Etos pastel nagellak

Eerlijk gezegd dacht ik dat alle pastel nagellakcollecties inmiddels wel gepresenteerd en aangekondigd waren, maar een week of twee geleden kwam Etos op de valreep nog met een kwartet superschattige kleurtjes op de proppen. Aangezien de zomer nog wel even duurt (wΓ‘t, hij is nog niet eens begonnen!) hebben we gelukkig nog tijd zat om onze nagels in zachte, romantische kleurtjes te steken!

De pastel kleurtjes komen onder de Longlasting Nailpolish lijn van Etos, dat met alle kleuren van de regenboog ruim vertegenwoordigd is. Slim van Etos om deze vier pastel schatjes er aan toe te voegen, want alles wat pastel is vliegt op dit moment de winkel uit. Toen ik op Queensday onder licht (lees: luid) protest van vriendlief even een flitsbezoekje aan de EtosΒ  bracht waren alle pastellakjes op twee na allemaal weg en dat geeft wel aan hoe populair ze zijn!

Jammerdebammer dat Etos geen leuke namen voor dit viertal heeft verzonnen, maar met simpelweg 001, 002, 003 en 004 hebben ze het ons en ons geheugen in ieder geval wel makkelijk gemaakt.

Dat mintgroen moet nu echt eens ophouden zo schattig te zijn, hoor! Hoewel ik denk ik al twintig verschillende tinten mint heb kan ik ook deze nummer eenentwintig toch niet weerstaan. 001 is een kleurtje dat natuurlijk niet in een pastelcollectie mag ontbreken en dat het heel goed doet bij mooie zongebruinde handjes. Voor mij is het enige minpuntje van deze de dekking, het kleurtje blijft met twee laagjes een tikkeltje sheer en dus heeft het er van mij drie gekregen.

Jup, mijn favoriet! 002 is een schitterend hemels-, baby-, lichtblauw lakje dat me meteen doet denken aan een duik in een helderblauw zwembad op een bloedhete dag, heerlijk! Gelukkig is de dekking van dit kleurtje beter dan het lakje hierboven, twee laagjes en klaar ben je!

Een mooi zachtpaars kleurtje als deze 003 gaat mij eigenlijk nooit vervelen, het kan eigenlijk altijd en overal wel en geeft iedere outfit meteen een hele romantische en girly feel. Qua dekking is deze een beetje een randgevalletje tussen twee en drie laagjes, maar omdat ik altijd graag op safe speel heb ik er drie gedaan.

004 sluit het rijtje af en heeft bijna even zoveel laagjes nodig als het nummer dat het heeft. Het jammere van pastelroze lakjes is dat ze vaak simpelweg niet volledig dekken en dat is ook een beetje het probleem van deze, na drie laagjes zie je nog steeds je nagels erdoorheen sneaken. Als we dat even aan de kant zetten is het verder een heel schattig kleurtje dat je nagels er op een subtiele manier verzorgd uit laat zien.

De Etos pastel nagellakjes zijn voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij Etos.

Q: Ga je deze vier nog snel aan je pastel-nagellakcollectie toevoegen of heb je er inmiddels wel genoeg?

Comments

 1. Ik heb woensdag de roze en blauwe gekocht! Het zijn echt leuke kleurtjes!

 2. Ah, ik kan maar geen genoeg krijgen van de pastelkleuren, wat zijn de eerste drie mooi! Jammer dat de vierde slecht dekt.

 3. Mooie kleuren, ik heb er inmiddels wel genoeg;)

 4. Ikzou de pastel blauwe wel willen hebben. Ik heb nog geen pastel kleuren eigenlijk. Hier wil ik wel verandering in gaan brengen.

 5. Wat een leuke lakjes!

 6. Mooie kleuren, alleen een tegenvaller van de slechte dekking. πŸ™

 7. cute kleurtjes πŸ™‚

 8. Leuk! Ik ga zeker op zoek naar die paarse πŸ™‚

 9. Die blauwe is zo mooi! πŸ˜€

 10. Ok, 002 MOET

 11. Leuke kleurtjes. Ik ben echt een sucker voor all things pastel op dit moment! Wel jammer dat de laatste niet helemaal goed dekt πŸ™

 12. Jammer dat de roze zo slecht dekt. Het blauwe kleurtje vind ik ook wel leuk!

 13. Zeker mooie kleurtjes! Ik vind de laatste eigenlijk het mooist, maar wel jammer van de dekking. Ik ben dol op die pasteltrend!

 14. Linde zegt

  echt hele leuke lakjes zijn het ik heb er zelf 2 de blauwe en de paarse en ik ben er heel blij mee

 15. Mooie kleur! Ik las het al in een folder.

 16. Daphne zegt

  nummer 001 wil ik nog steeds hebben!!

 17. Ik vind pastel heel mooi, maar het vloekt snel bij mij, jammer genoeg!

 18. Leuke kleurtjes! En lekker goedkoop! Aanschaffen die handel hihi πŸ™‚

 19. Leuke kleurtjes, lijken erg op de Trind pastel lakjes, maar deze zijn heerlijk budget proof =)

 20. Die roze en paarse heb ik beide. Vind alle kleurtjes echt super leuk!
  Liefs

 21. Vind de paarse erg mooi!

 22. Schattige kleurtjes, het lijkt erop dat ze een beetje een sortbetfinish hebben klopt dat? Dat kan de mindere dekking verklaren..

 23. leuke kleurtjes, toch dnek ik da tik ze maar oversla..

 24. Hmm de dekking vind ik denk ik niet goed genoeg, al vind ik 002 wel erg leuk! Vrolijke kleurtjes zijn het πŸ™‚

 25. Leuke kleurtjes, vind ik leuk in de lente! πŸ™‚

 26. jaa ik zal ze al liggen! Door jouw swatches wil ik ze nu hebben πŸ˜‰

 27. Mooie kleurtjes πŸ™‚ x

 28. Wat een cute kleurtjes! Helaas geen Etos in belgie πŸ™

 29. wat een schattige kleurtjes!

 30. Eerlijk gezegd ben ik er niet weg van als ik de swatches zie.

 31. Ik vind het lieve kleurtjes al wil ik voor de zomer liever wat fellere lakjes op m’n tenen en handen!

 32. Mariska zegt

  Heb deze ook allemaal, maar ben er niet zo over te spreken. Dekken zeer slecht. Beetje jammer want vind het zulke leuke kleurtjes. Dat word dus elke keer 4 lagen..Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.