Swatches Herôme ‘So Undercover’ nagellakjes

Miley Cyrus, je weet wel Hannah Montana met nu héél kort haar, heeft weer een nieuwe rol te pakken, namelijk die van de stoere tiener Molly in de film So Undercover. Ter gelegenheid van deze nieuwe film komt Herôme met de gelijknamige So Undercover nagellakcollectie die misschien klinkt alsof het je nagels heel onopvallend laat zijn, maar niets is minder waar!

De lakjes hebben allemaal namen van personages uit de film gekregen, zo is er een Molly, Becky (Kelly Osbourne), Bizzy (Autumn Reeser), Cotton (Megan Park), Summer (Brittney Alger) en Sasha (Eloise Mumford).

We beginnen met de ster van de film: Molly (twee laagjes), een glitterlakje met een hoofdletter G! Dit lakje heeft een koperbruin basiskleurtje waarin flink is gestrooid met paarse, roze, blauwe, rode en groene shimmertjes, wat een feest!

Becky lijkt in grote lijnen best wel op Molly, maar heeft net een wat lichter bruin kleurtje en de glittertjes zijn wat minder aanwezig en kleurrijk. Op de foto heb ik het bij twee laagjes gelaten, maar voor een net wat beter dekkend resultaat zou je nog voor een derde kunnen gaan.

Bizzy (twee laagjes) sluit het glittergeweld af met een heel mooi auberginepaars kleurtje en is net zo gezellig gekleurd glitterig als zusje Molly. Ik denk dat ik van de 3 So Undercover glitterlakjes deze Bizzy tot mijn persoonlijke favoriet verkies, ik ben de laatste tijd verzot op dit soort paars/rode kleurtjes!

Cotton is een lakje dat we in deze tijd van het jaar veel voorbij zien komen, want rondom Kerst is het zilver, zilver, zilver dat de klok slaat. Toch is dit niet zomaar een simpel metallic zilverkleurig kleurtje, want het heeft heel veel kleine zilverkleurige shimmertjes in zich, die je op de foto helaas niet heel goed terugziet. Jammer genoeg is het een redelijk sheer lakje, dat eigenlijk wel drie laagjes nodig heeft.

Summer (- oeh, alleen van die naam word ik al vrolijk! – twee laagjes), is een lakje met een prachtig lilapaars kleurtje met een parelmoer/metallic finish, maar het is jammer dat het zo gruwelijk streperig lakt….

Sasha (twee laagjes) is zowel qua kleur als qua structuur (áááhhh, streepalert!) duidelijk een zusje van Summer, maar is net wat donkerder. Wel denk ik dat ik dit oudroze kleurtje stiekem nog iets mooier vind dan de lilapaarse Summer, het heeft wel wat chiques ofzo!

De W.I.C. by Herôme So Undercover lakjes zijn voor € 6,95 per stuk verkrijgbaar bij Douglas.

Q: Wat vind jij van de So Undercover lakjes? Welke is/zijn jouw persoonlijke favoriet(en)?

Comments

 1. http://Velaija zegt

  Ah, zo lastig! Ik heb het idee dat de lakjes qua dekking telkens veel verschillen (heb op een aantal andere blogs ook al swatches gezien)! Vond de glitterlakjes maar niks, maar na dit artikel bekeken te hebben is die eerste toch wel mooi!

 2. Mooie lakjes!

 3. Hele mooie kleren

 4. Beckt en Molly blijf ik heel mooi vinden, hoe vaak ik ze al ben tegenkomen op andere blogs!

 5. Erg mooi! Vooral die met glitters! Vind de eerste twee wel erg veel op elkaar lijken idd..

 6. Ik vind de glitterige lakjes wel erg mooi!

 7. De glitterlakjes zijn echt suuuper!! De laatste ben ik helaas niet zo’n fan van, maar dat ben ik sowieso niet zo erg van nagellak, maar voor Bizzy maak ik een uitzondering!

 8. Leuk! Die glitter lakjes zijn wel leuk, die wat neutralere zou ik laten staan.

 9. I Love deze lakjes! Ik zou ze heel graag zelf eens uitproberen, want op jouw nagels ziet het er alvast fantastisch uit! Liefs xoxo

 10. De donkere kleuren vind ik de mooiste 🙂

 11. Molly en becky vindt ik erg mooi, maar inderdaad wel heel veel op elkaar lijken.

 12. Weer zo’n mooie collectie van Herôme! Ik vind vooral de glitter lakken erg mooi 🙂

 13. wauw mooie kleuren!

 14. Mooie nagellak, Bizzy vind ik het mooiste! 🙂

 15. De eerste ziet er mooi uit!

 16. Op een aantal andere blogs ook al swatches gezien.. Molly, Bizzy en Becky zijn m’n favorieten voor de feestadgen! Echt prachtig!

 17. bizzy vind ik een hele mooie aparte kleur,en w.i.c is vergeleken met bijv. o.p.i ook een paar euro goedkoper : ook fijn (:

 18. Gave collectie! Ik vind Summer erg mooi.

 19. De glitterlakjes vind ik erg mooi!

 20. Mooie lakjes 😀

 21. Ik vind de collectie echt heel erg mooi, vooral de glitterlakjes vind ik gaaf!

 22. erg mooie collectie, vooral Molly! x

 23. De glitterlakjes vind ik het mooiste! Van de metallic finish ben ik niet zo’n fan.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.