Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Ultimate Shine lipstick – 080 Corallicious Pink

Ik denk steeds dat ik de mooiste kleurtjes van de Catrice Ultimate Colour & Shine lipsticks inmiddels al wel in mijn bezit heb, maar de Corallicious Pink nog niet en daar was ik wel erg benieuwd naar!

080 Corallicious Pink maakt deel uit van het Ultimate Shine assortiment en is een kleurtje die ik op nog niet op veel blogs ben tegengekomen.

De sticker op de onderkant van de lipstick is wel wat misleidend want die doet vermoeden dat het een hele lichte kleur is, wat in werkelijkheid niet helemaal het geval is. Als je de stick omhoog draait komt er een donker koraalachtige/koperachtige kleur tevoorschijn met kleine shimmertjes erin.

Het roze aan de Corallicious Pink kan ik zo aan de buitenkant niet direct in de lipstick ontdekken, dus de naam is niet helemaal logisch. Na de lipstick te hebben geswatched komt er wel een subtiele ietwat roze glans tevoorschijn, maar heel overtuigend is dat nog niet.

Zoals alle Catrice Ultimate Colour & Shine lipsticks brengt ook deze heel makkelijk en fijn aan en voelt ook heerlijk zacht en romig aan, da’s echt een pluspunt.

Ik moet eerlijk zeggen dat dit niet helemaal mijn kleur lipstick is, het gaat me toch iets teveel naar koper. Afgezien daarvan dekt de lipstick goed, geeft mijn lippen een mooie glans en doet ze verzorgd en gevoed aanvoelen en da’s ook wat waard!

Pluspunten
Goede dekking
Voelt heel zacht en verzorgend aan
Mooie, luxe ogende lipstick voor lage prijs

Minpunt
Niet de verwachte kleur

De Catrice Ultimate Shine 080 Corallicious Pink lipstick is voor € 3,99 verkrijgbaar bij Kruidvat.

 Q: Wat vind jij van Corallicious Pink?

10 reacties op “Catrice Ultimate Shine lipstick – 080 Corallicious Pink”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.