Een paar vervelende beautyongelukjes

Oh meiden, gisteren is er zoiets ergs gebeurd. Oké, dat is misschien wel een béétje overdreven maar voor mij was en is het toch een kleine wereldramp, hoor. Gisteren besloot de nagel van de ringvinger van mijn swatchhand (!) even lekker tot bloedens toe in te scheuren met als gevolg dat ik nu nog een heel zielig, ienieminie nageltje over heb. Bedrijfsongevalletje zullen we maar zeggen. Ja beauty is leuk, beauty is fun maar het heeft ook zeker risico’s, want een ongeluk zit in een klein hoekje…..

Nagelhorror

Ben ik helemaal supertrots dat gewoon al mijn nagels eindelijk eens een paar centimeter boven mijn vingertoppen uitkomen, moet één vinger dat natuurlijk weer even lekker gaan verpesten door zichzelf even voor driekwart in te korten. Echt, ik baal zo zo erg, het gaat zeker vier weken duren voor-ie weer een beetje tot de lengte van de andere nagels is, mèhhh…. Dat wordt dus smeren, smeren en nog eens smeren met Lemony Flutter, Trind, Pokon en alles wat ook maar zou kunnen bijdragen aan een nagelgroeispurt!

Scheer je weg

Lalalala, op een zonovergoten morgen lekker even snel onder de douche jumpen, een scheermesje langs je oksels en benen roetsjen en het lijkt allemaal gladjes te verlopen tot het water ineens een rood tintje begint te krijgen… Ja bedankt hè Gilette, kleine PRIKKENDE krasjes en wondjes op m’n mooie bruine benen everywhere!

Damn you mascara!

Maandagmorgen 07.30 uur, alleen nog een likje mascara en je bent ready to go. Die supersexy oogopslag tevoorschijn toveren is een routineklusje dat je al jaren doet, maar dat niet iedere dag even goed uitpakt. Je draait de huls open, gaat met de borstel richting je ogen en pats! daar heb je je oogbal en tranen, heel veel tranen te pakken. Ahhhhhh! Je knippert en knippert en wappert met je handen tot ze er zeer van gaan doen, maar aan je make-up is weinig eer meer te behalen… Damn you mascara!

Hars haat

Hartstikke leuk dat bijna zwarte haar, maar wat mij betreft vind ik het voor op mijn hoofd genoeg en mag het op mijn lichaam lekker wegblijven. Toch denken mijn haarzakjes daar heel anders over, want die maken echt overuren. Ik moet daarom van boven naar beneden regelmatig met de harsstrips aan de gang en zolang mijn huid het niet ineens in zijn hoofd haalt knalrood, geïrriteerd en bloederig te gaan worden is het prima maar anders ugh, not funny….

Epileer ellende

Mijn wenkbrauwen zijn ook zeker geen uitzondering op het megafast haargroeiverhaal en als ik er zin en tijd voor zou hebben zou ik ze iedere dag wel bij kunnen plukken. De wat langere haartjes zijn geen probleem, zeker niet voor mijn roze Tweezer-super-man, maar die kleine, gemene haartjes die zo’n 10 centimeter diep zitten, hels zijn ze. Tja, en als je dan Chantal heet laat je ze niet lekker zitten maar ga je plukken, plukken, plukken tot je een mooie knalrode en bebloede brow hebt en je de rest van de dag voor joker loopt. Jup, that’s me.

Q: Wat vind jij de vervelendste beautyongelukjes?

Comments

 1. Ik zag je gescheurde nagel op Twitter, wat ontzettend balen zeg! Doet het niet zeer? Hele herkenbare beauty ongelukjes, regelmatig!!

 2. met je mascara morsen op je ooglid waardoor je oogschaduw verpest is

 3. RIP arme nagel…
  Ik had een tijdje geleden ook zo’n ongelukje. ik deed mijn koffer dicht en *SCHEUR*, in de trein, toen ik nog twee uur moest en geen pleister bij me had. heb een zakdoekje met een plakbandje om mijn vinger moeten binden. horror!

 4. ^ this
  grmbl!
  Leuk artikel 🙂

 5. Och, ik zag gisteren je nagel horror foto. Sterkte!

 6. Je moet niks smeren op je nagels! Gewoon naturel laten komende weken, dat doe ik ook en het groeit zoveel sneller dan alle producten die je erop gooit! 🙂

 7. Heel erg leuk artikel!

 8. Haha, heel leuk artikel! Sterkte met je nagel!

 9. Ik zag je foto ook al, zo ontzettend balen!

  Wat een beauty-horror eigenlijk, waar wij ons dagelijks in storten.. Ik heb hard moeten lachen om je artikel en foto’s :).

 10. Mijn lenzen beschermen mij tegen mascara horror verhalen 😀
  En gelukkig heb ik heel bleek haar!

 11. Hahahah die foto’s! Geweldig!

 12. ik heb pas precies hetzelfde meegemaakt met mijn ringvingernagel. Mijn nagels waren allemaal supermooi op lengte en toen besloot eentje zichzelf even te halveren. Oksels scheren zorgt bij mij ook vaak scheuren in mijn nagels (vraag me niet hoe :P)

 13. Zag gisteren een foto van je nagel en kon de pijn voelen. Zo zonde!! Stiekem heb ik wel kunnen lachen om je foto’s vandaag, en het is ook zo leuk geschreven!

 14. Haha, dit komt me allemaal zo bekend voor!

 15. Hahhaa, die foto’s er ook bij! Maar klopt inderdaad!

 16. Die met die mascara is echt verschrikkelijk. of zo een stip op je neus waar je dan over begint te wrijven, hangt ineens gans je gezicht vol!

 17. Haha, wat een grappige foto’s. Wel heel herkenbaar.

 18. Heel herkenbare ongelukjes! Heb het zelf ook regelmatig voor! xoxo

 19. Ik zag je foto al op twitter en ik baalde ontzettend voor je. Ik heb het ook wel eens meegemaakt en het doet ontzettend pijn en dan nog het bijkomende probleem dat swatches maken zo niet lukt.

 20. haha grappig artikel !
  ik zag de foto van je nagel op facebook dat is dan zoo balen hè !
  x

 21. Waar ik me dood aan kan ergeren is als ik eyeliner opdoe en die te dik wordt ofzo, dat dan mijn hele look verpest is. Dat haat ik echt haha!

 22. Hahahah, jij hebt soms echt hele leuke en grappige artikels! Ook je foto’s zijn echt heel leuk. En dat met het haar herken in… blond zijn zou me toch wel eens makkelijk lijken. Of nog beter – haarzakjes die zo vriendelijk zouden zijn om niet op de ongewenste plekjes groeien. :’)

 23. Oei, zijn geen leuke dingen om mee te maken indd! Ik heb er altijd een hekel!! aan als mijn nagel uitscheurd, kunnen ze opnieuw gaan groeien -_-‘

 24. oojee.. die scheermesjes heb ik een paar uur geleden gekocht.. zijn ze echt zo erg???

 25. Ben je links? Gister op Twitter zei je dat je nu maar op je linkerhand moet gaan swatchen, dus met rechts… Ik swatch altijd op mijn linkerhand met rechts, andersom geeft echt niet hetzelfde resultaat haha
  Hele lange nagels vind ik trouwens niet eens mooi, dus je kunt ook de rest een klein stukje knippen zodat je korte nagel sneller weer op dezelfde lengte is. 😉

 26. Haha leuk artikel, sexy fot’s hahaha

 27. Hihi, wat een geniale foto’s!

 28. Heel herkenbaar haha! 😀 x

 29. Hahaha! wat een geweldig artikel!

 30. hahaha geweldig artikel en oohh zo herkenbaar, ik heb echt al deze dingen net hetzelfde ! Ook een regelrechte hel vind ik het wachten tot de nagellak droog is.. net nageltjes mooi gelakt en kan toch niet wachten om nog het een of ander te doen en..ja hoor een lelijke veeg door mijn nagellak verpest die mooie manicure..

  :o)

 31. Leuk artikel, ik heb ook heel erg om je foto`s moeten lachen!
  Liefs

 32. Wat leuk dat je bij elk kopje een foto van jezelf hebt geplaatst! Leest heel leuk zo 🙂

 33. Haha leuk om te lezen, zo herkenbaar allemaal! Vooral met die mascara ellende!

 34. Leuk artikel! En epic foto’s 😉Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.