Essence Colour & Go nagellak: 67 Make it golden

Of je nu van knallend of subtiel houdt, met in totaal 56 Colour & Go lakjes heeft Essence voor ieder wel wat wils. Dit najaar zien we in het Essence schap vooral veel creamy rood-, blauw-, grijs- en groentinten, maar ook heeft dit fijne budgetmerk genoeg glitter & glamour lakjes te bieden.

De nieuwe 67 Make it golden is geen standaard crème, maar meer een soort flakie lakje. Flakie nagellak bevat kleine deeltjes, zogenaamde ‘flakies’, die een beetje op glitters lijken. Het verschil tussen flakies en glitters is dat flakies wat grover, groter en opvallender zijn dan glitters. Deze Make it golden is weliswaar geen echt flakie lakje, maar heeft er wel wat van weg.

Omdat het geen standaard crème lakje betreft, is het lastig om over dekking te praten omdat hij eigenlijk transparant  is. Met 1 laagje is niet je hele nagel bedekt met flakies, daarvoor heb je er minimaal 2 en eigenlijk 3 nodig. Behalve over je gehele nagel kun je deze lak ook leuk op alleen de tip van je nagel aanbrengen.

Dit lakje is met het shiny goud en de flakies echt ideaal voor de feestdagen. Ik zou ‘m persoonlijk leuker vinden over een andere nagellak heen of alleen op de top van mijn nagel, zo op zichzelf vind ik ‘m een beetje sheer.

De Make it golden is verder prima aan te brengen, alleen heb je met zo’n lakje natuurlijk wel dat er op een gegeven moment glitters all over the place zitten. Ook met het verwijderen van de nagellak is dat wel een beetje irritant, maar nadat ik mijn handen erna even goed gewassen had waren de meeste deeltjes wel verdwenen. Leuk lakje voor een zacht prijsje van € 1,29!

 Het Essence Colour & Go 67 Make it golden lakje is voor 1,29 verkrijgbaar bij Kruidvat.

 Q: Wat vind jij van dit lakje?

Comments

 1. Leuk! Ik vind ‘m erg mooi, maar ik zou ‘m wel over een ander lakje heen doen voor een mooier effect.

 2. Erg leuk lakje, heb ‘m zelf ook! Alleen nog niet getest. Ik ga ‘m vooral over andere lakjes heen dragen denk ik 🙂

 3. Hij is erg mooi, volgens mij is die echt onwijs mooi als je hem over een zwart lakje heen doet!

 4. Gaaaf, maar idd nog leuker over een ander kleurtje denk ik 😉

 5. nee, niets voor mij. vind glitters alleen leuk als ze écht dekkend zijn

 6. Hij lijkt me echt leuk! Vandaag heb ik er bij de Kruidvat mee in mn handen gestaan maar heb hem achteraf toch teruggelegd. Maar misschien koop ik hem binnenkort toch…

 7. Hij lijkt me echt leuk! Vandaag heb ik er bij de Kruidvat mee in mn handen gestaan maar heb hem achteraf toch teruggelegd. Maar misschien koop ik hem binnenkort toch…

 8. Hij lijkt me echt leuk! Vandaag heb ik er bij de Kruidvat mee in mn handen gestaan maar heb hem achteraf toch teruggelegd. Maar misschien koop ik hem binnenkort toch…

 9. mooi 🙂

 10. Superleuk lakje! Krijg er een kertgevoel van, haha. Over een rood of zwart lakje lijkt ie me mooi.

 11. Ik heb hem ook en ik vind het echt een supermooi lakje. Het was wel echt killing om hem er weer af te halen door die grove glitters.

 12. vind hem niet zo heel erg mooi

 13. Hij is leuk, al zou ik er wel een ander kleurtje onder doen als basis!
  Maar is deze trouwens niet gewoon 1,29?

 14. Ik heb hem ook en zou hem ook boven een ander kleur doen. Net zoals jij vind ik hem vervelend om te verwijderen. Het is echt een kliederboel! Ik heb hem ook maar 1,29 betaald…

 15. @ Marijke

  Deze lakjes zijn inderdaad € 1,29, dank voor je oplettendheid!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.