Categorieën
Beauty

Irritante make-up verpakkingen..

Hoe vaak hoor je (oude) mensen niet klagen over blikken en potten die tegenwoordig met het meeste geweld nog niet open te krijgen zijn. Helaas is eenzelfde soort probleem de laatste jaren ook overgewaaid naar de verpakking van make-up producten, want ook vele hiervan zijn vaak niet op een normale manier en zonder enige agressie te te verwijderen. Plakband, (alarm)stickers, plastic… Arghh! Kijk mee naar wat horror make-up verpakkingen!

Met deze Rimmel Exaggerate heb ik het nu al zo vaak gehad dat het hele ding van onder tot boven onder de alarmstickers zit die er met behulp van nagels en een schaar praktisch niet af te krijgen zijn. Als je er dan al een gedeelte af hebt kleeft het ding aan alle kanten dus doe ik er tegen het plakken altijd een paar laagjes plakband omheen zodat je hem tenminste nog normaal vast kunt houden.

Ook deze 2 wenkbrauwkitjes zijn flink toegetakeld. Om de zwarte van Catrice zat zo ongeveer een halve rol plakband gewikkeld en zoals je ziet heb ik dat er niet heel netjes vanaf gekregen. Het Essence kitje is al niet heel sterk, maar toen ik daar het plakband van ging verwijderen vloog ie pardoes uit elkaar. Tja, het moet vaak met geweld. Ook deze kreeg een laagje plakband tegen het plakken.

Dit setje spant zo’n beetje de kroon. Moet je nu toch kijken hoe deze Rimmels eruit zien. Echt, wat er op deze aan stickers, plakband en alarmstickers heeft gezeten, dat was niet normaal. Nadat ik zo ongeveer geen nagels meer over had is er (uiteindelijk met grof geweld) een schaar aan te pas gekomen en ja, daar was het rode laagje niet helemaal tegen bestand. Echt zo zonde, het ziet er niet uit.

Het lijkt erop alsof ze vooral met lipsticks helemaal los gaan met de (alarm)stickers. Ook deze Essence lipstickjes zien er niet heel gaaf meer uit en dan zijn de stickers er nog niet eens áf. Vaak waag ik me er ook niet eens meer aan, ze zien er dan vaak nog erger uit.

Vooral Rimmel lijkt het bont te maken, want dit is al het derde Rimmel product.
Ook deze lipglossjes zien er niet heel fraai meer uit en dan vooral de doppen.
Heel handig hoor, van die enorme stickers over de dop.

Dan nog even een ander soort verpakkings-ergernisje. Deze Purol vaseline doet zijn werk op zich prima en smeer ik altijd op wanneer ik naar bed ga. Nu gaat het even niet om het product zelf, maar om de niet heel praktische verpakking.
Je moet om dit doosje te openen namelijk (bij het pijltje) op de voorkant drukken en dan schiet hij aan de achterkant omhoog/open.
Niks mis mee toch zou je denken, maar wat er gebeurt is dat de deksel 9 van de 10 keer ín de vaseline schiet en het dat geeft echt zo’n enorme kliederboel. Nu scheelt het dat de Purol vaseline niet heel plakkerig is, maar het is gewoon zo onhandig. Ook sluit het potje na gebruik niet volledig meer en staat hij vaak half open en ligt de deksel half in het potje. Niet echt over nagedacht, of in ieder geval niet goed getest!

Natuurlijk zitten alarmstickers en dergelijke niet zomaar voor de lol of zonder reden op make-up producten, maar ach soms even lekker klagen over de gevolgen ervan moet kunnen toch!

Kun jij je ook zo ergeren aan dit soort verpakkingen?
Bij welke producten heb jij er vaak last van?

10 reacties op “Irritante make-up verpakkingen..”

Als je alles eraf haalt, en de omhulsel van je lippenstift of lipglos blijft plakken, moet je even met een watje en wat nagellak remover eroverheen gaan (of als het het hebt, stikkerverwijderaar), dan is het plaksel wat de plakbandjes en dergelijke achterlaten helemaal weg 🙂

Maar bij veel van die producten ligt het niet aan het merk, maar aan de winkel waar ze het verkopen. Het merk zelf plakt die dingen er echt niet op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.