Categorieën
Beauty Nagels

Kiko nagellak – 340

Zoals je in dit artikel kunt lezen was ik afgelopen dinsdag in CentrO in Oberhausen, waar ik voor het eerst een bezoek bracht aan de Kiko store. Wanneer je in een prachtige winkel als deze bent ga je als beautyblogster natuurlijk niet met lege handen naar huis en ik heb dan ook een aantal leuke make-upjes gekocht. Ik begin met het laten zien van een te schattig lichtblauw nagellakje!

De witte display bevatte wel honderd verschillende kleurtjes lak, stuk voor stuk prachtig. Elke kleur was ruim vertegenwoordigd en verkrijgbaar verschillende tinten en finishes. Ik koos twee lakjes, waaronder deze lichtblauwe 340. Ik was in de winkel al driftig op zoek naar de namen van de lakjes, maar die hebben ze dus niet. De flesjes zien er simpel, maar lekker fris en modern uit en hebben een mooie matzwarte dop.

De Kiko nagellak schijnt een aparte textuur te hebben die de lak een mooie glans geeft en zorgt ervoor dat het makkelijk aan te brengen is. De speciale hars die is toegevoegd zorgt ervoor dat de lak goed hecht en ook heeft de nagellak een krasbestendige laag waardoor hij langer mooi blijft.
Fijn is dat de Kiko nagellak vrij is van agressieve bestanddelen zoals tolueen, kamfer, DBP, formaldehyde en styreen acrylaat.

Het lakje heeft een vrij breed kwastje dat vergelijkbaar lakt als de Lycra® Pro van Rimmel; heel fijn.

Ik was heel benieuwd hoe dit lakje er op mijn nagels uit zou zien en of een licht kleurtje als dit meteen goed dekkend zou zijn. De dekking bleek echt prima in orde, want de lak dekt na één laagje al behoorlijk goed, maar met een tweede wordt de kleur net wat intenser.

De 340 is echt een prachtig helder babyblauw/turquoise kleurtje, helemaal leuk voor de zomer! En dan te bedenken dat de Kiko lakjes slechts € 2,50 kosten, wat net zoveel is als de Catrice Ultimate Nail Lacquers!

De komende week zul je op By Sjanty nog een Kiko lakje voorbij zien komen!

De Kiko nagellakjes zijn voor € 2,50 verkrijgbaar bij
Kiko stores in Duitsland, Spanje, Italië en Frankrijk.

6 reacties op “Kiko nagellak – 340”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.