Categorieën
Beauty Make-up

Hema Volume Mascara kerstcollectie 2012

Er was één item uit de Hema kerstcollectie van dit jaar dat me al vanaf het begin dat ik in het in de winkel zal liggen supernieuwsgierig maakte. Het goud, de vorm, de luxe uitstraling, alles bij elkaar zorgde het ervoor dat ik het móest en zou proberen. Had ik even geluk dat ze bij Hema een soort van gedachtenlees-gave lijken te hebben en ik op een goeie dag onder andere de volume mascara uit de kerstcollectie van dit jaar bij de post vond!

De Hema kerstcollectie van dit jaar is qua looks en uitstraling wat mij betreft sowieso meer dan geslaagd en ook deze mascara is daar geen uitzondering op. Natuurlijk is de buitenkant wel het minst belangrijk bij een mascara, maar hey het moet er ook wel een beetje leuk uitzien in je make-uptasje of op je wastafel, toch?

De mascara heeft een vrij lang borsteltje dat een beetje spits toeloopt en best veel ruimte tussen de kammetjes heeft. Zo op het eerst gezicht ziet het borsteltje er wat mij betreft prima uit en er hangen gelukkig ook geen enorme dikke klonten mascara aan, dus dat belooft veel goeds! Voor het uiteindelijke resultaat op de wimpers zou ik zeggen: kijk en oordeel zelf!

Dat ziet er best goed uit, toch? De mascara zorgt inderdaad voor volume, maar maakt mijn wimpers daarnaast ook duidelijk langer en separeert ze goed. Als ik dan toch een klein nadeeltje zou moeten noemen is dat de geur van de mascara, die is nogal aanwezig. Verder vind ik het al met al een prima mascara die met 5 euro ook lekker budgetproof is en dat kunnen we wel gebruiken in de duurste maand van het jaar!

De volume mascara uit de kerstcollectie van dit jaar is voor € 5,00 verkrijgbaar bij Hema.

Q: Heb jij deze mascara ook al geprobeerd of ben je dat nog van plan? Wat vind je van het resultaat op mijn wimpers?

23 reacties op “Hema Volume Mascara kerstcollectie 2012”

Ik kende deze nog niet, je wimpers zien er inderdaad voller uit met deze mascara, maar dat zou elke mascara moeten doen. Ik heb bij andere mascara’s meer aanwezige effecten gezien als ik heel eerlijk ben….

Ik heb over de jaren verschillende mascara’s van de Hema gebruikt, maar vind geen ervan echt geweldig. Ik voelde me dan ook niet geroepen om deze volume mascara te kopen, hoewel de gouden huls wel mooi is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.