Catrice Ultimate Shine Gel Lip Colour

Ik merk aan mezelf dat ik de update van het assortiment van Catrice en Essence ietsje minder interessant vind dan voorgaande jaren, maar dat is misschien ook omdat ik al een redelijk uitgebreide stash bezit en veel dingen al heb. Toch wist één van de nieuwe lipproducten mijn aandacht te trekken, namelijk de Ultimate Shine Gel Lip Colours. Ik heb drie mooie kleurtjes geprobeerd!

Catrice had natuurlijk al de Ultimate Shine en Ultimate Colour lipsticks (ik ben fan!) in haar assortiment en heeft daar dit najaar nu ook de Ultimate Shine Gel Lip Colours aan toegevoegd. Catrice zegt over deze nieuwste lipaanwinst: “aan de ene kant een gloss met een lichte gel-achtige textuur, aan de andere kant een super crèmige lipstick met medium dekking. Schrale lippen behoren tot het verleden, het heden ziet er stralend en mooi uit!”

Toen ik de lipsticks 020 Red Or Bad, 040 Don’t Fear The Sheer en 070 License To Pink de eerste keer omhoog draaide vroeg ik me af of ze ook echt de kleuren zouden geven die tevoorschijn kwamen, ik vreesde een beetje voor een heel licht sheer tintje. Toch bleek die angst ongegrond, want de lipsticks geven een heel mooi kleurtje met een – ze doen de naam zeker eer aan – gelly glanzende finish.

Swatches catrice gel lipsDe 3 exemplaren die ik je vandaag laat zien vind ik allemaal prachtig; dit zijn ook echt kleurtjes die ik graag draag. Behalve dat ze mooie kleurtjes hebben zijn deze lipsticks ook superzacht en lief voor je lippen én blijven ook nog best een tijdje goed op hun plek zitten. Ja, na een paar koppen thee en een half pak koekjes hebben ze wel een touch-up nodig maar hey, dat is ook niet zo verwonderlijk met de gelly structuur die ze hebben. Dit soort gelly lipsticks zijn trouwens ook ideaal voor dames die een vuurrode of knalroze creamy lipstick nog net een beetje too much of eng vinden, dan zijn deze Ultimate Shine Gel Lip Colours een leuke middenweg. Yes Catrice, I like them!

De Catrice Ultimate Shine Gel Lip Colours zijn voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Heb jij de nieuwe Ultimate Shine Gel Lip Colours al geprobeerd? Welk van deze 3 kleurtjes vind je het leukste?

Comments

 1. License to pink en don’t fear the sheer zijn zo mooi!
  Dit staat je geweldig…..

  Xoxo

 2. Wat een mooie kleuren!

 3. http://Wendy%20(B) zegt

  “040 Don’t Fear The Sheer” is mooi.
  Ik heb andere kleuren maar nog niet gebruikt.

 4. Haha, toevallig..! Ik heb er net eentje op mijn lippen gesmeerd: bruintint. Ik ben er zo happy mee! 🙂 Jammer dat ze niet zo lang blijven zitten, maar ach ik smeer wel weer bij 🙂

 5. Wow wat gaaf! Don’t fear the sheer vind ik prachtig. 🙂 hij gaat op mijn verlanglijstje haha

 6. licence to pink is pretty!

 7. Deze had ik nog niet gezien, maar red or bad is een prachtige kleur!

 8. Ik vind de kleurtjes wel erg glanzend. Maar wel mooi!

 9. don’t fear the sheer heb ik zelf ook, erg mooi 🙂 en don’t pink just drive ofzo is ook mooi!

 10. Heel mooi, ziet er goed uit

 11. Nummer 070 is echt prachtig.
  Liefs, xxx

 12. Behoorlijk shiny!

 13. Ik heb License To Pink ook, en ik was erg positief verrast!

 14. http://Marissa zegt

  Ziet er goed uit! Ik heb deze lipsticks nog niet geprobeerd, maar License To Pink vind ik echt heel mooi.

 15. Ik vind ze echt leuk! Wel fel maar niet te opvallend. Don’t Fear The Sheer lijkt me ook mooi als middenweg tussen een gloss en een nude lipstick bij een ‘normale’ ooglook en dag. Nice!

 16. omg die nude is mooi glossy! *wishlist*

 17. K vind 040 eigenlijk niet zo, de andere twee wel!

  XO

 18. Mooie kleurtjes!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.