Nieuwe Dove Purely Pampering douchecrème Pistache & Meiklokjes

De geur van douchegel en shampoo is anno 2013 echt niet meer beperkt tot bloemig of fruitig, oh nee. We kunnen ons in de douchecabine onderdompelen in de geur van chocolade, honing, mierzoete snoepjes en jawel…. pistache & meiklokjes!

De combinatie van pistache en meiklokjes, hoe kom je erop zou je zeggen. Het grappige is dat deze geurcreatie niet door Dove is zelf bedacht, maar de winnaar is van de ‘creëer je eigen douchecrème’ campagne die in 2012 bij de lancering van de Dove Purely Pampering-lijn van start ging.

Pistache kennen we denk ik allemaal wel als dat lekkere nootje dat bol staat van de essentiële vetzuren en anti-oxidanten en voor de gelegenheid is deze gemixt met de zachtzoete geur van meiklokjes. Mmm!

Het resultaat is een heerlijk vrouwelijke, zachte, licht zoetige geur die ervoor zorgt dat je de douchecabine nu helemáál niet meer uitkomt. Zoals we van Dove gewend zijn is de douchecrème ook superzacht, wat te danken is aan het voedende NutriumMoisture™ complex, dat ervoor zorgt dat je huid tijdens het douchen gevoed wordt. Wat een goeie vondst dit, heerlijk!

De nieuwe Dove Pistache & Meiklokjes douchecrème is voor € 3,55 (250 ml)  en  € 5,99 (500 ml) verkrijgbaar bij onder andere DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Q: Heb jij al even aan deze nieuwe geurcreatie gesnuffeld? Zo ja, wat vond je ervan? Zo nee, lijkt het je wat?

Comments

 1. klinkt goed!!

 2. De geur lijkt me heerlijk 🙂

 3. Lijkt me een heerlijke geur omdat het bloemen gemengd met noten is! 😉

 4. Oeh, deze geur lijkt me heerlijk! 🙂 Ik vind de vormen, kleuren en plaatjes op de verpakking ook erg mooi.

 5. Heb me er niet echt een voorstelling bij, maar ik ben wel benieuwd! Wij hadden pas ook zo’n Purely Pampering douchecrème van Dove en die geur was echt goddelijk, iets met amandelmelk ofzo. Hmmmm

 6. Lijkt mij fijn!

 7. Die klinkt echt super lekker! ♥

 8. Hij klinkt erg lekker 🙂

 9. Lijkt me lekker!

 10. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar de geur. Ik weet eigenlijk niet precies hoe Pistache en Meiklokjes ruiken.

 11. Lijkt me heerlijk!

 12. Ziet er goed uit en ben benieuwd hoe het zal ruiken ook!

 13. Ik heb hem zelf nog niet geroken, maar de combinatie van pistache nootjes en meiklokjes lijkt mij wel heel lekker.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.