Categorieën
Beauty Nagels

Essence NATvenTURista nagellakjes

Deze maand vind je bij Kruidvat weer een nieuwe limited edition collectie van Essence die de naam ‘NATvenTURista’ draagt. Deze lijn is geïnspireerd op de natuur en bestaat vooral uit echte herfstkleuren gecombineerd met warme aardetinten. Vandaag laat ik je 2 nagellakjes uit deze collectie zien!

De collectie bevat 4 nagellakjes waarvan ik je er 2 laat zien, de 01 You’re my dragonfly, sugar! en de 03 Barefoot through the moss. De andere kleurtjes zijn 02 Mother earth is watching you en 04 Chirp, chirp!

Omdat de lakjes afkomstig zijn uit een limited edition collectie hebben ze op de zilveren matte dop een leuk printje meegekregen met bloemetjes en vogeltjes.

01 You be my dragonfly, sugar! is vanuit het flesje gezien een mooi lichtroze lakje met een klein zilveren shimmertje erin.

Op mijn nagels geeft deze een mooi nude-achtig kleurtje waarin net hoe het licht valt fijne glittertjes te zien zijn. Het is een mooi natuurlijk en niet te opvallend lakje dat fijn aanbrengt.Dan de 03 Barefoot through the moss, dit is een mooi mosgroen kleurtje dat net als de 01 fijn lakt. Het lakje bevat ook fijne glittertjes, maar heeft een vrij matte finish wat het een bijzonder lakje maakt.

De 01 You be my dragonfly, sugar! en 03 Barefoot through the moss uit de NATvenTURista collectie vind ik erg leuke en vrij aparte kleurtjes die voor slechts 1,79 best de moeite waard zijn!

De Essence NATvenTURista lakjes zijn in september 2011 voor € 1,79 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van deze lakjes?

9 reacties op “Essence NATvenTURista nagellakjes”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.