Favoriet Essie lakje at this moment – Dive Bar

Als er één nagellakmerk is dat ik heel diep in mijn beautyhart heb zitten is het Essie wel, want wow wat produceren zij een beauties van lakjes, zeg. Als ik een geldboom in de tuin zou hebben staan zou ik het hele Essie schap in m’n winkelmandje kieperen en iedere dag een ander kleurtje dragen, I swear to God. Kijk mee naar mijn favoriete Essie lakje van dit moment, dat ik onlangs scoorde voor de helft van de prijs!

Dive Bar is afkomstig uit de gelijknamige collectie uit 2011 en ik vind het jammer dat ik deze om één of andere reden gemist heb, want nu ik deze achteraf zie had ik hiervan nog wel meer kleurtjes willen scoren. Nouja, misschien maar beter ook voor mijn bankrekening…

Dive Bar (twee laagjes) is een lakje met een donkerblauwe basis en een schitterende smaragdgroene glans en hoewel ik dit soort vrij donkere kleurtjes tot voor kort de stempel ‘niets voor mij’ gaf ben ik nu helemaal into donkere nagellak. Tja hé, niets zo veranderlijk als de mens…

De nagellakken van Essie zijn normaal gesproken voor € 10,16 per stuk verkrijgbaar bij DA en Etos, maar misschien is deze Dive Bar ook bij het filiaal bij jou in de buurt wel voor de helft van de prijs!

Q: Wat is op dit moment jouw favo Essie lakje?

Comments

 1. Ik heb geen essie alleen maar budget lakjes. Doe zoveel nail art. Rose is mijn kleur op het moment

 2. prachtige lakjes <3!

 3. Het is inderdaad een mooi lakje. Had zaterdag bij onze DA gekeken, ze hadden maar 1 lakje van 50%. 🙁 En ook nog eens een lelijke haha. creme/ witte. Bah!

 4. Ik heb Dive Bar een paar weken geleden in de uitverkoop gekocht, echt een prachtig lakje!

 5. Die is mooi ja, wauw! Zelf ben ik allleen nooit zo fan van groene of blauwe tinten op mijn nagels. 🙁

 6. Ik draag nu juist geen donkere lakjes meer nu het lente is.

 7. Hij is erg mooi!

 8. Ik ben er niet kapot van haha. Het is gewoon niet echt mijn kleurtje! Ik ben nu meer van de lichte vrolijke kleurtjes!

 9. Love Essie !
  Mijn post vandaag gaat over een bestelling bij the Make up spot 🙂

 10. Het is ook niet echt mijn kleur maar het is wel een beauty! Ik heb nog niks van Essie maar zou het wel graag willen, vind hun collecties altijd zó mooi.

 11. Mooie lak! Doet me denken aan after eight van cartrice

 12. Mooi lakje! al ga ik op dit moment liever voor lichtere kleurtjes om de lente toch een beetje binnen te krijgen haha

 13. Wat een mooi lakje!

 14. very pretty!!!!

 15. Wat een mooie kleur, hij doet me denke aan een nieuw lakje van essence. Volgensmij heet hij miss universe of zoiets

 16. Heel mooi lakje. Ik ben ook nieuwsgierig naar de lajjes van Essie maar vind ze wat te duur. Zou ik hem ook voor de helft van de prijs vinden zou ik hem zeker mee nemen.

 17. Essie heeft echt geweldige lakjes, ik hou van dit merk. Toevallig had een vriendin van mij dit lakje vorige week op, erg mooi! 🙂

 18. Ik zag Dive Bar gisteren ook voor de helft vd prijs staan. Maar ik heb me ingehouden. Had van de week al twee andere lakjes gekocht met 30% korting.

 19. Ook ik ben helemaal gek op Essie lakjes. De meeste nagellakken die ik van het merk bezit komen ook van een 50% actie, want 10 euro voor een lakje vind ik toch best wel veel. Dit is ook een erg mooi kleurtje moet ik zeggen!

 20. Mooi kleurtje!
  Eefje

 21. Toevallig liep ik vandaag nog even snel de Etos in en daar stonden ook een aantal afgeprijsde Essie lakjes. Laat daarbij nu net Leading Lady staan, die ik al onderkwijlde toen hij net uitkwam. Toch trots op mezelf dat ik mezelf toen heb ingehouden en m niet heb gekocht, dan is het nu extra leuk om hem WEL mee te nemen :D:D

 22. Heel mooi lakje!

 23. Prachtige kleur!

 24. Een heeeele goede dupe hiervan is: Essence – miss universe !

 25. Prachtig kleurtje!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.