Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Dr. Van der Hoog Age Revitalizer

Dr. Van der Hoog slaat een nieuwe weg in. Bij hun nieuwe anti-huidverouderingslijn Age Revitalizer is mooi en gezond oud worden het hoofdthema dat je bij elk product terugziet.

dr.van-der-hoog1

Gezond en mooi oud worden
Iedereen wil wel gezond en mooi oud worden en de gezonde trend die op het moment heerst draagt daar zeker een steentje aan bij. Tijdens de perslancering van Dr. Van der hoog Age Revitalizer legde Cil Vermolen van Your Health Coach ons uit hoe je van binnenuit mooi oud kunt worden en hoeveel invloed je eten heeft op hoe je eruit ziet. Want dat schoonheid van binnenuit komt is geen fabeltje. Chlorella was daar een belangrijk onderdeel van. Hierop vult Dr. Van der Hoog alles wat je nodig hebt om gezond en mooi oud te worden van buitenaf aan. Want zo leerden we die dag ook dat een groot deel van wat je van buitenaf aanbrengt, ook wordt opgenomen in de bloedbaan, dus het heeft allebei effect op elkaar. Dr. Van der Hoog Age Revitalizer bestaat uit vier producten die vier tekenen van een ouder wordende huid aanpakken: uitdroging, rimpels, hyperpigmentatie en een onregelmatige huidstructuur.

Age Revitalizer anti-aging dagcrème SPF 15
dr.van-der-hoog2

Een romige crème die snel in de huid trekt en niet vettig aanvoelt. Na aanbrengen laat het een zachte huid achter die omarmd wordt door een zachte geur.
Deze crème pakt uitdroging, rimpels en pigmentatie aan en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huid steviger aanvoelt. Globularia extract, ondersteunt de natuurlijke conditie van de huid, gaat huidirritatie tegen. Madeliefjesextract gaat de aanmaak van melanine tegen en hiermee pigmentatie.

Age Revitalizer anti-aging nachtcrème
dr.van-der-hoog3

De nachtcrème is een stuk voller dan de dagcrème, wat je eigenlijk pas merkt bij het aanbrengen. Ook deze trekt snel in de huid, wat zeker voor een nachtcrème niet vanzelfsprekend is, en toch lijkt hij aanwezig te blijven op de huid. Alsof hij vlak onder het huidoppervlak de huid bevochtigt. Maar dit plakt niet. De nachtcrème gaat huidveroudering gedurende de nacht tegen. De crème gaat uitdroging tegen en ook hierin zijn de ingrediënten Globularia en madeliefjesextract verwerkt.

Age Revitalizer 2in1 serum + crème
dr.van-der-hoog4

Dit is uniek: een serum en een crème in één, vermengd en toch gescheiden in één flacon. Zo hoef je niet twee verschillende producten te gebruiken, scheelt weer ruimte in de toilettas. Het voelt heel fris aan op de huid. Ook deze gaat huidveroudering tegen en één van de ingrediënten die daarvoor zorgt heet Liftonin dat ook de huidstructuur verbetert. Het serum helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren, omdat het serum de productie van huideigen eiwitten bevordert. Daarnaast zit er Allantoine in het serum verwerkt dat de huid helpt te beschermen en te herstellen. De crème bevat ook vitamine E, F en sheabutter. Al deze factoren zorgen ervoor dat het wondgenezingsproces wordt ondersteund, dat het serum een kalmerende werking heeft, dat de huid wordt beschermd en dat het vochtgehalte wordt hersteld. Een jongere huid zou alleen dit serum kunnen gebruiken. Bij een rijpere huid (40+) is het serum in combinatie met de dagcrème aan te raden.

Age Revitalizer anti-aging oogcrème
dr.van-der-hoog5

In een anti-aging lijn kan een oogcrème die de huid rondom de ogen extra verzorging en bescherming biedt, niet ontbreken. De crème is makkelijk uit te smeren en voelt dun en fris aan. Ook deze wordt weer makkelijk en snel opgenomen door de huid. Door de ingrediënten Eyepro 3X en cafeïne worden donkere kringen en lijntjes rondom de ogen verminderd, het vochtgehalte wordt hersteld en de bloedcirculatie wordt bevorderd, wat samen zorgt voor een frisse blik.

Age Revitalizer anti-aging dagcrème SPF 15 en Age Revitalizer anti-aging nachtcrème zijn verkrijgbaar voor €22,99 per stuk, Age Revitalizer 2in1 serum + crème is verkrijgbaar voor €21,99 en de Age Revitalizer anti-aging oogcrème is al verkrijgbaar voor €16,99. Allemaal zijn ze onder andere online verkrijgbaar in de webshop van Dr. Van der Hoog.

Q: Lijkt deze lijn je fijn?

4 reacties op “Dr. Van der Hoog Age Revitalizer”

Wat klinkt dit goed nu ik ouder wordt is het zo belangrijk om mijn huid van het gezicht goed te hydrateren en het elastischer te laten worden met de juiste huidverzorgingsproducten 😉
Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de oogcréme omdat daar de eerste tekenen van rimpeltjes zichtbaar worden.
Goed artikel.

Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.