Categorieën
Beauty Nagels

Gosh najaar 2013 swatches

Door Alette – Nagellak, ik kan er geen genoeg van krijgen. Toen ik deze prachtige kleurtjes voorbij zag komen op een blog, wist ik dat ik ze wilde hebben. Niet veel later kreeg ik ze thuisgestuurd om te swatchen, woehoe! Vandaag laat ik jullie Frosted Gold en Mysterious Mauve zien uit de najaarscollectie van Gosh.

Deze twee kleurtje komen uit een collectie van in totaal  zes kleurtjes. Drie hiervan zijn frosted varianten en de andere drie hebben een crème finish. Namen van de gehele collectie: Mysterious Mauve, Kind of Pink, Denim Delight, Frosted Silver, Frosted Gold, Frosted Purple.

Mysterious Mauve is het eerste lakje dat ik jullie wil laten zien. De donkerpaarse, mauve, kleur vind ik prachtig. Wellicht niet de meest originele kleur voor de herfst, maar wel ontzettend mooi!

Met twee laagjes heb je deze mooie kleur goed dekkend en de structuur van de lak maakt ‘m makkelijk aan te brengen.

Ik denk dat deze foto het best de kleur weergeeft zoals ‘ie in het echt is.

Kijk dan wat een plaatje!

Dit is Frosted Gold, een prachtig lakje met een bijzondere finish. Het lijkt nog het meest op een liquid sand lakje, waarin ook grove glitters zijn verwerkt. Prachtig!

Deze lak schittert je tegemoet. Het was lastig om de prachtige schittering op de foto te krijgen, maar ik hoop dat je een indruk krijgt.

Ook deze lak is makkelijk om mee te werken en dekt in twee laagjes perfect. Net als zijn voorganger, heeft de lak een gemiddelde droogtijd.

Het mag dus duidelijk zijn: ik ben fan van deze prachtige nieuwe kleurtjes van Gosh! Als ik eerlijk ben had ik nog geen producten van Gosh in mijn stash, maar mijn nieuwsgierigheid is na dit succes zeker gewekt.

Wil je ook zo’n mooi kleurtje? Gosh is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en een nagellak kost €7,29.

Liefs, Alette

  – Alette schrijft op maandag, woensdag en zaterdag voor By Sjanty en daarnaast op blissfulbeauty.nl –

19 reacties op “Gosh najaar 2013 swatches”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.