Categorieën
Beauty Nieuws

Glossybox komt naar Nederland!

Je hebt er de afgelopen tijd al vast wel wat over gehoord en/of gelezen: het nieuwe fenomeen Glossybox. Glossybox is al jarenlang een immens populair concept in de internationale beautyscene van Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië, Korea en Brazilië en komt nu ook naar Nederland!

GlossyBox is een mooie luxe roze met zwarte doos met daarin 5 high-end cosmeticaminiaturen die je iedere maand toegestuurd krijgt. De Glossybox kost je € 10,00 plus € 2,50 verzendkosten en is maandelijks opzegbaar. Met de Glossybox kun je verschillende luxe cosmeticaproducten op je gemak thuis uitproberen en kijken hoe ze je bevallen zonder dat je deze meteen de full size versie hoeft te kopen. De inhoud van de Glossybox is iedere maand weer een verrassing en de producten die je erin terug kunt vinden zijn onder andere crèmes, parfums, lotions, huidverzorgingsproducten, nagellakjes, oogschaduws, foundations en mascara’s.
Om te voorkomen dat je de producten niet kunt gebruiken omdat je een hele droge, gevoelige of juist vettige huid hebt kun je dit in je individuele beautyprofiel aangeven en probeert Glossybox er altijd zoveel mogelijk rekening mee te houden producten toe te sturen die bij jouw beautyprofiel passen. Naast de vijf miniaturen vind je in de Glossybox ook productinformatie, gebruiksaanwijzingen en beauty- en stylingtips.

Als een miniatuur product uit de Glossybox je wel bevalt en je deze in full size wilt bestellen kan dat heel simpel via de website van Glossybox waarbij je direct wordt doorverwezen naar de online leverancier. Je kunt er ook voor kiezen het feedbackformulier in te vullen zodat Glossybox de inhoud van de volgende dozen nog beter aan jouw individuele wensen kan aanpassen. Voor ieder ingevuld feedbackformulier ontvang je van Glossybox 20 GlossyDots en bij 1000 GlossyDots krijg je de volgende Glossybox cadeau.

Op de website www.glossybox.nl kun je je nu inschrijven voor de eerste editie van de Glossybox die in november zal verschijnen. Op dit moment kun je alleen door middel van een creditcard betalen, maar Glossybox Nederland heeft aangegeven de mogelijkheid met iDeal te betalen zo snel mogelijk beschikbaar te maken.

Q: Ga jij je aanmelden voor de Glossybox?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

15 reacties op “Glossybox komt naar Nederland!”

Ahhhh, ik baal echt zo van het feit dat je nu nog niet met iDeal kunt betalen! Ik was echt heel enthousiast toen ik hoorde dat Glossybox naar Nederland komt. Echt super jammer! Ik hoop dat het heel snel wel kan, dan ga ik me meteen aanmelden!

Oh komaan, waarom woon ik nou niet in Nederland! Het zou wel tof zijn mochten ze die die glossyboxes apart verkopen. Maar ik vind het wel een leuk idee! 🙂

Sjanty: Ja, ik heb het eens in een oudere Glossybox gezien. Ik weet helaas niet meer van welke maand, anders kon ik het laten zien.
NARS producten in de Nederlandse Glossybox zou zo gaaf zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.