Spotted: Lady Gaga met ‘Artpop’ make-up

Dat je Lady Gaga niet heel gauw in een standaard outfit en met een standaard make-upje zal spotten zal onderhand niet echt groot nieuws meer zijn, toch heeft deze excentrieke dame het nieuws weer weten te halen met een nogal – laten we zeggen – bijzondere make-up look. Of nou ja look, het lijkt meer op een bonte verzameling van kleuren die ze lukraak op haar gezicht heeft gesmeerd, maar als je Lady Gaga heet is natuurlijk niks te gek.

Het lijkt erop dat Gaga de creatie op de kleurrijke cover van haar nieuwste album ARTPOP ook gewoon lekker in het dagelijks leven gaat dragen want op weg naar een radiointerview is ze gespot met een regenboog van kleuren op haar gezicht.

GagaMiss Gaga heeft er ook meteen maar even een Twitter hashtagje (#ARTPOPcoverselfies) aan vastgeplakt waar de Little Monsters, oftewel haar fans, hun eigen creabea Artpop uitspattingen kunnen delen.

Q: Wat denk jij van de ARTPOP make-up look van Gaga: gaat het een hit worden? 😉

Comments

 1. Mooi is anders, maar ik bewonder haar wel voor haar lef. Ik zou zo niet naar buiten durven gaan.

 2. Ik vind het wel artistiek en nog altijd beter dan een vleesjurk en andere vreselijke dingen die ze wel eens aan heeft gehad 😛

 3. Ik vind het niet mooi.

 4. Niet mijn ding!

 5. Het valt zeker op!

 6. ik hou er wel van, lekker theatraal!

 7. Een clown ziet er nog beter uit…OMG..! Ik vind dit er niet uitzien. Maar, één ding is zeker: ze heeft lef! Dat bewonder ik dan weer wel aan haar 🙂

 8. Mijn zul je er niet mee op straat zien, maar zij moet lekker zelf weten wat ze doet. Misschien wel lachen om een keer zo’n make-up look te maken/filmen, voor de grap…. lachen toch? xxx

 9. Ik vind het geweldig.. Maar ik weet niet of ik wel een eerlijke en objectieve mening kan geven. Ik ben namelijk a little monster!!
  Liefs

 10. Wow, wat heeft ze voor zwarts en compacts aan? En dat haar zo naar achteren… zonde. De make-uplook vind ik allesbehalve draagbaar, maar wel gaaf gedaan!

 11. Haha, nee niks voor mij!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.