CategorieΓ«n
Beauty

Eindelijk een everyday mandje!

Tot voor gisteren zocht ik trouw iedere morgen de make-upjes die ik nodig had uit mijn stash en stalde deze uit op mijn bed. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee dat ik dit ritueel iedere dag weer moest herhalen en kwam ik tot de conclusie dat het natuurlijk totaal niet handig was. Ik kan natuurlijk beter zorgen dat ik de spulletjes die ik iedere dag gebruik bij elkaar liggen. Ik had daarom in eerste instantie mijn zinnen op de make-up organizer van Action gezet, maar aangezien ik daar bijna nooit kom heb ik maar even naar iets anders gezocht. Gisteren ben ik de plaatselijke Kwantum even ingelopen en kwam ik dit schattige mandje tegen. Heb ook ik eindelijk een everyday mandje!

Een supercute ovaalvormig roze mandje met daarin een stof met een romantisch bloemetjes motief en strikjes aan de zijkant. Ik heb ook met wat meer langwerpige mandjes in mijn handen gestaan, maar dit mandje heeft precies het juiste formaatje voor al mijn spulletjes.
Het mandje kostte slechts € 4,99, geen geld toch!
Ik heb het mandje op mijn Blond Amsterdam beautybox gezet waar mijn make-up spiegel op staat en mijn palettes inzitten, zo heb ik alle spulletjes bij elkaar staan. Scheelt me weer wat tijd!

Q: Heb jij naast je stash ook een apart everyday mandje/bakje?

16 reacties op “Eindelijk een everyday mandje!”

Schattig mandje! Heb zelf twee organizers (die van het kruidvat en de action) hou van keuze en ben te lui om iedere keer weer tussen mijn stash te zoeken.

@ Manon & Melissa

Bedankt voor jullie oplettendheid, maar die rode is een hele oude uitgedroogde mascara die ik gebruik om aan elkaar gekleefde wimpers uit elkaar te halen en mijn wenkbrauwen in model te kammen πŸ˜‰

Ik heb mijn Action bakje met de meeste ‘basics’ er in die ik elke dag gebruik!
En eens in de zoveel tijd wissel ik wat spulletjes om!

Vraagje he: Wat vind vind jij van die Essence Sun Club Highlighter Powder? πŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.