Swatch Essie ‘We’re In It Together’ lakje

Eerder deze maand besteedde ik hier op By Sjanty al aandacht aan de oktober borstkankermaand, waarin we stilstaan bij alle vrouwen (en mannen) die vechten tegen deze afschuwelijke ziekte. Dit jaar staat het onderwerp uitgezaaide borstkanker centraal, een heel gevoelig thema waar nog wel een beetje een taboe op rust, maar waar natuurlijk wel zoveel mogelijk openheid over moet bestaan. Eén van de merken die alle duizenden vrouwen en mannen graag wil steunen in hun strijd is Essie en komt daarom deze maand met het We’re In It Together lakje.

Behalve dat het initiatief op zichzelf al prachtig is, is het lakje ook werkelijk een pareltje. Toen ik de eerste persfoto’s voorbij zag komen was ik meteen op slag verliefd, ik moest en zou deze beauty hebben. Uiteraard om met dit prachtige kleurtje op mijn nagels rond te lopen, maar ook zeker omdat 15% van de opbrengst wordt gedoneerd aan A Sister’s Hope.

Als het gaat om het aanbod kleuren, de kwaliteit en gebruiksgemak is Essie met stip mijn favo nagellakmerk. Het is dat het met een prijskaartje van 10 euro per stuk een beetje een dure hobby wordt om ze allemaal aan te schaffen, maar anders…..!

Ik denk dat je mijn liefde en enthousiasme wel snapt als je kijkt naar We’re In It Together, is het geen schoonheid? Het zachtroze basiskleurtje, de blauwgroene glittertjes met de parelmoerachtige glans, it’s too beautiful! <3

Het Essie We’re In it Together lakje is voor € 9,99 (bij sommige filialen voor € 10,16 i.v.m. de BTW verhoging) verkrijgbaar bij DA.

Q: Heb jij dit prachtige lakje al in je bezit?

Comments

 1. Oh wauw, pretty! Die glins en glitters erin…. waarom is Essie zo duur? 🙁 Ik vind deze echt heel erg mooi, komt zeker op mijn wishlist aaahw. Ik vind de gedachte achter het lakje erg leuk en mooi! En dat die 15% van de opbreengst naar een goed doel gaat is natuurlijk al helemaal super. 🙂

 2. Ohhh die glittertjes, I love it!

 3. Prachtig! Echt een ‘meisjesmeisjes’ lakje, haha.

 4. Ik vind hem toch ook wel heel mooi! En een goed initatief natuurlijk. Is dit ‘speciale’ lakje alleen bij de DA verkrijgbaar? Want de Etos verkoopt toch ook Essie?

 5. Ik vind het kleurtje echt prachtig!!

 6. Mooi lakje! Ik zou hem eigenlijk ook al kopen omdat ’t voor ’t goede doel is 🙂

 7. Ik vind de kleur echt heel mooi maar de reden erachter vind ik ook mooi.

 8. Wauw, die is prachtig!

 9. Heel mooi lakje! Ik vind het ook heel mooi dat ze een deel doneren aan A Sister’s Hope.

 10. Ik vind hem echt supermooi! 🙂

 11. Wat een mooi lief kleurtje :p

 12. Ooh prachtig, vooral met die shimmers!

 13. Ik heb hem nog niet maar ik ben echt verliefd! Wauw wat een beauty!

  Balen dat de dichtstbijzijnde DA (die dit lakje wél heeft) te ver fietsen is voor me grr! Stomme reuma 😉

 14. echt zo’n lief kleurtje 😀

 15. Prachtig kleurtje 😀 x

 16. Prachtige kleur roze!

 17. Wat een praaaachtige foto’s, leuk met die pareltjes erbij! Lekker girly-ish, i like. Dit lakje is prachtig, en roze, waar ik van houd <3. Moet…. deze… hebben!

 18. mooi lakje! die shimmers zijn mooi! ook goed dat ze dit doen in de oktober-maand!

 19. Ik vind het echt een súper mooi kleurtje, zo mooi met die shimmers <3 Like it!

 20. Essie staat bij mij sinds kort ook op nr 1 hoor, vind ze zelfs fijner als china glaze en opi

 21. Super mooi kleurtje en ook hele mooie foto’s! (:

 22. Prachtig lakje!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.