Kneipp Douche Foam Lavendel en Mint Eucalyptus

Wat is nou het allerfijnst wanneer je door en door natgerekend en compleet verwaaid bent op een typisch Nederlandse herfstdag? Juist, een lange, warme douche! Dat dampende warme water is sowieso al heerlijk wanneer het buiten guur en koud is, maar het geheel is helemaal compleet met een lekkere douchegel, of  in dit geval: douche foam, zoals de nieuwe van Kneipp!

Mocht je het fenomeen douche foam nog niet kennen: dit is een gel dat bij aanraking met water verandert in een soort mousse/schuim dat heerlijk zacht aanvoelt op je huid. Kneipp heeft te kiezen uit twee varianten: de mint eucalyptus voor een lekker fris gevoel en lavendel voor een beetje ontspanning.

Naast de fijne zachte en volle structuur hebben de Kneipp Douche Foams nog een aantal prettige eigenschappen: ze zijn goed voor zo’n 40 wasbeurten, zijn biologisch afbreekbaar en er is voor de spraytechniek geen drijfgas (maar perslucht) aan te pas gekomen.

IMG_1554Nu ben je natuurlijk heel nieuwsgierig naar de geur van deze foams: nou, die zijn precies zoals de namen luiden. Mint eucalyptus heeft een beetje een pepermuntachtige geur en lavendel ruikt – inderdaad – heerlijk naar lavendel. Zoals een echte douche foam betaamt veranderen ze binnen no time van een beetje een vloeibare gel in een handvol schuim en kun je je daar rijkelijk mee inzepen. Heerlijk!

De Kneipp Douche Foams zijn voor € 6,99 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Q: Gebruik jij graag douche foam? Lijken deze twee nieuwe van Kneipp je wat?

Comments

 1. Ze klinken vooral ook heel leuk! Ik gebruik zelf (nog) geen douche foams, dus misschien dat ik deze een keer ga scoren voor mijn moeder. Die is sowieso groot fan van Kneipp!

 2. Dit lijkt me heel fijn! Ik heb nog nooit zoiets gehad. 😉

 3. Klinkt goed! Leuke foams 🙂

 4. Ik ken deze producten niet maar ze lijken me wel fijn 😉

 5. love foamy doucheproducten 😀

 6. Ik wist niet dat Kneipp ook douche foams heeft: heerlijk! De douchegels gebruik ik met veel plezier! Binnenkort eens kijken naar deze producten.

 7. Deze lijken mij heerlijk!

 8. Douchfoams zijn altijd erg lekker!

 9. Leuk dat kneipp ze in het assortiment heeft! Lijken me zeker fijn 🙂

 10. Klinkt erg fijn!

 11. Ik vind de geuren van Kneipp altijd wat minder, gek hè?

 12. Ik ben gek op douche foams!

 13. Ik ben wel benieuwd naar die Lavendel, heerlijk!

 14. Leuk zeg! Die mint geur wil ik wel eens proberen. Ik ben niet zo gek van lavendel.

 15. Een beetje kort, maar wel duidelijk. Snel even ruiken in de drogist!

 16. Die wil ook wel eens proberen 😀 x

 17. natasjadehaas zegt

  Heerlijk, ik ben erg benieuwd naar de Mint Eucalyptus variant!

 18. Ik heb deze heerlijke douchefoams ook gekocht en heb hier ook een paar dagen geleden een artikel over geschreven. Ik ben er helemaal weg van!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.