Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Ciaté coconut & kukui foot oil

Het merk Ciaté is een aantal jaar geleden opgericht door celebrity nagelstyliste en salon eigenaresse Charlotte Straughan en haar uitgangspunt was om kwalitatief goede, innovatieve en fashionable producten te ontwikkelen die voor alle vrouwen beschikbaar zouden zijn. Ciaté is hiermee in de loop der jaren uitgegroeid tot expert op het gebied van hand- en voetverzorging en uit het assortiment voetverzorgingsproducten laat ik je vandaag kennis maken met de Coconut & Kukui Foot Oil.

Ciaté heeft een aantal fijne producten in haar voetverzorgingslijn, zoals een Cocoa Butter & Peppermint Exfoliating Foot Rub, een Avocado and Eucalyptus Revitalising Foot Lotion en deze Coconut & Kukui Foot Oil.

Deze Coconut & Kukui olie is een tropische notenolie uit Hawaï waarmee je je voeten lekker kunt verwennen en hydrateren. Kukui olie wordt snel opgenomen, dringt diep in de huid en geeft je voeten met de aanwezige vitamines A, C en E een lekkere opkikker. Naast Kukui olie bevat deze luxe voetenolie ook kokos en aloë-vera die beiden ook onder andere een verzorgende en hydraterende werking hebben.

Het is de bedoeling dat je deze olie zachtjes in je schone voeten masseert. Om de olie nog beter door je voeten op te laten nemen is het aan te raden deze net na een heet bad of warme douche aan te brengen. Ook is het goed je voeten af en toe eens lekker te masseren met deze olie, daar worden ze niet alleen heerlijk zacht van maar ook verbetert het de bloedcirculatie en komen er diverse afvalstoffen vrij.

De olie heeft een aangename exotische kokosgeur en is lekker vloeibaar waardoor je er niet veel van nodig hebt om je voeten en eventueel onderbenen mee in te masseren. Ook merk je dat het na aanbrengst snel in je voeten trekt zodat je niet heel lang met vettige voeten rondloopt. Het is aan te raden je voeten (ook) ‘s avonds met de olie in te smeren, want dan kan het de hele nacht intrekken en word je ’s ochtends wakker met heerlijk zachte voetjes!

Behalve dat de olie heerlijk ruikt en fijn in gebruik is, ziet de fles er met het inmiddels herkenbare Ciaté-strikje ook heel schattig en lekker luxe uit. Klein nadeel is echter dat deze fles geen speciaal doseersysteem maar een vrij grote opening heeft waardoor er snel een hele scheut olie uitkomt. Verder is de olie met € 21,99 aardig aan de prijs maar met de 250 milliliter dat het bevat moet je, mits je een beetje zuinig bent en oppast met het doseren, op zich een hele tijd kunnen doen.

By Sjanty vindt dit product:

De Ciaté Coconut & Kukui Foot Oil is voor € 21,99 te verkrijgen via www.hetcosmeticahuis.nl of via www.ciate-nederland.nl
Via de website van Ciaté Nederland kun je de olie nu voor € 18,69 bestellen!

5 reacties op “Ciaté coconut & kukui foot oil”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.