcher voor terug die elke make-up liefhebster denk ik graag in haar collectie wil hebben!

By Sjanty vindt dit product:

De Lime Crime Candyfuture lipsticks zijn voor € 14,95 per stuk te verkrijgen via www.boozyshop.nl

Our Fairytale Onze Fairytale

Lime Crime: so bright, it’s illegal Lime Crime: zo helder, het is illegaal

Like most real-life fairy tales, Lime Crime began as one girl’s dream to make the world a brighter place. Net als de meeste real-life sprookjes, Lime Crime begon als meisje droom van een om plaats te maken in de wereld een helderder. New York makeup artist, blogger, and self-proclaimed “Unicorn Queen”, Doe Deere couldn’t find makeup bright enough for her tastes, so she teamed up with a group of chemists to create makeup “so bright, it’s illegal”! New York make-up artiest, blogger en zelfbenoemde “Unicorn Queen”, Doe Deere kon niet genoeg vinden make-up voor haar heldere smaken, zodat ze samen met een groep chemici make-up te maken “zo helder, het is illegaal!”

Lime Crime is the color revolution. Lime Crime is de kleur revolutie. It’s about challenging the norm, doing things your way – and getting away with it! Het gaat over uitdagende de norm, om dingen te doen op uw manier – en het krijgen ermee weg! Our dare-to-wear cosmetics boast an unmatched color payoff so you can create looks as vivid and unique as you are. Onze durf-à-porter cosmetica bogen op een ongeëvenaarde kleur uitbetaling, zodat u kunt maken ziet er zo levendig en uniek zoals je bent. Look for those bright purple tubes & jars with our unicorn mascot, that make every application a fantastical event! Kijk voor die felle paarse buizen en potjes met onze mascotte eenhoorn, die elke aanvraag een fantastische evenement!

Doe Deere is an animal lover with two cats, and has a personal stake in making sure Lime Crime products are never tested on animals, and are PETA-certified cruelty-free. Doe Deere is een dierenliefhebber met twee katten, en heeft een persoonlijk belang bij om ervoor te zorgen Lime Crime producten zijn niet getest op dieren, en zijn PETA-gecertificeerd cruelty-free. In March 2010, Lime Crime donated a portion of proceeds to an animal shelter called Bideawee. In maart 2010, Lime Crime schonk een deel van de opbrengst naar een dierenasiel genaamd Bideawee.

Lime Crime has been featured in Elle, Nylon, Heat, Daily Candy, Teen Vogue, MTV Buzzworthy , and boasts high-profile fans such as Cat Deeley , Katy Perry, MIA and celebrity makeup artists around the world. Lime Crime is available at SpaceNK stores throughout UK and US, and in Urban Outfitters in Canada. Lime Crime is featured in Elle, Nylon, Heat, dagelijkse Candy, Teen Vogue, MTV buzzworthy, en beschikt over high-profile fans, zoals Cat Deeley, Katy Perry, MIA en celebrity make-up artiesten over de hele wereld. Lime Crime is beschikbaar op SpaceNK winkels in het Verenigd Koninkrijk en de VS, en in Urban Outfitters in Canada.

A Thank-You To Our Customers Een Dank-aan onze klanten

None of this would be possible without you. Niets van dit alles mogelijk zou zijn zonder jou. It is due to our loyal fans that Lime Crime became a colorful fixture in the online makeup community and has a success story to tell. Het is te danken aan onze trouwe fans die Lime Crime werd een kleurrijke competitieprogramma in de online gemeenschap en make-up is een succesverhaal te vertellen. For this, we thank you from the bottom of our hearts. Voor deze, wij danken u uit het diepst van ons hart. Please don’t be shy and say hi on Twitter or Facebook ! Wees niet verlegen en gedag zeggen op Twitter of Facebook !

Want to get a makeover and meet Doe Deere? Catch her on tour ! Wil makeover krijgen een en Deere voldoen Doe? Catch haar op tournee !

AboutDoeDeere.jpg

15 reacties op “Lime Crime Candyfuture lipsticks”

@ Daniëlle

Deze Coquette nude die ik heb heeft een tikkeltje bruin in zich en is daarmee niet echt heel erg nude, zeg maar. Hij laat je lippen in ieder geval niet helemaal verdwijnen.

Wat een mooie verpakkingen, wow alleen daarom al zou ik ze kopen :-). Maar ik vind deze 2 kleuren niet zo mooi eigenlijk, maar er zit tussen alle kleuren vast wel een kleurtje voor mij bij. Ik ga er eens voor kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.