Essence nail art twins reloaded – 01 Edward & Bella en 02 Romeo & Julia

Weet je nog die leuke Nail art twins die Essence een jaar of twee geleden in haar assortiment had? They’re back! De zogenaamde reloaded versie is wat kleiner en minder rond van formaat, maar als we Essence mogen geloven zijn ze én verbeterd én zorgen ze voor hippe en vrolijke nagels. Sounds great, ik zou zeggen: op naar Edward & Bella en Romeo & Julia!

Als ik je vertel dat er in totaal drie twinsetjes zijn waarvan één roze hoor ik je meteen denken: huh, waarom heb je die roze dan in godsnaam niet meegenomen?! maar helaas, deze waren al op. Ach geen nood, ik ben ook helemaal happy met de blauwe en paarse versie!

01 Edward (twee laagjes) is een lakje met een ontzettend knallend blauw kleurtje dat me meteen doet denken aan de strakblauwe lucht die je ziet wanneer je op een mooie zomerdag op je rug op het strand ligt te chillen.

De wederhelft van Edward, 01 Bella (twee laagjes), is een glitter topper met zowel fijne, kleine glittertjes als wat grovere flakie-achtige glimmers. Ik ben gek op dit soort glitter topcoats en vind Bella heel mooi in combi met het helderblauw van Edward. What a nice couple!

02 Romeo (twee laagjes), oh Romeo wat zijt gij een mooi paars kleurtje. Vrij donkerpaars met een soort van blauwe ondertoon, om precies te zijn. Een lakje met verder weinig poespas of opsmuk, maar je weet wat ze zeggen: less is vaak more.

Het is duidelijk dat 02 Julia Romeo compleet maakt, want met deze mooie paarse glittertopcoat vind ik het paarse basislakje toch  een stuk leuker. Net als Bella heeft ook Julia kleine en wat grotere glitters/flakies en eigenlijk is het jammer dat ze door de vrij donkerpaarse basiskleur niet heel erg opvallen, een wat lichter paars kleurtje zou wat dat betreft beter geweest zijn.

De nieuwe Essence Nail art twins reloaded lakken zijn voor € 1,59 per stuk verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met een tweede Essence schap.

Q: Wat vind je van deze nieuwe Nail art twins, ga je ze aanschaffen?

Yeah, I like
♥ Dat deze setjes weer terug zijn in het assortiment
♥ De topcoats zijn erg leuk
♥ Goed betaalbaar
♥ Dekken goed met twee laagjes

Beetje jammer
:-/ Zijn niet bij ieder Kruidvat filiaal verkrijgbaar
:-/ Flesjes zijn aanzienlijk kleiner geworden

Comments

 1. Twee jaar gelegen zat ik nog niet zo in de beauty (how do you say that?), dus voor mij is dit totaal nieuw! Ik vind het erg leuk, wel jammer dat de flesjes klein zijn…

 2. De topcoats maken de lakjes echt helemaal af! Ik vind Edward en Bella heeeeel erg mooi.

 3. http://Esther zegt

  Die combinatie kan ik zelf ook maken uit mijn stash zit naar mijn idee niet veel spannends aan. Wel ontzettend leuke namen.

 4. Leuke topcoats! 02 Julia Romeo vind ik het mooist.

 5. Super leuke combi met die glitters<3!

 6. Wauw, super tof! Ik bind de topcoats pretty, van de lakjes zelf ben ik minder fan. Die vind ik best wel saai eigenlijk, haha. Alhoewel ik Romeo wel een mooie kleur paars vind. 🙂

 7. Mooie lakjes 🙂 de combinatie maakt het een vrolijk geheel op je nagels, al heb ik niet het idee dat dit nou heel bijzondere nail art is. Ach, het ziet er leuk uit en daar gaat het om

 8. Romeo met de glitters vind ik een hele leuke combi:-)

 9. Nice! Hier ga ik er zeker 1 of 2 van aanschaffen!

 10. ik vind ze echt zo leuk 😀

 11. http://Wendy%20(B) zegt

  Ik heb die 2 glitter topcoats.
  Die roze is al van in het begin niet te vinden.

 12. Mwah ik vind ze niet echt speciaal. Die paarze kan ik zo thuis ook al maken. Jammer!

 13. Die paarse combi vind ik erg leuk! Ik heb de laatste tijd een beetje een ‘paars-obsessie’, terwijl ik normaliter nooit zo weg was van de kleur paars haha. Mooie lakjes, en lekker betaalbaar vooral!

 14. De blauwe combinatie vind ik erg tof! Wat heeft Bella leuke glitters zeg!

 15. Ik vind die namen zó leuk he, haha 🙂 Verder ook mooie kleurtjes, al vind ik ze niet erg bijzonder.

 16. De paarse combinatie is leuk!

 17. Leuke kleurtjes, die topcoat is erg mooi!
  Liefs

 18. Hmm ik vind deze niet zo bijzonder eigenlijk.. het is gewoon een basiskleur met een glitter topcoat. Waarom Essence dat nailart noemt snap ik niet helemaal.

 19. Leuk!
  Ik vind vooral de paarse erg mooi 🙂 De blauwe iets minder.

 20. Wauwwie… dat lichtblauwe lakje wil ik!!

 21. Volgens mij wordt die andere nail art twin gewoon niet uitgeleverd, want ik heb ze vanaf het begin in nog geen enkele kruidvat gezien. 🙁

 22. http://Jana zegt

  Ik heb deze ook alle 4… De roze zijn hier ook steeds uitverkocht. Die blauwe vind ik zeer mooi. Alleen vind ik dat de blauwe veel mooier is met een andere topcoatglitter die ik liggen heb (alleen weet ik niet meer welk merk want er staat niets op het flesje niet meer).

 23. Wow, mooie lakjes!! Vooral die lichtblauwe 🙂

 24. De paarse vind ik vooral erg mooi! <3

 25. Ik heb er van de week nog even bij staan kijken, maar niet mee genomen. Vond ze eigenlijk een beetje tegen vallen, maar nu ik ze zo zie heb ik toch wel spijt.

 26. Ze zien er leuk uit 🙂 x

 27. Waauw! Edward! Mooooooiii!
  Eefje

 28. Ik vind ze erg leuk! Ben blij dat ze weer terug zijn. Een snelle manier van leuke nagels! Ik vind het alleen jammer dat de roze combinatie bijna nergens te koop is of zelfs uitverkocht…

 29. Mooie lakjes! Vind de kleurtjes op zich ook erg mooi 🙂

 30. Leuke setjes!

 31. Vind zowel de 2 lakjes als de 2 topcoats prachtig!

 32. Leuk dat ze terug zijn, ik heb ze nog van vorig jaar! 😀 Erg mooie combinaties zijn het inderdaad!

 33. Edward en Julia vind ik erg mooi.
  Love glittersssssSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.