Etos nagellak duo – Longlasting Nailpolish 109 en Top Coat 001

Bij het Etos Beauty Expo event waar ik afgelopen maandag een superleuke middag heb gehad liep de groep waarin ik ingedeeld was als eerste langs het kunstwerk met twee nagellakjes van Etos eigen merk en geheel toevallig waren dat voor mij ook dé twee eyecatchers. Het supergave turquoise en groen met blauw glitterlakje maakten ter plekke een enorme drang tot het lakken van mijn nagels in me los, maar gelukkig vond ik in mijn goodiebag ook een geweldig leuk nagellak duo en kon ik me thuis alsnog helemaal uitleven!

Als ik het goed onthouden heb zullen er drie verschillende nagellak duo’s te verkrijgen zijn en als je even naar de combinatie van de LongLasting Nailpolish 109 en Top Coat 001 kijkt is dat natuurlijk een geweldig duo voor aan het kerstdiner!

Ik heb niet superveel Longlasting lakjes van Etos eigen merk, maar volgens mij is de kwaliteit ervan best oké. We gaan het zien!

Tijdens het swacthen van Longlasting Nailpolish 109 heb ik volgens mij wel een aantal keer wauw geroepen, I like it very much! Van veraf denk je misschien: ah, een vrij gewoon donkerroze lakje maar ineens is daar een hele mooie glitterige finish en heb je one big party on the nails. Voor dit mooie resultaat heb ik wel drie keer moeten lakken, want met twee laagjes vond ik het nog net een beetje te sheer allemaal. Och, het is bijna zonde om een topcoat over dit mooie lakje te doen!

Bíjna zonde inderdaad, want Top Coat 001 maakt het feest wel echt helemaal compleet! Het is een geweldig leuke topcoat met veel vrij grove maar ook wat kleinere goudkleurige flakie-achtige glitters. Beide lakjes hebben ook nog eens een prettig voordeel voor ongeduldige figuren als ik, ze zijn namelijk lekker snel droog.

De Longlasting Nailpolish en Top Coat zijn beiden voor € 2,53 per stuk verkrijgbaar bij Etos.

Q: Gebruik jij de nagellak van Etos eigen merk? En wat vind je van dit duo?

Comments

 1. Beide lakjes zijn toch niet zo mijn ding.

 2. De roze kleur is mooi, die hoeft echt geen flakies erover heen te hebben :d

 3. Die topcoat is pretty! Ik hou van glitter nagellak (alleen een HEL om er af te halen 🙁 ) !

 4. Persoonlijk vind ik de prijs erg duur. Voor datzelfde geld heb je een Catrice lakje met veel meer inhoud.
  Toch zijn het mooie kleurtjes!

  • Daar sluit ik me bij aan..
   Ik vind het in verhouding ook echt te duur voor een budget lakje..

   Volgens mij waren ze vroeger ook veel voordeliger! (Mja ik ben dan ook al bijna 23 jaar he… :P)

 5. De prijs vind ik erg duur, maar het zijn mooie lakjes!

 6. Die roze kleur vind ik wel mooi! doet me een beetje denken aan Glamorous life van Essence!

 7. Mooi die roze/ rode kleur vind ik heel mooi!!! 🙂 En die gouden glitters erop maakt het een beetje kerstachtig. 🙂 hihi!

 8. Ahh, die gouden is prrretty! Ik moet nu al aan de kerst denken als ik dat lakje zie 🙂 Maar ik combinatie met die roze vind ik ‘m niet zo..

 9. kwaliteit is goed, vindt het roze lakje alleen ook al erg mooi 🙂 maar de glitters maken het helemaal af! Ik vindt het idd ook wel wat aan de dure kant want er zit niet heel veel in, maar de kwaliteit is dan wel weer echt goed 🙂

 10. Ziet er leuk uit, de topcoat maakt het roze lakje net iets leuker 🙂

  Liefs, Esmée

 11. De kleuren zijn wel erg leuk!

 12. De gouden glitters zijn niet per se iets voor mij, het eerste kleurtje vind ik wel mooi though! Wat glitterlakjes betreft ben ik altijd vrij (lees: iets te) kritisch hihi.

 13. Wat een mooie lakjes! Zelf heb ik nog niet zo heel veel lakjes van de Etos. Volgens mij heb ik er 4 en dat zijn 2 glitter top coats en 2 duo chrome lakjes.

 14. mooi 😀

 15. Beiden leuke lakjes!

 16. Leuk een wat grovere topcoat! Ook vind ik het onder kleurtje er mooi:-)

 17. Ze zijn erg mooi samen 😀 x

 18. nice 😀 ik ben gek op glitterlakjes 😀

 19. Wauw, 109 is inderdaad prachtig! De glitter sla ik denk ik over, ik heb al veel lakjes die eigenlijk hetzelfde zijn.
  x LinseySpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.