Categorieën
Beauty Nagels

Swatches China Glaze Summerneons lakjes

Na de jaren ’80 en ’90 werd fluoriserend geel en oranje alleen nog gedoogd voor politie, verkeersleiders en wegwerkers maar in de zomer van 2012 gaan we er gewoon lekker massaal de straat mee op. De neongroene zonnebrillen, knalgele hemdjes en felroze schoenen mogen nu vaker dan eens per jaar de kast uit voor het foute feest en natuurlijk is zo’n smashing outfit niet compleet zonder een vet knalkleurtje op de nagels!

China Glaze springt altijd als één van de eerste in op de laatste trends en de Summerneons collectie is ook weer een schot in de roos. Ik moet eerst altijd even wennen aan dit soort heftige trends, maar eigenlijk vind ik die ergens best wel foute kleuren stiekem nu wel errug leuk. Met maar liefst 12 verschillende kleurtjes kun je je teennagels deze zomer iedere week een ander vrolijk kleurtje geven: Beach Cruise-r, Flirty Tankini, Hang-ten Toes, I’m With The Lifeguard, Love’s A Beach, Orange You Hot?, Pink Plumeria, Ride The Waves, Splish Splash, Sun-Kissed, Surfin’ For Boys, Under The Boardwalk.

Wat een heerlijk gezicht hè zo, al die vrolijke kleurtjes bij elkaar! Ik vind het ook een genot om deze zomer in de winkels zoveel kleur te zien hangen, dat doet mijn humeur in ieder geval goed! Ik heb de zes lakjes dan ook met heul, heul, heul veel plezier voor je geswatched en op de foto’s zie je ze allemaal met twee laagjes.

Nu het zonnetje mijn spierwitte huidje beetje bij beetje wat kleur begint te geven is het nu hét moment om deze 1083 Love’s A Beach op mijn nageltjes te dragen! Met deze neonroze knalkleur lijken mijn handen nog nét een tikkeltje bruiner en ook is het meteen een perfect accessoire bij een simpel, luchtig wit jurkje.

Wat een práchtige kleur is het paars van deze 1085 Beach Cruise-r zeg, ik blíjf er echt naar kijken. Het neon van dit lakje is minder opvallend dan alle andere kleurtjes en is daarmee ook wat meer draagbaar en wat minder in your face, zeg maar.

Bij neon denk ik eigenlijk altijd meteen aan groen, roze, oranje en geel maar deze blauwe 1088 Splish Splash is ook wel degelijk lekker knallend! Een zeeblauw kleurtje als deze mag natuurlijk niet ontbreken in een zomercollectie en bij de blauwe trend van 2012.

Groen, groener, groenst! 1089 I’m With The Lifeguard is voor de meiden met lef onder ons, want opvallen doe je hiermee zeker! Het is geen kleurtje waar ik snel het strand mee op zou gaan, maar het voordeel is wel dat je vriendje of vriendin je wel snel spot tussen alle mensen on the beach!

Als ik denk aan neon, is het eerst dat in me opkomt een kleur als deze 1090 Sun-Kissed, die gewoon bijna pijn doet aan je ogen! Ik vond deze van alle lakjes persoonlijk het minst fijn lakken, het werd helaas echt een heel irritant streperig gebeuren, al lijkt het zo op het eerste oog nog niet zo heel erg op te vallen.

Oh wauw, hoe mooi is deze 1092 Surfin’ For Boys, hé! Het kleurtje is wel knallend en opvallend, maar dan weer heel anders dan de gele en groene. Ik vind het koraaloranje kleurtje van dit lakje met de roze-achtige gloed en hele kleine glittertjes erdoorheen echt heel mooi! Ik gok zo dat deze en de 1083 Love’s a beach elkaar lekker gaan afwisselen this summer!

De China Glaze Summerneons lakjes zijn voor € 5,95 per stuk verkrijgbaar bij Boozyshop.

Q: Wat vind jij van de neontrend op de nagels? Hot or not?

33 reacties op “Swatches China Glaze Summerneons lakjes”

Surfin’ For Boys is echt mijn favoriet! Ik wil ook nog wel wat van deze lakjes hebben! Ik heb ook al een paar neon lakken uit de vorige neon collectie van China Glaze. Ik vind de finish uit de vorige neon collectie wel mooier. Sommige lakken uit deze collectie zijn naar mijn mening net even iets te streperig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.