Nieuwe Essence Night Club Glamour to go eyeshadows – 03 Dance-til-dawn en 04 Already midnight?

De maand februari is nooit zo heel spannend, maar gelukkig weten Catrice en Essence deze lekker een beetje op te spicen met de lancering van allemaal nieuwe producten. Sinds de kalender afgelopen vrijdag op februari is gesprongen stalk ik de klantenservice en het personeel van Kruidvat zo’n beetje omdat ik móest en zou weten wanneer de nieuwe producten in de schappen zouden liggen. Omdat geduldig afwachten niet echt mijn ding is ben ik gistermorgen even het Kruidvat binnengestapt en BINGO!, de nieuwe Essence producten lagen er al!

Om mijn beautyuitgaven nog een béétje binnen de perken te houden heb ik direct na de aankondiging van de nieuwe producten een heuse Catrice en Essence wishlist gemaakt met producten die ik echt graag wil hebben. Aangezien de twee nieuwe Essence Night Club Glamour to go palettes daar ook op staan heb ik ze allebei – helemaal legaal – meegenomen!

De kleuren van de eerdere Sun Club Glamour to go oogschaduws (01 South Beach en 02 Long Beachen de nieuwe Night Club oogschaduws zijn letterlijk en figuurlijk een verschil van dag en nacht. De twee Sun Club paletjes hebben mooie lichte kleurtjes die heel geschikt zijn voor overdag en die van de Night Club zijn wat donkerder en perfect voor een mooie nachtelijke smokey eye.

De twee Sun Club paletjes gebruik ik heel regelmatig, ze hebben prachtige kleurtjes, zijn goed gepigmenteerd, superzacht en hebben een mooie glans. Er was voor mij dan ook geen twijfel over mogelijk dat ik de twee nieuwe Night Clubs ook zou gaan scoren. Nou, enough with the blablabla, over naar de swatches!

Hierboven zie je de acht oogschaduws uit het 03 Dance-til-dawn paletje, die me qua pigmentatie helaas toch een heel klein beetje zijn tegengevallen. Als je naar de swatches kijkt denk je waarschijnlijk ‘maar daar is toch helemaal niets mis mee?’ en nee op zich niet, alleen heb ik van alle kleuren wel zeker een laagje of vier à vijf aan moeten brengen. Op zich geen ramp want dan is het resultaat alsnog prachtig, maar je bent gewoon even wat langer bezig.

Gelukkig is het met de pigmentatie van de 04 Already midnight? oogschaduws wat beter gesteld, deze zijn intenser van kleur en hoeven niet echt opgebouwd te worden. De eyecatcher van dit paletje is natuurlijk de knalblauwe kleur, deze is echt geweldig mooi. Qua pigmentatie wisselen de oogschaduws dus wel wat, maar wat ze gemeen hebben is een mooie subtiele glans, haast geen fall-out en prachtige kleurtjes om lekker mee aan de slag te gaan. En ja, dat is ook precies wat ik de komende week van plan ben!

De nieuwe Essence Night Club Glamour to go oogschaduwpaletjes zijn voor € 3,59 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: En, heb jij al nieuwe Essence producten gescoord? Staan deze oogschaduwpaletjes ook op jouw wishlist of sla je ze over?

Comments

 1. Wat een mooie kleuren, deze staan ook zeker op mijn wishlist! Onze Kruidvat is helaas altijd nogal laat, waardoor ik nog even geduld zal moeten hebben… :c

 2. Ik ben ook gisteren uit school naar de kruidvat geweest, maar ja, onze kruidvat is altijd laat. Dus dat kon ik wel een beetje verwachten dat het er nog niet lag.

 3. Already midnight is een hele mooie! Die staat op mijn wishlist, wel jammer dat bij de andere de pigmentatie tochbwat tegenvalt, buh. 🙁

 4. 04 Already midnight? vind ik tof met de knalblauwe kleur, het ander palette vind ik minder.

 5. Mooie kleuren heeft 04 Already midnight. Jammer dat de pigmentatie van het eerste palette tegenvalt.

 6. Mooi!

 7. Ik heb nog niks gescoord helaas. De paarse vind ik wel mooi!

 8. Already midnight is een mooi paletje! Die ga ik absoluut aanschaffen. Ik heb ook één van de palettes van Sun Club, ook zo’n topper, want de pigmentatie is erg goed 🙂

 9. Ik vind ze erg leuk en ben aan het wachten op een actie, want heb nog zoveel andere dingen liggen!

 10. Hmm vind het wel mooie paletjes, maar het zijn niet echt mijn kleuren. Ik vind ze een beetje te donker en te grijs, ik heb liever bruintinten.

 11. Ik denk niet dat dit kleuren zijn die ik heel vaak ga gebruiken, maar toch ziet het er goed uit! Ik ben benieuwd naar eventuele looks!^^

 12. wauw, wat een prachtige palletjes.
  xx

 13. Zonde van de pigmentatie van het eerste palette…
  De tweede ziet er erg goed uit!

 14. Wat een mooooie kleuren! Erg jammer van de pigmentatie van het eerste palette. Maar goed, zoals je al zei.. dan maar wat extra laagjes.

 15. Ik kocht de paarse maar is inderdaad niet zo goed gepigmenteerd

 16. Wauw mooi!
  Ik heb nog geen Essence producten gespot, wel Catrice.

 17. Ik ben heel benieuwd naar een look met de paarse 🙂

 18. http://Esther zegt

  Bedankt voor je review:)

 19. erg mooie pigmentatie 😀

 20. Wat zijn alletwee de palettes mooi zeg! ik wil er eentje kopen, maar kan niet kiezen ^^ Ze hebben een erg mooie pigmentatie!

 21. De 2e is heel mooi, ik zou het eerste palette dan toch niet kopen, vind het toch wel fijn als de pigmentatie in 1x goed is

 22. Ik vind ze best mooi!

 23. Fijne pallettes zijn dit toch. jammer dat de één wat meer moet worden opgebouwd, ben iemand die zich daar toch wel aan kan storen haha. 😛 Dus ik zou echt gaan voor die ene die wat sneller erop zit.. Luiheid. 😉

 24. Dat paarse palette vind ik echt leuk!

 25. Leuke review! 🙂 Ik vind het wel leuke palettes! De kleuren vind ik ook wel leuk.

 26. by dance til dawn dacht ik inderdaad : wat is er mis mee ?
  maar 5 x swatchen … Euh no thanks !

 27. Wat een mooie paletten!
  Vooral de 2e 😀

 28. Oeh, 5 lagen oogschaduw, dat is wel erg veel, wat jammer!

 29. Ik vind ze er beide wel heel mooi uitzien, maar in beide palettes zitten niet echt kleurtjes die ik zelf veel zou gebruiken.

 30. Ik vind de palettejes heel mooi, ga ze zeker scoren! enkel vind ik ze nogal op elkaar lijken behalve het paars-blauwe, zijn er in beide veel grijstinten

 31. Mooie kleurtjes 🙂 x

 32. ik sla ze over !

 33. Ik willll already midnight! Supermooi palette en prima gepigmenteerd zo te zien. I like! 😀

 34. Ik sla ze over,,Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.